Etusivu  > Nuorille  > Nuorisotilat  > Kanniston nuoriso- ja asukastila KanNu

Kanniston nuoriso- ja asukastila KanNu

Kannisto nuorisotila on avoinna keskiviikkona 3.6 ja perjantaina 5.6. vain Kytke-pajoihin osallistuville (ennakkoon ilmoittautuneet). Muiden toimintojen osalta talo on kiinni.

Esittely

Kanniston uusi nuoriso- ja asukastila avattiin virallisesti joulukuussa 2011, mutta se aloitti toimintansa jo saman vuoden syyskuussa. Uusi tila on merkinnyt tärkeää edistysaskelta kasvavan, noin 9000 asukkaan alueen toimintaan. Tilaa hyödyntävätkin kaupungin nuorisopalveluiden lisäksi niin yhdistykset, seurakuntalaiset kuin eläkeläisetkin.

700 neliön nuoriso- ja asukastilan ydin on monipuolisuudessa. Kolme uutta bänditilaa mahdollistavat laadukkaan musiikkitoiminnan ja -harrastuksen. Kerhohuoneissa järjestetään toimintaa nuorten toiveiden mukaisesti, muun muassa kokkikerhon muodossa. Kuntosalista löytyvät laitteet perustreenaamista varten. Tilan ylpeys, akustiikaltaan muunneltava 160 neliön monitoimisali, tarjoaa mahdollisuuden järjestää vaativampiakin tapahtumia, kuten musiikki-, teatteri- tai liikuntatoimintaa. Tilan voi varata myös asukastilaisuuksiin.