Nuorten palvelut Ohjaamo

kuvituskuva
Oletko alle 30-vuotias nuori tai nuori aikuinen? Etsitkö työtä, koulutusta tai asuntoa? Hirvittääkö eri virastojen lomakerumba? Tule käymään Ohjaamossa! Meidän kauttamme sadat nuoret ovat löytäneet reittejä eteenpäin työelämässä, koulutuksessa tai saaneet asunnon. Meille voi tulla ilman ajanvarausta ja saada vinkkejä ja valmennusta työntekijöiltämme. Järjestämme myös paljon eri tapahtumia ja valmennuksia.

Töihin!- työnantajatreffit ja muut rekrytapahtumat

Sparraamme nuoria työnhaussa ja autamme työnantajia ja nuoria kohtaamaan toisensa. Työnantajatreffeillä Vantaan tai Helsingin Ohjaamon tiloissa tutustut yritykseen, joka juuri sillä hetkellä etsii itselleen uusia työntekijöitä. Pääset tilaisuudessa suoraan työhaastatteluun. Tarkempia tietoja työnantajatreffeistä löydät myös Facebook-sivumme tapahtumat-osiosta. Ennakkoilmoittaudu tapahtumiin sähköpostilla: tia.de.godzinsky@vantaa.fi. Tilaisuudet alkavat aina klo 13, ja ole silloin paikalla ja ota cv:si mukaan. Jos sinulla ei ole cv:tä tule tekemään se Ohjaamoon etukäteen!

Seuraavat työnantajatreffit:

4.5. Seure - töihin koulunkäyntiavustajaksi , Ohjaamo Helsinki ( Fredrikinkatu 48), lue valintakriteereistä.

10.5. Selekta - Rakennusala, rakennusapumiehet ja alan ammattilaisia etsitään, Ohjaamo Vantaa

17.5. Helsingin Taksipalvelut Oy - taksinkuljettajia, Ohjaamo Vantaa

18.5. Taksiagentit- taksinkuljettajia, Ohjaamo Helsinki ( Fredrikinkatu 48), lue valintakriteereistä.

Sparrausta työnhakuun ja ammatinvalintaan

Ohjaamosta saat monipuolisesti sparrausta työnhakuun ja ammatinvalintaan. Miltä kuulostaa toimistoalan sparraustapahtuma, jossa voit tutustua esim. siihen, mitä ja millä koulutuksella palvelumuotoilija tai HR-asiantuntija tekevät ja saada vinkkejä oman polun suunnitteluun? Tule myös viikottaisiin CV- ja työnhakuboosteihimme treenaamaan oman osaamisen sanoittamista sekä oppilaitospäivystyksiimme. Lue lisää täältä sekä Facebook-sivuiltamme.

Infotilaisuudet nuorille tarjottavista palveluista

Oletko 15–30-vuotiaan nuoren isä tai äiti? Haluatko tietää, mistä lapsesi voi hakea apua eri elämäntilanteissa Vantaalla? Tai oletko itse nuori ja vailla työtä, asuntoa, koulutusta tai mukavaa tekemistä, mutta et tiedä mistä kysyä neuvoa? Eri nuorten kanssa toimivat tahot järjestävät kolme infotilasuutta nourten palveluista 16.-18.5. Koivukylässä, Hakunilassa ja Myyrmäessä. Ei ennakkoilmoittautumista. Lue tarkemmat tiedot täältä.

Mikä ihmeen Ohjaamo?

  • Ohjaamosta saa joka päivä perusohjausta työ-, koulutus- ja asumisasioissa.
  • Työntekijämme auttavat sinua sekä ilman ajanvarausta että ajanvarauksella.

Ohjaamon teemapäivät

  • Maanantaisin monikielistä ohjausta mm. venäjän-, ranskan-, darin- ja farsinkielellä.
  • Tiistaisin erityisteemana oma elämä: asuminen ja talous.
  • Keskiviikkoisin keskitytään koulutukseen.
  • Torstaisin opastusta ja valmennusta työnhakuun.