Kirjaston sähköinen asiointi ja e-kirjasto

Kirjaudu Helmet.fihin – voit katsoa lainojasi, uusia niitä tai varata aineistoa.

Lataa luettavaa

Kirjastosta voit lainata e-kirjoja ja niiden lukulaitteita. Lukulaitteessa kulkee näppärästi mukana kokonainen kirjasto. Sisältöjä lukulaitteeseen voit ladata OverDrive ja Ellibs-palveluista. Zinio- ja PressDisplay-palveluiden kautta voit lukea ulkomaisia sanoma- ja aikakauslehtiä tietokoneellasi, tabletillasi tai kännykälläsi. PressDisplay-palvelussa on yli 2 000 sanomalehteä ja noin 650 aikakauslehteä, Zinio puolestaan sisältää englanninkielisiä huippulehtiä The Economistista Vanity Fairiin.

E-kirjojen lukulaitteita lainaavat kirjastot

Helmet-kirjaston e-kirjapalvelut

Ohjeet e-lehtipalveluihin

Digimusiikkia levylautaselle

Helmet-kirjastot tarjoavat asiakkailleen väylän taidemusiikin maailmaan Naxos Music Library -palvelun kautta. Klassisen lisäksi valikoimaan kuuluu jonkin verran kansanmusiikkia sekä vanhempaa blues- ja jazz-musiikkia. Palveluun kirjautumiseen tarvitset Helmet-kirjastokortin.

Naxos Music Library

Elokuvia kotisohvalle

IndieFlix-kokoelma sisältää noin 2 500 pääosin englanninkielistä elokuvaa pieniltä ja itsenäisiltä elokuvatuottajilta. IndieFlix-palvelun käyttö edellyttää tilin luomista RBDigital Gatewaylle. Myös Overdrive-kokoelmassa on joitakin elokuvia, dokumentteja ja matkavideoita, jotka ovat katsottavissa suoraan selaimessa. Lainaamiseen tarvitset kirjastokortin ja pin-koodin.

IndieFlix-elokuvapalvelu

E-aineistojen ohjeet videoina

Ajankohtaista

Instagram

Twitter