Palvelut

Palvelut lähitetäisyydellä.

Keimolanmäen alueen keskiosaan, Lincolninaukion varrelle, rakentuu liiketilaa talojen kivijalkoihin. Lisäksi alueen eteläosissa tontteja on varattu toimitiloja varten.

Lincolninaukion pohjoispuolelle on osoitettu kortteli päiväkotia ja alakoulua varten. Alustavasti päiväkodin rakentaminen on suunniteltu vuosille 2019 - 2022. Keimolanmäen koulun rakentaminen on ajoitettu alustavasti vuosille 2023 - 2026. Asemakaavassa on varaus päiväkotia varten myös Keimolanmäen pohjoisosassa, mutta sen rakentamisesta ei ole vielä ajoitettu.

Keimolanmäen eteläkärjestä on noin 800 metriä Kivistön asemalle, josta kulkevat Kehäradan junat. Lisäksi bussilinja 434 ajaa asemalta Keimolanmäkeen ja takaisin kerran tunnissa, ruuhka-aikoina kahdesti tunnissa.

Lisää palveluja Kivistön keskustassa

Keimolanmäestä on kätevä kulkuyhteys Kivistön uuteen keskustaan, josta löytyy lähikauppa sekä syksyllä 2016 avautunut palvelurakennus Aurinkokivi.

Aurinkokivi on monialainen palvelurakennus, joka sijaitsee Kivistön keskustassa lähellä asemaa. Tilojen pääkäyttäjinä tulevat olemaan koulu ja päiväkoti sekä äitiys- ja lastenneuvola. Lisäksi tiloissa tulee toimimaan musiikkiopisto ja kuvataidekoulu. Ensimmäisessä vaiheessa toteutetaan päiväkodin, alakoulun sekä neuvolan tilat ja toisessa vaiheessa yläkoulu.

Lisäksi Kivistön aseman kupeeseen rakentuu Kivistön kaupunkikeskus, josta löytyy sekä julkiset että yksityiset palvelut. Lue lisää Kivistön kauppakeskuksesta.

Kurvaa Keimolanmäkeen

Ajankohtaista

Twitter