Vaalimainonta

Kuntavaalit lähestyvät ja on aika varata ulkovaalimainonnan teline- sekä vaalimökkipaikat.

Kunnallisvaalien 2017 keskitetty yleismainonta

Vantaan kaupungin alueella on yhteensä 50 keskitetyn ulkovaalimainonnan telinepaikkaa. Näiltä paikoilta Vantaan kaupunki varaa kullekin puolueelle/valitsijayhdistykselle vaalia varten mainostelineistä yhden mainosruutupaikan. Puolueen mainos ei saa edustaa yksittäistä ehdokasta vaan koko puoluetta. Mainosruutupaikat varataan Vantaan keskusvaalilautakunnan suorittaman arvonnan mukaisessa järjestyksessä.

Keskitettyyn vaalimainontaan osallistuvien puolueiden ja valitsijayhdistysten tulee toimittaa maanantaihin 20.03.17 kello 15.00 mennessä kunnallisvaalien yleismainonnan siltabanderollit ja 100 kappaletta 80cm x 120cm kokoisia mainosjulisteita, jotka on painettu 170 gramman hyvälaatuiselle märkälujalle paperille Vantaan kaupungin tukikohtaan, osoitteeseen:
Koisotie 7
01300 Vantaa (Koivuhaka)

Vaalimainosjulisteita ja siltabanderolleja voidaan myös ottaa vastaan tukikohdan aukioloaikoina:
ma-to 7.00–16.00
pe 7.00–14.00

Lisäksi Vantaalla on siltabanderollimainospaikkoja sekä vaalimökki ja -telttapaikkoja.
Lisätiedot ja ohjeet banderollimainoksiin sekä vaalimökkeihin ja -telttoihin liittyvistä sijoitus- ja lupa-asioista sekä aikatauluista:
Kadunpitoyksikkö Anne Janger, p. 09 8392 2327, anne.janger@vantaa.fi

Vantaan kaupungin Kuntatekniikan keskus huolehtii kustannuksellaan määräaikaan mennessä toimitettujen vaalien yleismainonnan julisteiden liimauttamisesta taustapahveille ja kiinnittämisestä vaalimainostelineisiin sekä siltabanderollien kiinnittämisestä paikoilleen. Määräajan jälkeen puolueet ja valitsijayhdistykset vastaavat itse vaalimainosten liimaamisesta taustapahveille ja asettamisesta telineisiin sekä siltabanderollien kiinnittämisestä paikoilleen.

Kuntatekniikan keskus ei vastaa siitä vahingosta, joka aiheutuu puolueelle tai valitsijayhdistykselle mainoksiin kohdistuvasta ilkivallasta.

Kuntatekniikan keskus purkaa keskitetyn teline- ja siltamainonnan vaalipäivän 9.4. jälkeen. Mikäli puolueet ja valitsijayhdistykset haluavat mainosjulisteensa ja siltabanderollinsa takaisin vaalien jälkeen, tulee ne noutaa Koisotie 7:n tukikohdasta 27.04.2017 kello 15.00 mennessä. Vaalimainosmateriaalia ei tämän jälkeen säilytetä tukikohdassa vaan poisnoutamattomat materiaalit toimitetaan jätteenkäsittelyyn.

Tarvittaessa lisätietoja kunnallisvaalien keskitetystä telinemainonnasta:
Keski-Vantaan viheraluekunnossapito Esa Karhu, p. 09 8392 3521, esa.karhu@vantaa.fi

Ajankohtaista

Instagram

Twitter