Työelämä

Tukea työnhakuun

Oletko työtön? Ensimmäiseksi kannattaa tutustua TE-palveluiden sivuihin. Vantaan toimipiste sijaitsee Tikkurilassa juna-aseman vieressä osoitteessa Vernissakatu 8 C. TE-palveluiden avoimessa asiointitilassa voit käydä arkisin ilman ajanvarausta. Avoimessa asiointitilassa on asiakastietokoneita työnhakua varten.

TE-toimiston palvelut maahanmuuttajille

Työ- ja elinkeinotoimiston palvelut maahanmuuttajille. TE-toimistossa sinulla on mahdollisuus saada erilaisia palveluja, joiden tarkoitus on auttaa sinua löytämään työtä. Näihin palveluihin kuuluu esimerkiksi työnvälitys ja suomen kielen koulutus. TE-toimisto järjestää runsaasti kursseja ja infotilaisuuksia työnhaun auttamiseksi. Kurssit löytyvät TE-toimiston tapahtumakalenterista.

Opastusta sosiaaliturva- ja veroasioissa

In To Finland on Kelan ja Verohallinnon yhteinen palvelupiste ulkomaalaisille työntekijöille Suomessa. Helsingin Kampissa sijaitsevassa palvelupisteessä saat opastusta sosiaaliturvaan ja verotukseen liittyvissä asioissa. Palvelupisteessä on mahdollista hakea mm. verokortti ja rakennusalalla pakollinen veronumero. Lisäksi tilapäisesti Suomeen töihin tulevat ulkomaalaiset työntekijät voivat saada samalla myös suomalaisen henkilötunnuksen ilman erillistä käyntiä maistraatissa.

Uudenmaan TE-toimisto, Vantaa

Vernissakatu 8 C

Koutsi

Tuupakantie 4

Ajankohtaista

Instagram

Twitter