Nuorten palvelut Ohjaamo

Kuvassa kaksi Ohjaamo Vantaan työntekijää

Oletko alle 30-vuotias nuori tai nuori aikuinen? Etsitkö työtä, koulutusta tai asuntoa tai mietit arjenhallintaa? Tule käymään Ohjaamossa!

Meidän kauttamme sadat nuoret ovat löytäneet reittejä eteenpäin työelämässä, koulutuksessa tai saaneet asunnon. Meille voi tulla ilman ajanvarausta ja saada vinkkejä ja sparrausta työntekijöiltämme. Järjestämme myös paljon eri tapahtumia ja valmennuksia.

Ohjaamo on auki läpi kesän, 26.6.-28.7.2017 klo 12-16 välillä

Tervetuloa Ohjaamoon, olemme auki läpi kesän.

Töihin!- työnantajatreffit ja muut työntekijäkontaktit

Sparraamme nuoria työnhaussa ja autamme työnantajia ja nuoria työnhakijoita kohtaamaan toisensa. Työnantajatreffeillä tutustut yritykseen, joka juuri sillä hetkellä etsii itselleen uusia työntekijöitä. Pääset tilaisuudessa suoraan työhaastatteluun. Työnantajatreffimme ovat nyt kesätauolla, mutta tule kesän aikanakin Ohjaamoon kuulemaan työntekijöiltämme ajankohtaisista työnantajakontakteista!

Ennakkotieto:Poweria duunista - rekrytapahtuma 6.9. klo 15-17, kulttuurikeskus Vernissa

Tervetuloa työhaastatteluun ja löydä oma paikkasi rakennukselta, kuljetus-, logistiikka- ja turvallisuusaloilta tai teollisuuden eri tehtävistä!

Sparrausta työnhakuun ja ammatinvalintaan

Ohjaamosta saat monipuolisesti sparrausta työnhakuun ja ammatinvalintaan. Tule viikottaisiin CV- ja työnhakuboosteihimme treenaamaan oman osaamisen sanoittamista. Lue lisää täältä sekä Facebook-sivuiltamme.

Ennakotieto: järjestämme 6.-7. ja 14.9. luovien alojen työnhakuvalmennuksen, joten haet töitä esim. valokuvaajana, graafisena suunnittelijana tai pohdit esim. humanististen alojen työllistymismahdollisuuksia, tule mukaan. Voit ennakkoilmoittautua jo nyt. kysy lisätietoa Ohjaamosta.

Kelan palveluneuvoja Ohjaamossa

Mietityttävätkö Kelan etuudet, kuten työmarkkinatuki tai toimeentulotuki? Kelan palveluohjaaja odottaa sinua klo 13-16 Ohjaamossa ja paikalla on yleensä myös TE-toimiston asiantuntija, joten voit kysyä asioista monen viraston näkökulmasta.

Kela paikalla kesällä: 27.6., 6.7., 8.8. ja 22.8.

ja syys- ja lomakuussa: joka keskiviikko klo 13-16 välillä 6.-9.-25.10.2017.