Neuvontapalvelut

Yleisneuvonta ja sähköisen asioinnin tuki

Vantaa-info tarjoaa kaupungin palveluihin liittyvää yleisneuvontaa ja auttaa sähköisessä asioinnissa.

Nettikaveri

Nettikaverin kanssa voit etsiä tietoa verkosta tai tutustua kaupungin ja valtion verkkopalveluihin.Vantaa-infon nettikaveri auttaa sinua Myyrmäen Vantaa-infossa (Myyrmäkitalo, Paalutori 3) ja Tikkurilan Vantaa-infossa (Dixi, Ratatie 11, 2. kerros). Nettikaveri auttaa sekä ilman ajanvarausta että ajanvarauksella.

Muut neuvontapalvelut

Asianajoneuvonta

Maksuton asianajoneuvonta Myyrmäkitalossa kerran kuukaudessa klo 17-20. Ilmoittautuminen etukäteen Myyrmäkitalon vahtimestarille puh. 09 8393 5457 tai 0400 438 521. Etukäteisvaraus on välttämätön.

Syksyn 2017 päivystykset yleensä joka kuun toinen torstai klo 17–20. Seuraavat päivystykset ovat 14.9., 12.10., 9.11. ja 14.12.2017.

Maahanmuuttajaneuvonta

Hakunilan kansainvälisen yhdistyksen e-asiointiprojekti tarjoaa henkilökohtaista opastusta maahanmuuttajille sähköisten palvelujen käyttämiseen (mm. Kela, pankki, asunnon etsiminen) arabian, englannin ja romanian kielellä maanantaisin klo 10–13 Tikkurilan Vantaa-infossa (Dixi, Ratatie 11, 2. krs). Muista ottaa mukaan verkkotunnukset.

Vantaa-infon oma henkilökunta kertoo kaupungin palveluista, kielikursseista ja vapaa-ajan tarjonnasta myös muina aikoina. Ohjaamme sinut oikeaan paikkaan!

Matkailuneuvonta

Kaipaatko esitteitä tai karttoja, tietoa tapahtumista tai näyttävistä nähtävyyksistä? Matkailuneuvonta palvelee sinua Myyrmäen Vantaa-infossa (Myyrmäkitalo, Paalutori 3) ja Tikkurilan Vantaa-infossa (Dixi, Ratatie 11, 2. kerros).

Tikkurilan Vantaa-infosta voit ostaa Helsinki Card tai Helsinki Card Region -kortin.

Nuorille ja nuorten vanhemmille

Punaisen Ristin Nuorten turvatalo tarjoaa apua nuoruuden ja vanhemmuuden pulmatilanteisiin Tikkurilan Vantaa-infossa (Dixi, Ratatie 11, 2. kerros) torstaisin klo 16–19.

Seniorineuvonta ja seniorin tietokulma

Kaipaatko tekemistä ja seuraa? Tarvitsetko tukea pärjätäksesi kotona? Tule juttelemaan elämäntilanteestasi tai läheisesi elämäntilanteesta vanhustyön ammattilaisen kanssa.

Seniorineuvonta on paikalla tiistaisin kello 14-16 Tikkurilan Vantaa-infossa (Dixi, Ratatie 11, 2. kerros) ja keskiviikkoisin kello 14-16 Myyrmäen Vantaa-infossa (Myyrmäkitalo, Paalutori 3). Seniorineuvonnan puhelin 09 8392 4202 palvelee klo 9-15.

Vantaa-infon seniorin tietokulmasta saat ajankohtaisia esitteitä vapaa-ajan aktiviteeteista ja kaupungin palveluista sekä tietoa järjestöistä ja sosiaalipalveluja tarjoavista yrityksistä. Voit aina pyytää neuvoja Vantaa-infon asiakastiskiltä. Autamme etsimään tietoa ja kerromme, mitä kautta voit hakeutua ikäihmisten palveluiden tai vapaa-ajan harrastusten pariin.

Vapaa-ajan vinkit

Tarjoamme tietoa Vantaan ja lähialueiden nähtävyyksistä ja tapahtumista sekä esitteitä kulttuuritoiminnasta, liikunnasta ja harrastuksista. Kerromme myös Vantaalla toimivista järjestöistä ja tarjolla olevista vapaaehtoistoiminnan muodoista.

Yrittäjyysneuvonta

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä tai etsit muuten tietoa yrittämisestä? Tarjoamme Myyrmäen (Myyrmäkitalo, Paalutori 3) ja Tikkurilan (Dixi, Ratatie 11, 2. kerros) Vantaa-infoissa yrittämiseen liittyvää yleisneuvontaa ja opastamme sinut eteenpäin asiantuntijalle. Neuvomme sinua myös puhelimitse numerossa 09 839 20 000 arkisin kello 8–16.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter