Tapahtumat ja näyttelyt Vantaa-infossa

Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infoissa järjestetään erilaisia ajankohtaisia tapahtumia, tempauksia ja infotilaisuuksia. Vantaa-infojen aukioloaikoina pidettävät tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infojen näyttelyissä tarkastellaan elämää Vantaalla monesta vinkkelistä. Näyttelyt ovat avoinna palvelupisteiden aukioloaikojen mukaisesti.

Tapahtumat

Hyvinvoinnin apuvälineet esittelyssä

Tikkurilan Vantaa-infossa (Ratatie 11, 2. krs) tiistaina 7.3.2017 klo 13 - 15.30
Laurea-ammattikorkeakoulun hoitotyön opiskelijat esittelevät hyvinvointiteknologiaratkaisuja Dixin Vantaa-infossa tiistaina. Esillä mm. muistuttava lääkekello, eteisvärinän tunnistava verenpainemittari sekä näkemisen apuvälineitä. Tervetuloa tutustumaan ja testaamaan!

Turvallinen netin käyttö
Myyrmäen Vantaa-infossa (Kilterinratti 6) keskiviikkona 15.3.2017 kello 12–13
Tietopaketti turvallisesta netin käytöstä aloittaa kevään tietotekniikkaa ja tietoturvaa käsittelevien tilaisuuksien sarjan. Tulevien infojen sisältöön on mahdollista vaikuttaa, ideoita ja ehdotuksia otetaan vastaan ensimmäisessä infossa. Tule kysymään ja kuuntelemaan!
Seuraavat tietotekniikkaa tai tietoturvaa käsittelevät infot ovat Myyrmäen Vantaa-infossa keskiviikkona 12.4. klo 12-13 ja keskiviikkona 17.5. klo 12-13

Asumisen info
Tikkurilan Vantaa-infossa (Ratatie 11, 2. krs) tiistaina 14.3.2017 kello 13–14
Erityisasumisen asiantuntija antaa yleiskatsauksen Vantaan asuntorakentamisen uusista tuulista ja kertoo asumisen vaihtoehdoista. Voit myös kysyä korjausavustuksista. Vanhuspalveluiden edustaja kertoo palvelu- ja senioriasumisen vaihtoehdoista ja asumisesta vanhainkodissa. Toimintaterapeutti selventää, mitä ikäihmisten kannattaa ottaa huomioon asumisratkaisuissa.

Info Cafe: Kutsu kaveri kylään sähköisellä kutsukortilla
Myyrmäen Vantaa-infossa (Kilterinraitti 6) keskiviikkona 29.3.2017 klo 10-12
Haluatko kutsua ystäviä kylään? Tule tekemään sähköinen kutsukortti uudella selfie-laitteellamme tai vain kokeilemaan, millaista sähköisen kutsun teko on. Autamme laitteen käyttämisessä ja kuvan edelleen lähettämisessä. Tarjolla kahvia ja keksejä.

Mistä helpotusta ikäihmisten kodin arkeen?
Tikkurilan Vantaa-infossa (Ratatie 11, 2. krs) tiistaina 25.4.2017 klo 13–14
Myyrmäen Vantaa-infossa (Kilterinratti 6) keskiviikkona 26.4.2017 klo 13–14
Seniorineuvonnan asiakasneuvoja sekä päivätoiminnan toiminnanohjaaja esittelevät palveluita, jotka tukevat ikäihmisten kotona asumista. Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry POLLI:n edustaja kertoo järjestön toiminnasta.

Näyttelyt

Myyrmäen Vantaa-info

Kuvaajakaverit-näyttely muistisairaiden ja vapaaehtoisten nuorten ottamista valokuvista

Kuvaajakaverit on pilottihanke muistisairaiden ja nuorten yhteisistä valokuvaustyöpajoista. Tähän näyttelyyn on koottu osallistujien ottamia kuvia Simonkylän vanhustenkeskuksessa pidetyistä työpajoista syksyltä 2016.

Lisätietoa Kuvaajakaverit työpajoista: http://www.kuvaajakaverit.fi/. Näyttely on esilla 27.2.-10.3.2017.

Vantaan tulevaisuuskuvat -näyttely on osa Suomi 100 Vantaa hanketta.

Kysymme vantaalaisilta, millainen on tulevaisuuden hyvä kotikaupunki. Tuloksia käytetään kaupungin strategisessa suunnittelussa. Näyttely on esillä 2.1.-24.2.2017.

Tikkurilan Vantaa-info

Metsä aina lähellä näyttely on osa Suomi 100 Vantaa hanketta.

Tänä vuonna Vantaalla käännetään katse lähimetsiin.

Tarkoituksena on edistää lähimetsien arvostusta, tunnettuutta sekä virkistyskäyttöä.

Tule katsomaan Lähimetsävuosi 2017 näyttely! Avoinna 27.2. - 10.3.2017.

Kuvaajakaverit-näyttely muistisairaiden ja vapaaehtoisten nuorten ottamista valokuvista

Kuvaajakaverit on pilottihanke muistisairaiden ja nuorten yhteisistä valokuvaustyöpajoista. Tähän näyttelyyn on koottu osallistujien ottamia kuvia Simonkylän vanhustenkeskuksessa pidetyistä työpajoista syksyltä 2016.

Lisätietoa Kuvaajakaverit työpajoista: http://www.kuvaajakaverit.fi/. Näyttely on esilla 13-24.2.2017.