Ulkoliikuntapaikat

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2018

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2018

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2018

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2018

Kesäkauden 2018 jalkapallotekonurmien käyttövuorot ajalle 2.4.−28.10.2018 valittiin valintakokouksessa liikuntapalveluissa 9.11.2017. Käyttövuoroja oli mahdollista valita seuraavilta kentiltä: Hakunilan pieni tekonurmi, Kartanonkosken iso ja pieni tekonurmi, Kenraalinpuiston iso tekonurmi, Myyrmäen jalkapallostadion, Rajakylän iso tekonurmi, Tikkurilan iso ja pieni tekonurmi. Käyttövuoropäätös on lähetetty (4.12.) valintakokoukseen osallistuneille. Vapaaksi jääneitä käyttövuoroja voi hakea Timmin kautta. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. HUOM.

Lisätiedot

Liikuntapalvelukoordinaattori Lauri Vainio / lauri.vainio@vantaa.fi / 050 310 3929
Timmi –tilavarausjärjestelmän sivulle

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorot kesäkaudelle 2018

Hakuaika on päättynyt 26.11.2017 ja päätös käyttövuoroista on lähetetty hakijoille. Vapaaksi jääneitä käyttövuoroja voi hakea Timmin kautta.

Ulkoliikuntapaikkoihin kuuluvat liikuntapalveluiden, sivistystoimen ja viheralueyksikön ulkoliikuntapaikat (kentät, pl. tekonurmikentät). Ulkoliikuntapaikkojen kesäkausi on 9.4.−7.10.2018. Osalle kentistä myönnetään harjoitusvuoroja vain rajoitetusti. Ottelukenttiä ovat pääsääntöisesti liikuntapalveluiden kentät. Osa kentistä on kuntalaisten vapaassa käytössä (mm. monitoimiareenat) eikä niille myönnetä vakituisia käyttövuoroja. Puistokenttien käyttövuorot haetaan lupapiste -palvelun kautta. Järjestelmään rekisteröidytään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Puistokenttien käyttövuorot ovat vantaalaiselle seuratoiminnalle maksuttomia.

Lisätietoja

liikuntapalvelukoordinaattori Lauri Vainio / lauri.vainio@vantaa.fi / 050 310 3929

Ohjeita Timmi -järjestelmän käyttöön ja rekisteröitymiseen.

Ohjeita lupapiste -palvelun käyttöön.

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2018

Ensi kesän tennisvuoroja haetaan Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Hakuaika alkaa tiistaina 3.4. klo 9.00. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Vuorot voi maksaa joko laskulla tai liikuntaseteillä. Mikäli vuoronsa haluaa maksaa liikuntaseteleillä, se onnistuu Vantaan uimahallien kassoilla. Varattavissa olevat kentät ja osoitteet.

Kausimaksut kentille

Kesän 2018 tenniskausi ulkokentillä alkaa 23.4. ja päättyy 30.9. Pelivuoroja voi varata koko kaudeksi kerrallaan. Yksittäisiä vuoroja ei voi varata. Kausikortti oikeuttaa tunnin pelivuoroon viikossa. Käyttövuorot laskutetaan ulkotennisvuoron varaajalta Timmin kautta toukokuussa 2018.

  • Asfaltti 30 €/h/kausi
  • Tekonurmi 60 €/h/kausi

Kausimaksut sisältävät arvolisäveron (10 %).

Liikuntaseteleillä maksaminen

Kun olet saanut laskun, ota lasku mukaasi ennen eräpäivää, ja maksa Vantaan uimahallin kassalla (Korson, Tikkurilan, Hakunilan, Myyrmäen tai Martinlaakson uimahallin kassalla). Tämän jälkeen toimita liikuntaseteleillä maksetusta laskusta ja kassalta saamastasi kuitista kopio liikuntapalveluiden toimistolle viimeistään kuluvan kuukauden 24. päivään mennessä. Voit ottaa kuvan ja lähettää sen sähköpostilla satu.heino@vantaa.fi tai postitse Satu Heino, Vantaan kaupunki, Liikuntapalvelut, Kielotie 20c, 00130 Vantaa.

Ulkotennismaksut voi maksaa

  • Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä
  • Sporttipassilla
  • Virikeseteleillä
  • Tyky-kuntoseteleillä
  • Ticket Mind & Body -maksukortilla.

Huomaathan, että setelit ovat henkilökohtaisia.

Ota varausvahvistus mukaasi pelaamaan mennessäsi

Varausvahvistus toimii todisteena vuorosi varauksesta. Voit tallentaa sen puhelimeesi tai tulostaa mukaasi ja todistaa varausvahvistuksella oikeutuksesi kyseiseen vuoroon.

Ulkotennisvuorokäytänteet

  • Vapaalla ulkotenniskentällä voi pelata maksutta saapumisjärjestyksessä, mikäli paikalla ei ole vakiovuoron lunastaneita. Kentällä voi pelata korkeintaan tunnin kerrallaan. Jos kentällä ei ole vakiovuoron lunastaneita eikä kentällä ole ruuhkaa, pidempäänkin voi toki pelata.
  • Vakiovuorolla voi varmistaa itselleen kyseisen tunnin vuoron koko kaudeksi.
  • Yksittäisiä vuoroja ei myönnetä ulkotenniskentille. Vuoroja myönnetään vain koko kesäkauden ajaksi.

Rajakylän Tenniskeskuksen massakentät

Kenttävuoroja hallinnoi Rajakylän Tennis ry.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter