Ulkoliikuntapaikat

Hae käyttövuoroja kuluvalle kaudelle

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2018

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2018

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2017

Hae käyttövuoroa kuluvalle kaudelle

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorojen hakuaika kesäkaudelle 2017 päättyi 27.11.2017. Vuoroja haettiin 3.4.−8.10.2017 väliselle ajalle. Tekonurmikenttien käyttövuorot kesäkaudelle 2017 ja talvikaudelle 2017−18 jaettiin valintakokouksissa. Kesäkauden vuorot jaettiin ajalle 13.3.-29.10.2017 ja talvikauden vuorot ajalle 30.10.2017-1.4.2018. Vapaana olevia vuoroja voit hakea Timmin kautta

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2018

Kesäkauden 2018 jalkapallotekonurmien käyttövuorot valitaan valintakokouksessa ajalle 2.4.−28.10.2018. Käyttövuoroja on mahdollista valita seuraavilta kentiltä: Hakunilan pieni tekonurmi, Kartanonkosken iso ja pieni tekonurmi, Kenraalinpuiston iso tekonurmi, Myyrmäen jalkapallostadion, Rajakylän iso tekonurmi, Tikkurilan iso ja pieni tekonurmi.

Ilmoittautuminen valintakokoukseen

Käyttövuoroista kiinnostuneiden vantaalaisten jalkapalloseurojen tulee ilmoittautua valintakokoukseen Timmi –tilavarausjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu tekemällä yksittäinen varaus 22.10.2017 mennessä Tikkurilan isolle tekonurmikentälle 2.4.2018 maanantai päivälle klo 18.00−19.00. Varauksen laji/käyttötarkoitus -kenttään tulee kirjoittaa: osallistuminen valintakokoukseen. Lisätiedot välilehdelle kirjataan joukkueiden määrät seuraavissa sarjatasoissa:

Palloliiton sarjoissa pelaavat joukkueet: miehet, naiset liiga-II div., AP/BP SM-I div. ja AT/BT SM-I div. Palloliiton Uudenmaanpiirin sarjoissa pelaavat joukkueet: miehet III. Suomen amerikkalaisen jalkapallo liiton sarjoissa pelaavat joukkueet: Vaahteraliiga- I div

Lisätiedot välilehdelle tulee myös kirjata, miltä kentältä seura ottaa sarjatasojen perusteella määräytyvät ns. päältä jaettavat tunnit sekä tiedot mahdollisista tilapäisistä tapahtumista (turnaukset ym.) kenttä-, päivämäärä- ja kellonaikatietoineen.

Valintakokouksessa käytetään 31.12.2016 pelipassitietoja, jotka liikuntapalvelut saa Suomen Palloliiton Uudenmaanpiiriltä.

Valintakokous

Valintakokokous pidetään torstaina 9.11.2017 liikuntapalveluiden toimistolla klo 15.00 alkaen.

Lisätiedot

Lauri Vainio / lauri.vainio@vantaa.fi / 09 8392 4223
Timmi –tilavarausjärjestelmän sivulle

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorot kesäkaudelle 2018

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorot kesäkaudelle 2018 ovat haettavissa hakuaikana 6.11.−26.11.2017. Ulkoliikuntapaikkoihin kuuluvat liikuntapalveluiden, sivistystoimen ja viheralueyksikön ulkoliikuntapaikat (kentät).

Ulkoliikuntapaikkojen kesäkausi on 9.4.−7.10.2018. Osalle kentistä myönnetään harjoitusvuoroja vain rajoitetusti. Ottelukenttiä ovat pääsääntöisesti liikuntapalveluiden kentät. Osa kentistä on kuntalaisten vapaassa käytössä (mm. monitoimiareenat) eikä niille myönnetä vakituisia käyttövuoroja. Oheisesta linkistä näet haettavana olevat kentät.

Käyttövuorojen hakeminen

Käyttövuoroja haetaan Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Uusien hakijoiden tulee rekisteröityä järjestelmään. Hakijat joilla on jo tunnukset, voivat kirjautua järjestelmään omilla tunnuksillaan ja tehdä hakemuksia. Myöhästyneet hakemukset käsitellään hakemusjärjestyksessä päätöksenteon jälkeen.

Hakemuksen lisätiedot välilehdelle kirjataan kaikki ne tiedot, jotka hakija toivoo otettavan huomioon vuorojaon valmistelussa. Lisätiedoiksi pyydetään kirjaamaan ainakin seuraavat tiedot:

 • Joukkuelajit: lisenssipelaajien määrä sekä kaikki joukkueet ja sarjatasot ikäryhmittäin, viimeisin tilanne

 • Yksilölajit: kaikki urheilijat tasoittain ja ikäryhmittäin sekä valmennusryhmät, viimeisin tilanne.

 • Jalkapalloseurat: toiveet sarjaotteluiden ottelupaikoista ja ajankohdista.

 • Mahdolliset kilpailut, jotka on tarkoitus järjestää omilla harjoitusvuoroilla.

 • Lisätiedot voi lähettää liikuntapalveluihin myös erillisellä excel- tai word -tiedostona (lauri.vainio@vantaa.fi)

Puistokenttien käyttövuorot haetaan lupapiste -palvelun kautta. Järjestelmään rekisteröidytään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Puistokenttien käyttövuorot ovat seuratoiminnalle maksuttomia.

Päätökset

Käyttövuoroista tehty päätös tullaan lähettämään vuoroja hakeneille yhteisöille sähköpostitse osoitteeseen, jonka asiakas on Timmi -järjestelmään rekisteröityessään kirjannut. Päätökset valmistuvat tammikuussa.

Lisätietoja

liikuntapalvelukoordinaattori Lauri Vainio / lauri.vainio@vantaa.fi / 09 8392 4223

Ohjeita Timmi -järjestelmän käyttöön ja rekisteröitymiseen.

Ohjeita lupapiste -palvelun käyttöön.

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2018

Ensi kesän tennisvuoroja haetaan Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta 1.4.2018 alkaen. Vuorot voi maksaa joko laskulla tai liikuntaseteillä. Mikäli vuoronsa haluaa maksaa liikuntaseteleillä, se onnistuu Vantaan uimahallien kassoilla. Varattavissa olevat kentät ja osoitteet.

Kausimaksut kentille

Kesän 2018 tenniskausi ulkokentillä alkaa huhtikuun lopussa ja päättyy syyskuun lopussa (päivämäärät ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin). Pelivuoroja voi varata koko kaudeksi kerrallaan. Yksittäisiä vuoroja ei voi varata. Kausikortti oikeuttaa tunnin pelivuoroon viikossa. Käyttövuorot laskutetaan ulkotennisvuoron varaajalta Timmin kautta toukokuussa 2018.

 • Asfaltti 30 €/h/kausi
 • Tekonurmi 60 €/h/kausi

Kausimaksut sisältävät arvolisäveron (10 %).

Liikuntaseteleillä maksaminen

Kun olet saanut laskun, ota lasku mukaasi ennen eräpäivää, ja maksa Vantaan uimahallin kassalla (Korson, Tikkurilan, Hakunilan, Myyrmäen tai Martinlaakson uimahallin kassalla). Tämän jälkeen toimita liikuntaseteleillä maksetusta laskusta ja kassalta saamastasi kuitista kopio liikuntapalveluiden toimistolle viimeistään kuluvan kuukauden 24. päivään mennessä. Voit ottaa kuvan ja lähettää sen sähköpostilla satu.heino@vantaa.fi tai postitse Satu Heino, Vantaan kaupunki, Liikuntapalvelut, Kielotie 20c, 00130 Vantaa.

Ulkotennismaksut voi maksaa

 • Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä
 • Sporttipassilla
 • Virikeseteleillä
 • Tyky-kuntoseteleillä
 • Ticket Mind & Body -maksukortilla.

Huomaathan, että setelit ovat henkilökohtaisia.

Ota varausvahvistus mukaasi pelaamaan mennessäsi

Varausvahvistus toimii todisteena vuorosi varauksesta. Voit tallentaa sen puhelimeesi tai tulostaa mukaasi ja todistaa varausvahvistuksella oikeutuksesi kyseiseen vuoroon.

Ulkotennisvuorokäytänteet

 • Vapaalla ulkotenniskentällä voi pelata maksutta saapumisjärjestyksessä, mikäli paikalla ei ole vakiovuoron lunastaneita. Kentällä voi pelata korkeintaan tunnin kerrallaan. Jos kentällä ei ole vakiovuoron lunastaneita eikä kentällä ole ruuhkaa, pidempäänkin voi toki pelata.
 • Vakiovuorolla voi varmistaa itselleen kyseisen tunnin vuoron koko kaudeksi.
 • Yksittäisiä vuoroja ei myönnetä ulkotenniskentille. Vuoroja myönnetään vain koko kesäkauden ajaksi.

Rajakylän Tenniskeskuksen massakentät

Kenttävuoroja hallinnoi Rajakylän Tennis ry.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter