Etusivu  > Avoimet työpaikat

Vastuullista työtä ja vaikutusmahdollisuuksia

Vantaan kaupungin palveluksessa on noin 10 400 ammattilaista. Heistä noin puolet työskentelee opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa.

Avointen työpaikkojen ilmoittaminen

Kaikista haettavissa olevista Vantaan kaupungin vakituisista ja pitkäkestoisista määräaikaisista toimista sekä viroista ilmoitetaan kaupungin verkkosivuilla. Käytämme työnhaussa ensisijaisesti sähköistä rekrytointijärjestelmää (Retti) https://www.tyonhaku.vantaa.fi/. Avoimet työpaikkailmoitukset julkaistaan myös Työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivuilla.

Käytämme ajoittain työpaikkailmoittelussa myös sanomalehdissä julkaistavia lehti-ilmoituksia sekä verkkoilmoittelua.

Työpaikkojen hakeminen

Vantaalla avoinna olevia työpaikkoja haetaan pääsääntöisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. https://www.tyonhaku.vantaa.fi/. Muissa hakemuksissa tulee aina mainita haettavan tehtävän työavainnumero, joka on esillä työpaikkailmoituksessa. Hakuaika päättyy hakuajan viimeisenä päivänä, tarkka hakuajan päättymisaika on mainittu työpaikkailmoituksessa.

Tutkinto- ja työtodistukset

Hakuvaiheessa työnhakijan ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta ne tulee varautua ottamaan mukaan ja esittämään työhaastattelussa.

Haastattelut ja valinta

Hakuajan päättymisen jälkeen rekrytoinnin yhteyshenkilö ottaa yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin. Haastattelukierroksia voi olla yksi tai useampia ja ne voidaan toteuttaa yksilö -tai ryhmähaastatteluina.

Esimiestehtävissä sekä vaativissa asiantuntijatehtävissä osa haastateltavista saatetaan lähettää myös henkilöarviointiin. Valintapäätöksestä tiedotetaan kaikille hakijoille.

Rekrytointiprosessiin kuuluu työhöntulotarkastus Vantaan kaupungin työterveyshuollossa.

Lyhyet sijaisuudet sekä keikkaluonteiset työtehtävät

Tilapäisiä keikkatöitä Vantaan kaupungilla voi hakea pääkaupunkiseudun kuntien yhteisesti omistaman Seure Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta. Sijaisuuksien kestot vaihtelevat yhdestä päivästä useisiin kuukausiin. Lisätietoja: www.seure.fi

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Avoimet työpaikat ikoni

Avoimet työpaikat Siirryt Retti-työnhakujärjestelmään.

Ajankohtaista - Avoimet työpaikatRSS

Katso myös!