Kuvituskuva

Apua työnhakuun

Anna kenkää ajatukselle, että työn hakeminen olisi vaikeaa!

Työllisyyspalveluista saat kokonaisvaltaista ohjausta työnhakuun liittyen. Autamme sinua kartoittamaan mahdollisuutesi työelämässä, parantamaan työnhakutaitojasi, selvittämään koulutusvaihtoehtoja ja etsimään sopivaa työ- tai harjoittelupaikkaa.

Megarekry

Aika: torstai 26.10.2017 klo 10–15
Paikka: Viihdekeskus Flamingo, Tasetie 8, Vantaa

Tule tapaamaan alueesi työnantajia ja kuulemaan avoimista työpaikoista. Huollata samalla CV:si huippukuntoon uravalmentajien kanssa. Saat halutessasi myös ammattilaisen ottaman valokuvan ansioluetteloosi. Muista ottaa CV mukaasi.

Megarekryssä nyt mukana mm. Lindström, DHL Express Finland, Posti, ISS Palvelut, Inex Partners, Kesko, HOK-Elanto, Consti Yhtiöt, Hakonen Solutions, Airpro sekä useita muita yrityksiä.

Lisäksi saat tietoa yrittäjäksi ryhtymisestä sekä erilaisista koulutusvaihtoehdoista; paikalla ovat Uudenmaan alueen merkittävimmät eri alojen oppilaitokset.

Juontajana Minna Rantama yrityksestä Kumous - Uusi Työnhaku.

Tilaisuuden järjestää Vantaan kaupungin työllisyyspalvelut ja Uudenmaan TE-toimisto yhteistyössä Viihdekeskus Flamingon kanssa.

Käy ensin heittämässä verkot Megarekryyn ja pulikoi sen jälkeen loppupäivä lämpimissä Flamingo Span altaissa (muista uimapuku ja pyyhe). Megarekryyn osallistujat pääsevät saman päivän aikana vesipuistoon 10€ (norm. 18€) ja aikuisten spa kylpylään 20€ (norm 29€).

Ajankohtaista

Instagram

Twitter