Hissiavustukset

Vantaan kaupunki myöntää avustusta uuden hissin rakentamiseen vanhaan asuinkerrostaloon 10 % hyväksytyistä kokonaiskustannuksista. Edellytyksenä on, että hankkeelle on myönnetty avustus valtion varoista.

Vantaan kaupungin avustusta voidaan hakea myös asuinkerrostalojen hissien perusparantamiseen. Avustettaviksi voivat tulla vain sellaiset toimenpiteet, joilla nostetaan hissin käyttöarvoa olennaisesti alkuperäisestä tasostaan. Avustusta myönnetään enintään 10 % perusparantamisen hyväksytyistä kokonaiskustannuksista.

Lisäksi avustuksia voidaan myöntää hissien rakentamisen esiselvitysten teettämistä varten enintään 50 % hyväksyttävistä kustannuksista kuitenkin enintään 7 000 euroa yhtiötä kohden. Tämän avustuksen saaminen ei edellytä hissin rakentamista.

Perusparantamiseen ja esiselvitysten teettämiseen tarkoitetun avustuksen myöntämisen edellytyksenä on, että yhtiökokous on tehnyt päätöksen avustuksen hakemisesta.

Avustusta voi hakea ympäri vuoden hissiavustuksen hakulomakkeella. Avustuspäätös on voimassa kaksi vuotta myöntöpäivästä alkaen.

Ajankohtaista

Twitter