Yritykset mukaan koulujen, päiväkotien ja muiden sivistystoimen yksiköiden pihatalkoisiin

Lapsen piirros metsästä.

Vantaalaiset yritykset ja yhteisöt ovat tervetulleita mukaan kampanjaan, jonka tavoitteena on koulujen ja päiväkotien pihojen viihtyisyyden lisääminen.

Päämääränä on parantaa pihojen toiminnallisuutta oppimisympäristönä ja edistää lasten ja nuorten hyvinvointia kauniissa virheympäristössä. Yritykset voivat ryhtyä koulun tai päiväkodin kummiksi tai osallistua pihan perusparannukseen tai kunnossapitoon. Myös vanhempainyhdistys voi lähteä edistämään oman yksikkönsä pihan viihtyisyyttä. Tällöin liikkeelle lähtemisestä ja mahdollisuuksista tulee keskustella yksikön johtajan kanssa.

Ota yhteyttä!

Jos kiinnostuit, sivistystoimen ympäristökonsultti Noora Ilola (puh. 050 3035873, etunimi.sukunimi@vantaa.fi) auttaa sinua juuri teille sopivan yhteistyömuodon sopimisessa löytämisessä.

Kutsu mukaan kampanjaaan

Kampanjaan osallistuvat yritykset tulevat saamaan yhteistyön avulla myönteistä julkisuutta. Kaikkien kumppanien kanssa laaditaan yhteistyösopimus, jossa määritellään yrityksen saama vastine. Yhteistyösopimuksissa noudatetaan opetushallituksen ja kuluttajaviraston koulujen sponsorointia koskevia ohjeita.

Ajankohtaista

Twitter