Vuokrattujen pientalotonttien lunastaminen

Kaupunginhallitus päätti 27.2.2017 § 29, että kaupungilta vuokrattuja pientalotontteja tarjotaan vuokralaisten lunastettavaksi.

Vuodesta 2012 lähtien Vantaan kaupunki on luovuttanut omakotitontteja ainoastaan myymällä. Osa tätä ennen vuokrattujen tonttien haltijoista on ollut halukas lunastamaan vuokratontin itselleen. Vantaan kaupunki tarjoaakin ostomahdollisuutta kaikille vuokratontin haltijoille.

Mikäli kiinnostuitte tonttinne ostamisesta, pyydämme ottamaan yhteyttä Vantaan maankäytön asiakaspalveluun:

Maankäytön asiakaspalvelu
Kielotie 13
09 839 22242
maankaytto.asiakaspalvelu@vantaa.fi

Vuokratontin lunastajan tulee palauttaa lunastushakemus kaupungin kirjaamoon siten, että hakemus on perillä kirjaamossa viimeistään 29.12.2017 klo 12.00 mennessä. Tämän jälkeen tehdään päätös tontin lunastamisesta. Kauppakirjan allekirjoittaminen on tehtävä viimeistään 31.1.2018. Kauppakirjan allekirjoituksesta sovitaan kiinteistönotaari Heino Pitkäsen kanssa, kun myyntipäätös on tehty.

Lunastushakemuksen voi tulostaa tästä linkistä. Allekirjoitettu hakemus palautetaan Vantaan kaupungin kirjaamoon (käyntiosoite Asematie 7, Tikkurila). Postitse hakemuksen voi lähettää osoitteella: Vantaan kaupunki, kirjaamo, kiinteistöt ja asuminen, Asematie 7, 01300 Vantaa ja kuoreen tulee laittaa merkintä "vuokratontin lunastus 2017".

Ajankohtaista

Twitter