Sisäliikuntatilat

Hae käyttövuoroa kuluvalle kaudelle

Sisäliikuntatilojen hakeminen toimintakaudelle 2017-2018

Liikuntapalveluiden ja Monitoimikeskus Lumon liikuntatilojen hakeminen kesälle 2017

Jalkapallohallien ja tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen talvikaudelle 2017-2018

Nuorisopalveluiden liikuntatilat

Sosiaali- ja terveystoimen liikuntatilat

Hae käyttövuoroa kuluvalle kaudelle

Sisäliikuntapaikkojen toimintakausi on parhaillaan käynnissä. Päätös sisäliikuntatilojen käyttövuoroista kaudelle 2016-17 (10.8.2016-4.6.2017) tehtiin kesäkuussa. Syksyllä järjestettiin vielä vapaaksi jääneiden vuorojen haku, josta tehtiin päätös elokuussa. Kuluvalle kaudelle voit hakea vapaana olevia käyttövuoroja Timmin kautta 4.6.2017 asti.

Jalkapallohallien talvikausi on alkanut. Vapaana olevia käyttövuoroja voit hakea Timmin kautta Tikkurilan ja Hakunilan ylipainehalleista sekä Myyrmäki-hallista. Jalkapallohallien talvikausi kestää 12.3.2017 asti.

Sisäliikuntatilojen käyttövuorojen hakeminen toimintakaudelle 2017 - 2018

Toimintakauden 2017 - 2018 käyttövuorojen hakuaika on päättynyt 28.2.2017. Vuoroja haettiin ajalle 14.8.2017 - 3.6.2018. Sisäliikuntatilojen vakiovuorojen haussa on jatkossa vain yksi hakuaika, joka on helmikuussa. Peruutusvuorojen hakuaika on poistunut, vapaana näkyviä vuoroja voi hakea 1.8.2017 alkaen. Elokuusta alkaen hakemuksia käsitellään saapumisjärjestyksessä. Hakuaikojen ulkopuolella saapuneet hakemukset hylätään.

Haettavat tilat

Haettavana ovat käyttövuorot seuraavista liikuntatiloista: koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien liikuntasalit, uimahallit ja urheilutalot, Rajakylän Tenniskeskus, jäähallit, kalliosuojat, Energia Areena, Monitoimikeskus Lumo.

Hakeminen

Käyttövuoroja haetaan Timmi – tilavarausjärjestelmän kautta. Kirjaudu järjestelmään henkilökohtaisella tunnuksellasi ja salasanallasi. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit rekisteröityä Timmin käyttäjäksi joko yksityishenkilönä tai yhdistyksen, yrityksen tms. edustajana.

Ennen hakemuksen tekoa vapaana olevat ajat kannattaa tarkistaa Timmin varauskalenterista. Haettavissa olevat ajat näkyvät varauskalenterissa valkoisena. Voit tarkistaa vapaana olevat ajat myös hakemuslomakkeen kysymysmerkkipainikkeen kautta. Aikuisopiston, taiteen perusoppilaitosten ja liikuntapalveluiden liikuntatilojen vakiovuorot on hyväksytty ennen helmikuun hakuaikaa.

Yhteyshenkilöt hakevat kaikki tarvittavat vuorot siten, että jokaiselle ryhmälle haetaan oma vuoro omalla hakemuksellaan. Käyttövuoron pituus on harrastettavan lajin mukaan 30 min - 3 tuntia. Hae vain välttämättömimmät käyttövuorot koko toimintakaudeksi yhdellä hakemuksella esim. 14.8.2017 - 3.6.2018. Hakemuslomakkeen ”Lisätiedot” -välilehdelle voi kirjoittaa vaihtoehtoisia hakukohteita ja -aikoja.

Päätökset

Päätökset valmistuvat ennen juhannusta 2017. Päätös lähetetään hakijoille sähköpostilla.

Lisätietoja

Koulut, oppilaitokset ja päiväkodit: Helena Savin / helena.savin@vantaa.fi / 050 314 5153

Uimahallit, urheilutalot, kalliosuojat, jäähallit, Energia Areena: Lauri Vainio / lauri.vainio@vantaa.fi / 09 8392 4223

Liikuntapalveluiden ja monitoimikeskus Lumon liikuntatilojen käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2017

Kesän 2017 käyttövuorojen hakuaika on päättynyt 8.1.2017. Vuoroja haetiin kesäkaudelle 5.6.−13.8.2017 seuraaviin sisäliikuntatiloihin: Rajakylän tenniskeskus, uimahallit, kalliosuojat, Trio Sport Center, Myyrmäen urheilutalo, Energia Areena, Monitoimikeskus LUMO.

Myyrmäen ja Tikkurilan jäähallien käyttövuoroja haettiin ajalle 10.4.−13.8.2017. HUOM. Myyrmäen jäähallit ovat suljettuna huoltotöiden aikana 29.5.-30.7. Tikkurilan jäähallien kesäsulkeminen ilmoitetaan myöhemmin. Trio Areenalla ei ole mahdollista pelata rullakiekkoa kesällä 2017.

Osa liikuntapaikoista ovat suljettuina kesätaukojen ajan. Tauot määräytyvät mm. huoltotarpeiden mukaan, jotka selviävät tammikuussa.

Vapaaksi jääneitä käyttövuoroja voi hakea päätöksenteon jälkeen helmikuussa.

Lisätietoja

www.vantaa.fi/lumo

Jalkapallohallien ja tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen talvikaudelle 2017-2018

Talvikauden jalkapallotekonurmien käyttövuorot valitaan valintakokouksessa. Valittavat vuorot on jaettu kahteen eri jaksoon: I 30.10.−31.12.2017; II 1.1.−1.4.2018. Käyttövuoroja on mahdollista valita talveksi seuraavilta kentiltä: Tikkurilan ylipainehalli (pieni tekonurmi), Tikkurilan iso tekonurmi (sulatettava tekonurmi), Hakunilan ylipainehalli (pienitekonurmi), Myyrmäki-halli.

Jaksolle I on mahdollista valita vuoroja seuraavilta kentiltä: Kartanonkosken iso ja pieni tekonurmikenttä, Kenraalinpuiston tekonurmikenttä, Myyrmäen jalkapallostadion ja Rajakylän tekonurmikenttä. Näillä kentillä ei ole talvikunnossapitoa ja käyttöä voidaan jatkaa siihen asti kuin sääolot sallivat.

Ilmoittautuminen valintakokoukseen

Käyttövuoroista kiinnostuneiden vantaalaisten jalkapalloseurojen tulee ilmoittautua valintakokoukseen Timmi –tilavarausjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu tekemällä yksittäinen varaus 22.4.2017 mennessä Tikkurilan isolle tekonurmikentälle 30.10.2017 ma päivälle klo 18.00−19.00. Varauksen laji/käyttötarkoitus -kenttään tulee kirjoittaa: osallistuminen valintakokoukseen. Lisätiedot välilehdelle kirjataan joukkueiden määrät seuraavissa sarjatasoissa:

Palloliiton sarjoissa pelaavat joukkueet: miehet, naiset liiga-II div., AP/BP SM-I div. ja AT/BT SM-I div. Palloliiton Uudenmaanpiirin sarjoissa pelaavat joukkueet: miehet III. Suomen amerikkalaisen jalkapallo liiton sarjoissa pelaavat joukkueet: Vaahteraliiga- I div

Lisätiedot välilehdelle tulee myös kirjata miltä kentältä seura ottaa sarjatasojen perusteella määräytyvät ns. päältä jaettavat tunnit. Lisäksi seurojen järjestämät tilapäiset tapahtumat kirjataan hakemuksen lisätiedot välilehdelle kenttä-, päivämäärä- ja kellonaikatietoineen.

Valintakokouksessa käytetään 31.12.2016 pelipassitietoja, jotka liikuntapalvelut saa Suomen Palloliiton Uudenmaanpiiriltä.

Valintakokous

Valintakokous järjestetään Pakkalan oppimis- ja informaatio talo Pointissa (luokka 2051) torstaina 18.5.2017 klo 17.00 alkaen (Hagelstamintie 1, 01520 Vantaa)

Lisätiedot

Lauri Vainio / lauri.vainio@vantaa.fi / 09 8392 4223
Timmi –tilavarausjärjestelmän sivulle

Nuorisopalveluiden liikuntatilat

Lähes kaikissa nuorisotiloissa on pienimuotoiseen liikuntakäyttöön soveltuvia tiloja. Tarkempaa tietoa tiloista löytyy nuorisopalveluiden kotisivuilta kunkin nuorisotilan omilta sivuilta. Nuorisotiloihin on mahdollista hakea vakituisia kausivuoroja ja tilapäiskäyttövuoroja.

Vakituiset kausivuorot haetaan lukukausittain aina edellisen kevään aikana käyttölupahakemuksella. Tilapäiskäyttövuoroja anotaan erillisellä hakemuksella.

Käyttövuorot myönnetään ensisijasesti varhaisnuoriso- ja nuorisojärjestöille. Vapaaksi jääviä vuoroja myönnetään myös muille tahoille kuten muun muassa päiväkodeille, eläkeläisyhdistyksille, seurakunnilla, urheiluseuroille ja muille yhteenliittymille. Eläkeläisryhmille vuorot ovat maksuttomia.

Nuorisotilojen henkilökunta antaa lisätietoja kausivuorojen hakuajoista sekä tilojen vuokraamisesta tilapäiskäyttöön. Lisätietoja ja tiedustelut löydät nuorisotilojen sivuilta.

Sosiaali- ja terveystoimen liikuntatilat

Sosiaali- ja terveystoimi myöntää käyttövuoroja hallinnoimiinsa liikuntatiloihin. Hakemuslomake on tulostettavissa kaupungin verkkoasioinnin sivuilta. Käyttövuorot ovat maksuttomia kansanterveysjärjestöille.

Tilat ja yhteystiedot:

Hakunilan päivätoimintakeskus, Laukkarinne 4

Kuntosali (30,5 m²)
Aula (n. 130 m²)

Lisätiedot ja hakemuksen toimitus (sähköisesti):

Vantaan kaupunki, vanhus- ja vammaispalvelut, vanhusten avopalvelut toiminnanohjaaja Karoliina Vesilahti, Laukkarinne 4, 01200 Vantaa, karoliina.vesilahti@vantaa.fi

Tikkurilan terveysasema, Kielotie 11 A

Terapeuttisen harjoittelun sali (n. 40m²)

Myyrinkoti, Ruukkukuja 5

Terapeuttisen harjoittelun sali (n. 81m²)
Ryhmätila (n. 76 m²)
Uima-allastila (70 m²)

Hakemukset toimitetaan: Vantaan kaupunki, terveyspalvelut, kuntoutustoiminnan tulosyksikkö, Johtava ylilääkäri Kirsi Koljonen, Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa

Lisätiedot: Fysioterapian puhelinpalvelu arkisin klo 9.00-11.00 p. 09 8392 2193