Myyrinki

Ihmisiä Myyringissä.

Myyrinki on kaikille avoin vilkas ja lämminhenkinen asukastila Myyrmäessä, kauppakeskus Isomyyrin kolmannessa kerroksessa. Tule tutustumaan!

Kerhot ja ryhmät

Myyringin avoimet kerhot ovat yleensä maksuttomia; kuitenkin useimmiten omat materiaalit on tarpeen. Ryhmät ovat järjestöjen ja vapaaehtoisten ohjaamia. Näistä ja Myyringin muista ryhmistä sekä Myyringissä toimivista yhdistyksistä voi tiedustella henkilökunnalta.

Puuttuuko meiltä jokin kerho? Haluaisitko ohjata itse jotakin ryhmää tai järjestää toimintaa? Ota yhteyttä yhteisötyöntekijään, joka voi auttaa uuden toiminnan aloittamisessa.

Lukupiiri maahanmuuttaneille miehille ja pojille – suomea suomeksi

Maksuton lehtien lukupiiri tiistaisin klo 14.30–16, neuvottelutila 1.

Lukupiiri tukee suomen kielen opiskelua ja antaa tietoa suomalaisesta yhteiskunnasta. Lukupiiri on suomenkielinen ja sitä ohjaavat vapaaehtoiset. Tervetuloa mukaan!

Toimintatupa

Avoinna arkisin klo 9–13

Toimintatuvalla voit muun muassa osallistua vapaaehtoistoimintaan tai saada tukea ja seuraa toimintatuvan ystäviltä ja henkilökunnalta. Toimintatuvalla käytössäsi on välineitä monenlaisiin käsitöihin: Ompelukoneiden käyttöön saat tarvittaessa opastusta henkilökunnalta tai vapaaehtoisilta. Arkisin voit tulla korjaamaan omia vaatteitasi tai tekemään käsitöitä pelkällä materiaalimaksulla – huomioithan kuitenkin tuvan kerhot ja sovitut tilaisuudet. Käsityömateriaaleja otetaan vastaan lahjoituksina.

Toimintatuvan aktiivit kuuluvat Myyrinkodin ystäväpiirin, piiriin kuuluu yhteensä lähes 150 vapaaehtoista. Ystäväpiiri tekee toimintatuvalla käsitöitä, joiden myynti on keskitetty kaksi kertaa vuodessa Myyringissä järjestettäviin myyjäisiin. Myyjäistuotto käytetään Myyrinkodin, Vantaan kaupungin hoivakodin, hyväksi ja vapaaehtoisten virkistykseksi. Vapaaehtoiset voivat kutoa Myyringissä myös mattoja ja poppanoita myyntiin ja itsellensä.

Toimintatuvalla järjestetään säännöllisesti avoimia luento- ja virkistystilaisuuksia. Vapaaehtoistoimintaa tuetaan tiedotuksella ja koulutuksella. Kaikenikäiset ovat lämpimästi tervetulleita toimintatuvalle!

Aikuisopisto

Myyringissä järjestetään aikuisopiston opetusta (mm. liikunta, musiikki, käsityöt ja suomen kieli).

Vantaan Aikuisopiston toimisto ja neuvonta Tikkurilan opistotalolla, 09 8392 4342.
Myyringin opetustilat, 09 8393 5631 / vahtimestari

Ajankohtaista

Twitter