Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoiset ajeluttavat vanhusta rikshalla

Vantaan kaupunki tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia olla mukana vapaaehtoistoiminnassa. Katso mikä toimintamuoto sopisi sinulle parhaiten ja ota yhteyttä.

Vapaaehtoisena toimit tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin, ilman ammattityön vaatimuksia. Vapaaehtoistoiminta ei korvaa ammattilaisten työtä vaan täydentää sitä. Vapaaehtoistoiminnasta ei makseta rahallista korvausta.

Luottamuksellisuus ja luotettavuus ovat vapaaehtoistoiminnan perusperiaatteita. Olet vaitiolovelvollinen asioista, joita mahdollisesti kuulet toimiessasi vapaaehtoisena.

Kaupungin vapaaehtoistoimijana sinut on vakuutettu tapaturmien varalta. Saat tukea ja ohjausta vapaaehtoistoimintaan vapaaehtoistoiminnan yhdyshenkilöltä, jotka järjestävät perehdytystä, koulutusta ja tapaamisia. Sinulla on oikeus osallistua kaupungin järjestämään vapaaehtoisten virkistystoimintaan.

Voit osallistua juuri sen verran kuin haluat – kerran vuodessa tai joka päivä. Sinulla on oikeus lopettaa ja pitää taukoa vapaaehtoistoiminnasta Vantaan kaupungilla tai siirtyä toiseen vapaaehtoistoimintaan milloin haluat. Jokaiselle vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneelle pyritään löytämään sopiva vapaaehtoistehtävä. Mahdollisuuksia on monia. Kerro oma toiveesi!

Ajankohtaista

Instagram

Twitter