Ulkoliikuntapaikat

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2017

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2017

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2017

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2017

Tekonurmikenttien käyttövuoroista järjestettiin vuorojen valintakokous 15.11.2016. Kokouksessa valittiin käyttövuorot 13.3.-29.10.2017 väliselle ajalle. Vapaita tekonurmikenttiä edellä mainitulle ajalle voi hakea Timmin kautta.

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorot kesäkaudelle 2017

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorojen hakuaika kesäkaudelle 2017 on päättynyt 27.11.2017. Vuoroja haettiin 3.4.−8.10.2017 väliselle ajalle. Oheisesta linkistä näet haettavana olleet kentät. Vapaana olevia vuoroja voit hakea Timmin kautta

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2017

Ensi kesän tennisvuorot varataan Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta huhtikuussa 2017. Vuorot voi maksaa joko laskulla tai liikuntaseteillä. Mikäli vuoronsa haluaa maksaa liikuntaseteleillä, se onnistuu Vantaan uimahallien kassoilla. Varattavissa olevat kentät ja osoitteet.

Kausimaksut kentille

Tenniskausi alkaa ulkokentillä huhtikuun lopussa ja päättyy lokakuun alussa (tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan keväällä 2017). Pelivuoroja voi varata koko kaudeksi kerrallaan. Yksittäisiä vuoroja ei voi varata. Kausikortti oikeuttaa tunnin pelivuoroon viikossa. Käyttövuorot laskutetaan ulkotennisvuoron varaajalta Timmin kautta toukokuussa 2017.

  • Asfaltti 30 €/h/kausi
  • Tekonurmi 60 €/h/kausi

Kausimaksut sisältävät arvolisäveron (10 %).

Liikuntaseteleillä maksaminen

Kun olet saanut laskun, ota lasku mukaasi ennen eräpäivää, ja maksa Vantaan uimahallin kassalla (Korson, Tikkurilan, Hakunilan, Myyrmäen tai Martinlaakson uimahallin kassalla). Tämän jälkeen toimita liikuntaseteleillä maksetusta laskusta ja kassalta saamastasi kuitista kopio liikuntapalveluiden toimistolle viimeistään kuluvan kuukauden 24. päivään mennessä. Voit ottaa kuvan ja lähettää sen sähköpostilla satu.heino@vantaa.fi tai postitse Satu Heino, Vantaan kaupunki, Liikuntapalvelut, Kielotie 20c, 00130 Vantaa.

Ulkotennismaksut voi maksaa

  • Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä
  • Sporttipassilla
  • Virikeseteleillä
  • Tyky-kuntoseteleillä
  • Ticket Mind & Body -maksukortilla.

Huomaathan, että setelit ovat henkilökohtaisia.

Ota varausvahvistus mukaasi pelaamaan mennessäsi

Varausvahvistus toimii todisteena vuorosi varauksesta. Voit tallentaa sen puhelimeesi tai tulostaa mukaasi ja todistaa varausvahvistuksella oikeutuksesi kyseiseen vuoroon.

Ulkotennisvuorokäytänteet

  • Vapaalla ulkotenniskentällä voi pelata maksutta saapumisjärjestyksessä, mikäli paikalla ei ole vakiovuoron lunastaneita. Kentällä voi pelata korkeintaan tunnin kerrallaan. Jos kentällä ei ole vakiovuoron lunastaneita eikä kentällä ole ruuhkaa, pidempäänkin voi toki pelata.
  • Vakiovuorolla voi varmistaa itselleen kyseisen tunnin vuoron koko kaudeksi.
  • Yksittäisiä vuoroja ei myönnetä ulkotenniskentille. Vuoroja myönnetään vain koko kesäkauden ajaksi.

Rajakylän Tenniskeskuksen massakentät

Kenttävuoroja hallinnoi Rajakylän Tennis ry.