Timmi-tilavarausjärjestelmä

Timmi on internetissä toimiva tilavarausjärjestelmä, jonka kautta voit hakea tiloja esimerkiksi liikuntaan, harrastustoimintoihin, leireihin, juhliin, kokouksiin, koulutuksiin ja erilaisiin tapahtumiin. Voit hakea käyttövuoroja joko yksittäisinä tai vakiovuoroina, yksityishenkilönä tai yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajana.

Timmin kautta voit hakea käyttöösi esimerkiksi liikuntatiloja, auditorioita, ruokaloita, pienkeittiöitä, auloja, piha-alueita, parakkeja ja pukuhuoneita. Kokousten pitoon sopivia tiloja ovat esimerkiksi luokat, ryhmätilat ja ruokalat, joita voit hakea myös muuhun harrastekäyttöön.

Myyrmäkitalon kerhotila, kokous- ja tapahtumahuone tulevat Timmin kautta haettaviksi 1.8.2017. Voit hakea näitä tiloja esimerkiksi juhla- ja kokoustilaksi. Kerhotilassa on astiasto 40 henkilölle ja pieni keittiö.

Juhlakäyttöön sopivat myös esimerkiksi koulujen ruokalat ja päiväkotien liikuntasalit. Joissain kouluissa ja päiväkodeissa on myös kahvinkeittomahdollisuus. Käyttöveden voi ottaa apukeittiöstä tai wc:n vesipisteestä. Ruokalan varaukseen ei kuulu keittiö.

Voit hakea tiloja myös yöpymiseen. Katso tarkemmat lisätietot yöpymistarpeissa.

Rekisteröityneenä asiakkaana voit tehdä hakemuksia järjestelmän kautta, muokata omia hakemuksiasi sekä perua tekemiäsi varauksia. Näet varaustilanteet aina reaaliaikaisina.

Voit selailla tiloja kirjautumatta. Siirry Timmin varauskalenteriin. Kirjoita tilaprofiili -kenttään esimerkiksi "Päiväkodit". Saat kaikki vapaa-ajan käyttöön sopivat päiväkodit listaukseen.

Tilojen hakeminen

Hae käyttövuoroa hyvissä ajoin, viimeistään 7 vuorokautta aiemmin, jotta hakemus ehditään käsittelemään ja saat varausvahvistuksen ennen käyttöpäivää. Tiloissa joihin tilataan iltavahtimestari paikalle varaustilanteen mukaisesti (arkipäiviksi), hakemus on hyvä tehdä viimeistään 2 viikkoa aikaisemmin. Hae yöpymiskäyttöä vähintään kuukautta aikaisemmin. Isommissa tapahtumissa on varauduttava hakemusten pitempään käsittelyaikaan.

Hakemuksia ei käsitellä viikonloppuisin eikä loma-aikoina.

Varauksen peruminen

Voit perua koulujen, oppilaitosten, päiväkotien sekä Myyrmäkitalon kerhotilan, kokous- ja tapahtumahuoneen varauksia viimeistään 7 vuorokautta ennen varausta, sen jälkeen peruminen ei enää onnistu. Peruminen tehdään Timmin varauskalenterin kautta.

Muissa kuin Myyrmäkitalon tai koulujen ja päiväkotien tiloissa yksittäisiä vakituisten kausivuorojen peruutuksia ei hyvitetä laskussa. Yksittäisten- ja tapahtumavarausten perumisessa tulee olla yhteydessä liikuntapalveluihin: Satu Heino / 09 8392 2738 / satu.heino@vantaa.fi; Thi Pham / 09 8392 4608 / thi.t.pham@vantaa.fi.

Jos sinulla on jo tunnukset

Kirjaudu sisään Timmiin.

Rekisteröidy Timmiin

Rekisteröityjän tulee olla täysi-ikäinen.

a) yhdistyksen, yrityksen tms. toimijan edustajana. Täytä yhdistyksen/yrityksen Y- tai rekisteritunnus. Jos kumpaakaan tunnusta ei ole, laskun saajan henkilötunnus vaaditaan.

b) yksityishenkilönä (kun olet henkilökohtaisesti vastuussa varauksesta ja laskusta)

Tutustu ehtoihin ennen rekisteröitymistä.

Unohditko salasanasi?

Hae uusi salasana

Ajankohtaista

Instagram

Twitter