Nuorten palvelut Ohjaamo

Kuvassa kaksi Ohjaamo Vantaan työntekijää

Oletko alle 30-vuotias nuori tai nuori aikuinen? Etsitkö töitä, mietit koulutus- tai uravaihtoehtoja tai haet asuntoa? Tule käymään Ohjaamossa! Meidän kauttamme sadat nuoret ovat löytäneet reittejä eteenpäin työelämässä ja opinnoissa tai saaneet asunnon. Järjestämme myös paljon eri tapahtumia ja valmennuksia.

Näin palvelemme Ohjaamossa:

Voit tulla ilman ajanvarausta maanantaista keskiviikkoon klo 12-17 tai varata soittamalla meille: 043 826 7466 tai suoraan työntekijöillemme. Ajanvarausaikoja on tarjolla maanantaista perjantaihin.

Ohjaamo Vantaan loppuvuoden viikottaiset tapahtumat ja joulun aukioajat

Viikkotapahtumiin voit osallistua, vaikket olisi muuten Ohjaamon asiakas. Tervetuloa! Viikkotapahtumat jatkuvat jouluviikolle ja neuvontamme on kiinni 25.12.2017- 5.1.2018 välisen ajan. Kuitenkin myös 2.-5.1. meille voi varata ajanvarausaikoja ja sillä viikolla järjestämme myös CV- ja työnhakuboostin.

Monikielinen maanantai joka maanantai

Maanantaisin kello 12-16 Ohjaamossa on muun ohjauksen ohella tarjolla myös darin-, farsin- somalin- ja ranskankielellä neuvontaa mm. työnhakuasioihin. Monikielinen maanantai toteutetaan yhteistyössä seuraavien tahojen kanssa: Vantaan järjestörinki ry /Leinikki, Sorasod ry/ Movat-hanke ja Monika-Naiset ry/Osaavat naiset -hanke. Lue lisää Facebook-sivuiltamme. Monikielinen maanantai jatkuu tammikuun alussa.

Kelan palveluneuvoja Ohjaamossa vielä keskiviikkona 20.12.

Mietityttävätkö Kelan etuudet, kuten työmarkkinatuki tai toimeentulotuki? Kelan palveluohjaaja odottaa sinua keskiviikkoisin klo 13-16 22.12. saakka Ohjaamossa ja paikalla on myös TE-toimiston asiantuntija, joten voit kysyä asioista monen viraston näkökulmasta.

CV- ja työnhakuboostit ja haastattelutreeni keskiviikkoisin ja torstaisin

Haetko töitä? Hyvä työhakemus ja CV ovat portteja työhaastatteluun. Tule treenaamaan työnantajat ihastuttavan työhakemuksen ja CV:n tekoa sekä haastattelutilanteita boosteihimme.Boosteissa tapaat myös uraohjaajamme, joka voi varata sinulle ajan myös henkilökohtaiseen sparraukseen työntekijöillemme. Boosteja järjestämme viikottain helmikuun loppuun viikkoa 25.-29.12. lukuunottamatta.

  • CV-boosti keskiviikkoisin klo 12.00 - opi tekemään hyvä CV ja/tai luetuta osaavilla ohjaajilla nykyinen CV:si. CV-boostissa tavoitteena on tehdä perus-CV. CV-boostissa voi saada myös opastusta esim. visuaalisen tai video-CV:n tai muun erilaisemman CV:n tekemiseen. Näistä toiveista on hyvä ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Työnhakuboosti torstaisin klo 12.00 - miten tehdään juuri hakemaasi työpaikkaan räätälöity hakemus? - tilaisuus on sinulle, jos sinulla on jo työnhakuusi sopiva CV olemass
  • Haastattelutreeni - torstaisin klo 15 - harjoittelet, miten vakuutat työnantajan haastattelussa, että juuri sinä olet sopivin hakemaasi työpaikkaan?

Lue tarkemmat tiedot Facebook-sivuiltamme. Paikan varmistat lähettämällä viestin Ohjaamoon tekstarilla p. 043 826 7466 (myös WhatsApp). Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi vastausviestillä.

Töihin!- työnantajatreffit ja rekryt

Sparraamme nuoria työnhaussa ja autamme työnantajia ja nuoria työnhakijoita kohtaamaan toisensa. Järjestämme työnantajatreffejä, joissa tutustut yritykseen, joka juuri sillä hetkellä etsii itselleen uusia työntekijöitä. Kaikki hakijat haastatellaan, joten saat ohituskaistan töihin. Tule paikalle tapahtuman alkaessa tai vähän sitä ennen.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter