Nuorten palvelut Ohjaamo

Kuvassa kaksi Ohjaamo Vantaan työntekijää

Oletko alle 30-vuotias nuori tai nuori aikuinen? Etsitkö töitä, mietit koulutus- tai uravaihtoehtoja tai haet asuntoa? Tule käymään Ohjaamossa! Meidän kauttamme sadat nuoret ovat löytäneet reittejä eteenpäin työelämässä ja opinnoissa tai saaneet asunnon. Meille voi tulla ilman ajanvarausta ja saada vinkkejä ja sparrausta työntekijöiltämme. Järjestämme myös paljon eri tapahtumia ja valmennuksia.

Ohjaamon neuvontavuorot muuttuvat lokakuusta lähtien

Ohjaamon neuvontavuorot muuttuvat lokakuussa maanantaina 2.10 lähtien. Lokakuusta lähtien neuvontamme on auki maanantaista keskiviikkoon klo 12-17. Torstaisin järjestämme työnhakuboostin ja haastattelutreenin klo 12 -16 ja perjantaina neuvonta on kiinni. Muistathan että meille voit varata myös ajanvarausajan soittamalla meille: 043 826 7466 tai suoraan työntekijöillemme.

Töihin!- työntekijäkontaktit ja rekryt

Sparraamme nuoria työnhaussa ja autamme työnantajia ja nuoria työnhakijoita kohtaamaan toisensa.

Rekrytapahtumat, jossa tapaat useita työnantajia - ei ennakkoilmoittautumista

  • 12.10. Työpaikkoja oppisopimuksella, Ohjaamo Helsinki (Fredrikinkatu 48), klo 13–16 - hae työtä ja suorita samalla tutkinto
  • 26.10. Megarekry -rekrytointitapahtuma, Viihdekeskus Flamingo, Tasetie 8, Vantaa, klo 10-15
  • 17.11. Nuorten Yrittäjyystapahtuma, Tikkurilan kirjasto (Lummetie 4) klo 12-00 - Laurean, Vantaan kaupungin ja YritysVantaan tapahtuma yrittäjyydestä kiinnostuneille

Järjestämme myös työnantajatreffejä, joissa tutustut yritykseen, joka juuri sillä hetkellä etsii itselleen uusia työntekijöitä. Seuraa viestintäämme tulevista työnantajatreffeistä.

Viikottaiset CV- ja työnhakuboostit ja haastattelutreeni

Haetko töitä? Hyvä työhakemus ja CV ovat portteja työhaastatteluun. Tule treenaamaan työnantajat ihastuttavan työhakemuksen ja CV:n tekoa sekä haastattelutilanteita boosteihimme.Boosteissa tapaat myös uraohjaajamme, joka voi varata sinulle ajan myös henkilökohtaiseen sparraukseen työntekijöillemme.

  1. CV-boosti keskiviikkoisin klo 12.00 - opi tekemään hyvä CV ja/tai tarkistuts nykyinen CV:si. CV-boostissa voit treenata esim. myös visuaalisen CV:n tekoa.
  2. Työnhakuboosti torstaisin klo 12.00 - miten tehdään juuri hakemaasi työpaikkaan räätälöity hakemus? - tilaisuus on sinulle, jos sinulla on jo työnhakuusi sopiva CV olemassa
  3. Haastattelutreeni - torstaisin klo 15 - harjoittelet, miten vakuutat työnantajan haastattelussa, että juuri sinä olet sopivin hakemaasi työpaikkaan?

Lue tarkemmat tiedot Facebook-sivuiltamme. Paikan varmistat lähettämällä viestin Ohjaamoon tekstarilla p. 043 826 7466 (myös WhatsApp). Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi vastausviestillä.

Monikielinen maanantai

Maanantaisin kello 12-16 Ohjaamossa on muun ohjauksen ohella tarjolla myös darin-, farsin- somalin- ja ranskankielellä neuvontaa mm. työnhakuasioihin. Monikielinen maanantai toteutetaan yhteistyössä seuraavien tahojen kanssa: Vantaan järjestörinki ry /Leinikki sekä Sorasod ry/ Movat-hanke.

Kelan palveluneuvoja Ohjaamossa joka keskiviikko klo 13 - 16 vuoden loppuun

Mietityttävätkö Kelan etuudet, kuten työmarkkinatuki tai toimeentulotuki? Kelan palveluohjaaja odottaa sinua klo 13-16 Ohjaamossa ja paikalla on yleensä myös TE-toimiston asiantuntija, joten voit kysyä asioista monen viraston näkökulmasta.

Kela paikalla syyskuusta vuoden 2017 loppuun joka keskiviikko klo 13-16 välillä.

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasuntoliitto (NAL) päivystää Ohjaamossa 10.10., 7.11. ja 12.12. klo 12-14

Tule Ohjaamoon tapaamaan Pääkaupunkiseudun Nuorisasuntojen asumisohjaajaa ja saat tietoa asumisvaihtoehdoista ja voit tehdä asuntohakemuksia Nuorisoasuntoliitolle. NAL:lla on asuntoja ympäri pääkaupunkiseutua. Lue lisää.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter