Nuorten palvelut Ohjaamo

kuvituskuva

Oletko alle 30-vuotias nuori tai nuori aikuinen? Etsitkö työtä, koulutusta tai asuntoa? Hirvittääkö eri virastojen lomakerumba? Tule käymään Ohjaamossa! Meidän kauttamme sadat nuoret ovat löytäneet reittejä eteenpäin työelämässä, koulutuksessa tai saaneet asunnon. Meille voi tulla ilman ajanvarausta ja saada vinkkejä työntekijöiltämme. Järjestämme myös paljon eri tapahtumia ja valmennuksia.

Ohjaamo Vantaa on muuttanut - olemme osoitteessa Vernissakatu 1

Ohjaamo Vantaa toimii toistaiseksi työllisyyspalveluiden tiloissa osoitteessa Vernissakatu 1, 4. kerros. Olemme auki tavalliseen tapaan arkisin klo 12–17.

Töihin!- työnantajatreffit ja muut rekrytapahtumat

Haluamme sparrata nuoria työnhaussa ja auttaa työnantajia ja nuoria kohtaamaan toisensa. Työnantajatreffeillä Vantaan tai Helsingin Ohjaamon tiloissa tutustut yritykseen, joka juuri sillä hetkellä etsii itselleen uusia työntekijöitä. Pääset tilaisuudessa suoraan työhaastatteluun. Tarkempia tietoja työnantajatreffeistä löydät Facebook-sivumme tapahtumat-osiosta. Ilmoittaudu tapahtumaan sähköpostilla: tia.de.godzinsky@vantaa.fi

Seuraavat työnantajatreffit:

2.3. klo 13 Niemi Oy: Muuttajia, kalusteasentajia ja kuljettajia pääkaupunkiseudulle, Ohjaamo Vantaa, Vernissakatu 1, Tikkurila

9.3. klo 13 Opteam kaupan ala: Kassatyöntekijöitä, hyllyttäjiä, myymäläapulaisia ja tavarankäsittelijöitä, Ohjaamo Helsinki, Fredrikinkatu 48, Helsinki

16.3. klo 13 Staffplus: Ravintola-alan henkilökuntaa, keittiö ja salityöntekijöitä. Some jobs in fluent English! Ohjaamo Helsinki, Fredrikinkatu 48, Helsinki

22.3. klo 13 Tax Free Shop Helsinki-Vantaa: Kesälomakaudelle myyjiä Duty Free -myymälään lentokentälle, Ohjaamo Vantaa , os. Vernissakatu 1, Tikkurila

23.3. klo 13 Posti: Kausityöntekijöitä lajitteluun ja jakeluun, Ohjaamo Vantaa , os. Vernissakatu 1, Tikkurila

29.3. Airpro: Turvatarkastajia lentoasemalle, työsuhteet alkukeväästä syyskuun loppuun, Ohjaamo Vantaa klo 13, os. Vernissakatu 1, Tikkurila

30.3. klo 13.00 Martela – Opteam rekrytoi: Muuttohenkilöstöä, kalusteasentajia, kattomaalareita sekä varasto- rakennus- ja elintarvikealan töitä Ohjaamo Vantaa, Vernissakatu 1, Tikkurila

Muita rekrytointitapahtumia:

28.2. klo 13–16 Nuorten Rekrytointitapahtuma, useita yrityksiä, Kauppakeskus Forum 4 krs., Yrjönkatu 29C, Helsinki (ei ennakkoilmoittautumista)

6.3. klo 10–16 Stadin Rekryfestarit: Ravintola-alan työ- ja oppisopimuspaikkoja, useita yrityksiä, Teurastamo, Kellohalli, Helsinki (ei ennakkoilmoittautumista)

Walk in –rekryt

Ota cv mukaan tai tulosta se Ohjaamossa ja myy itsesi HR-Yhtiöiden edustajalle, joka on valmiina haastattelemaan sinua. Tarjolla on monipuolisesti töitä esim. rakennus-, varasto- ja toimistoaloilta. Ei ennakkoilmauttautumista.

Seuraavat walk in -rekryt:

2.,23. ja 30.3. klo 12-15 Ohjaamo Helsinki, Fredrikinkatu 48

23.2.,9.3 ja 16.3. klo 12-15 Ohjaamo Vantaa, Vernissakatu 1, 4. krs.

CV-buusti - oman osaamisen sanottaminen

Keskiviikkona 1.3. ja 15.3. klo 9-11, Ohjaamo Vantaassa.

CV-boostissa opit tiivistämään ja sanoittamaan omaa osaamistasi työnantajia kiinnostavalla tavalla ja saat konkreettisia ohjeita hyvän ja osaamistasi kuvaavan ansioluettelon tekemiseen sekä vinkkejä työpaikoista.

Tervetuloa mukaan! Paikan voit varmistaa lähettämällä viestin numeroon 043 826 7466 Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi.

Työnhakuboosti – tule treenaamaan työnhakua Ohjaamoon!

23.2., 2.3., 9.3., 9.3., 16.3., 23.3., 30.3. klo 12–16 Vantaan Ohjaamossa.

Työnhakuboostissa haet töitä ja samalla saat uusia vinkkejä ja tietoa eri työpaikoista ja työnhakutavoista (mm. piilotyöpaikat). Samalla voit harjoitella haastattelutilanteita. Boosti on tarkoitettu sinulle, jos sinulla on työnhaku jo käynnissä ja sinulla on olemassa ansioluettelo eli cv.

Ilmoittautuminen; ohjaamo@vantaa.fi Kerro samalla, voitko ottaa oman läppärin mukaan ja mitä töitä haet.

Oppilaitospäivystykset - tule kuulemaan oppilaitosten opoilta koulutusvinkkejä

Toisen asteen yhteishaku on alkanut ja monia koulutuksia voi hakea myös muulloin. Tule kuulemaan eri oppilaitosten koulutuksista Ohjaamon keskiviikon päivystyksiin klo 12-16 välillä.

  • Varia 8.3.,22.3., 5.4., 19.4.,3. ja 31.5.
  • Edupoli: 15.3.,29.3.26.4.
  • Eiran aikuislukio 1.3. huom aika: klo 13-15
  • Kiipula 5.4.
  • TTS 12.4.
  • Mercuria 10.5.

S2- työnhakuboosti

joka maanantai toukokuun loppuun saakka kello 9–11.30 Ohjaamo Vantaassa

Etsitkö työtä? Suomi ei ole äidinkielesi ja tarvitset apua kirjoittamisessa? Tervetuloa mukaan S2-Työnhakuboostiin! Teemme yhdessä CV:n, työhakemuksia ja harjoittelemme työhaastattelua.

Ota mukaan cv:si ja/tai todistuksiasi koulusta tai työpaikoista. Ilmoittaudu sähköpostilla: ohjaamo@vantaa.fi tai tulemalla käymään Ohjaamo Vantaassa maanantaista perjantaihin klo 12–17.

Elävä ammattikirjasto 28.2. klo 14 Vantaan aikuisopistossa

Elävä ammattikirjasto tarjoaa sinulle mahdollisuuden kysyä eri alojen ammattilaisilta, miten ammattiin voi päästä ja millaista työ käytännössä on. Tule juttelemaan esimerkiksi hoiva-, ravintola- tai rakennusalan ammattilasten kanssa.

Elävä ammattikirjasto saapuu Itä-Vantaalle helmikuun lopussa 28.2. klo 14-17 ja se toteutetaan Vantaan aikuisopistolla osoitteessa Lummetie 5.

Tapahtuma on suunnattu kaikille 15–29-vuotiaille, joilla on ammatinvalintaan ja urapolkuun liittyviä kysymyksiä.

Kuvituskuva

Työnhaku

Uusia ideoita ja henkilökohtaista sparrausta työnhakuun saat varaamalla ajan Tuirelta (043-8266566), Noomilta (043 8249974) tai Marilta (043-8268608).

Kartanokosken silhuetti

Asunnonhaku

Kaipaatko apua ja vinkkejä asunnonhakuun? Ota yhteyttä Niinaan (043-8266920). Ilman ajanvarausta Niina päivystää Ohjaamossa tiistaisin klo 12-16.

Nuoren käsi kirjoittaa kynällä.

Ammatinvalinta

Näkökulmia ammatinvalintaan ja uraohjaukseen saat varaamalla ajan Annelta, (043-8268607) tai Pialta (029-5040837). He päivystävät koulutusasioissa keskiviikkoisin.

Ohjaamon teemapäivät

Joka päivä Ohjaamosta saa perusohjausta työ-, koulutus- ja asumisasioissa ja työntekijöiltämme voi varata aikoja. Lisäksi meillä on viikottaiset teemapäivät:

  • Maanantaisin monikielistä ohjausta mm. venäjän-, ranskan-, darin- ja farsinkielellä.
  • Tiistaisin erityisteemana oma elämä: asuminen, talous, terveys, vapaa-aika ja hyvinvointi.
  • Keskiviikkoisin keskitytään koulutukseen.
  • Torstaisin opastusta ja valmennusta työnhakuun liittyvissä asioissa sekä tietoa yrittäjyydestä.
Kuvituskuva

Toimeentulo

Ota yhteyttä Petraan (043-8268609), jos eri virastojen lomakerumbaa on vaikea hahmottaa tai kaipaat apua toimeentuloasioissa. Petra myös päivystää Ohjaamossa tiistaisin klo 12-16.

Kuvituskuva

Terveys

Milloit olet viimeksi käynyt terveystarkastuksessa tai mietityttääkö yleinen hyvinvointi? Varaa aika terveysohjaaja Kristinalle (050-318 1599, kristina.kortelainen@vantaa.fi). Ilman ajanvarausta Kristina päivystää Ohjaamossa tiistaisin kello 12–16.

Kuvituskuva

Ruoanjakelu Ohjaamossa

Meille tulee maanantai-iltapäivisin hävikkiruokaa Yhteinen pöytä- hankkeen kautta. Ruokaa on tarjolla läpi viikon niin kauan kuin sitä riittää!

Kuvituskuva

Guidance in different languages

English:ohjaamo@vantaa.fi

Svenska: satu.kinnunen@vantaa.fi

Pусский: maria.myuller@vantaa.fi

Français: outi.h.kallio@vantaa.fi

Kuvituskuva

Nuorten työpajat

Nuorten työpajat on tarkoitettu 16-28-vuotiaille vantaalaisille työttömille työnhakijoille.

Kuvituskuva

Velkalinja-puhelinneuvonta

Takuu-Säätiö auttaa, jos tarvitset neuvoja velkojen ja rästilaskujen kanssa.

Ohjaamo on nuoren tukena

Ajankohtaista

Twitter