Nuorten palvelut Ohjaamo

Kuvassa kaksi Ohjaamo Vantaan työntekijää

Oletko alle 30-vuotias nuori tai nuori aikuinen? Etsitkö töitä, mietit koulutus- tai uravaihtoehtoja tai haet asuntoa? Tule käymään Ohjaamossa! Meidän kauttamme sadat nuoret ovat löytäneet reittejä eteenpäin työelämässä ja opinnoissa tai saaneet asunnon. Meille voi tulla ilman ajanvarausta ja saada vinkkejä ja sparrausta työntekijöiltämme. Järjestämme myös paljon eri tapahtumia ja valmennuksia.

Töihin!- työntekijäkontaktit ja rekryt

Sparraamme nuoria työnhaussa ja autamme työnantajia ja nuoria työnhakijoita kohtaamaan toisensa. Työnantajatreffeillä tutustut yritykseen, joka juuri sillä hetkellä etsii itselleen uusia työntekijöitä. Työnantajatreffeillä jokainen työnhakija haastatellaan eli saat ohituskaistan haastatteluun!

Seuraavat työnantajatreffit:

  • 30.8. PSG Turva – rekrytoi pintakäsittelijöitä graffitinputsaukseen, Ohjaamo Espoo, Leppävaara, os. Lintuvaarantie 2, 5. krs.
  • 31.8. PSG Turva – rekrytoi vartijoita, Ohjaamo Espoo, Leppävaara, os. Lintuvaarantie 2, 5. kr
  • 14.9. Seure – rekrytoi keikkatyöhön Koulunkäyntiavustajia ja lastenhoitajia, Ohjaamo Helsinki, kello 13.00

Ilmoittaudu etukäteen: osoitteeseen tia.de.godzinsky@vantaa.fi ja lisää otsikkoon tapahtuman päivämäärä ja nimesi. Tutustu yritykseen etukäteen netissä. Voit tulla tekemään CV:n etukäteen Ohjaamoon ja harjoittelemaan haastattelutilannetta!

Muut rekrytapahtumat - tapaa useita työnantajia - ei ennakkoilmoittautumista

  • 6.9. klo 15-17 Poweria duunista - rekrytapahtuma, kulttuurikeskus Vernissa (Tikkurilantie 36), Tikkurila
  • 12.9. klo 13-16 Helsingin Nuorten urapalveluiden rekrytointitapahtuma, Teatteri Forum, Yrjönkatu 31, Helsinki
  • 12.10. klo 13-16 Työpaikkoja oppisopimuksella, Ohjaamo Helsinki, Fredrikinkatu 48, Helsinki - hae työtä ja suorita tutkinto samalla. Tarjolla on useita paikkoja monille aloille.

Sparrausta työnhakuun

Ohjaamosta saat monipuolisesti sparrausta työnhakuun ja ammatinvalintaan. Tule työnhaku- ja CV-boosteihimme treenaamaan timanttisten työhakemuksen ja CV:iden tekemistä, joiden avulla pääset työhaastatteluun.

Työnhakuboosti

Torstaisin kello 12–14 - miten teet juuri hakemaasi työpaikkaan räätälöidyn hakemuksen ja miltä CV:ni näyttää?

Haastattelutreeni

Torstaisin kello 15–16 - - miten vakuutat työnantajan haastattelussa, että juuri sinä olet sopivin hakemaasi työpaikkaan?

Paikan varmistat lähettämällä viestin Ohjaamoon tekstarilla puh. 043 826 7466. Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi vastausviestillä.

Työnhakuvalmennus luovien ja humanistis-yhteiskuntatieteellisten alojen korkeakoulutetuille

Haetkö töitä esim. valokuvaaja, graafisena suunnittelijana tai pohdit esim. humanististen tai yhteiskuntatieteellisten alojen työmahdollisuuksia? Tule luovien alojen työnhakuvalmennukseen 6.-7. ja 14.9. Ilmoittaudu. Kysy tarvittaessa lisätietoa Ohjaamosta. Voit olla myös valmistumassa oleva opiskelija.

Kelan palveluneuvoja Ohjaamossa

Mietityttävätkö Kelan etuudet, kuten työmarkkinatuki tai toimeentulotuki? Kelan palveluohjaaja odottaa sinua klo 13-16 Ohjaamossa ja paikalla on yleensä myös TE-toimiston asiantuntija, joten voit kysyä asioista monen viraston näkökulmasta.

Kela paikalla elokuussa: 22.8. ja syys- ja lokakuussa: joka keskiviikko klo 13-16 välillä.

Muuta Ohjaamon kautta Simonkylään!

Ohjaamolla on asuntoja nuorille Vantaan kaupungin vanhusten hoivakodissa Simonkylässä ja yksi asunto on vapautumassa 1.9. alkaen täysi-ikäisille nuorille. Asukkailla on käytössään oma lukollinen asunto, jossa on kylpyhuone. Vuokra on 390€ ja se sisältää käyttösähkön ja veden. Simonkylässä tarjoutuu mahdollisuus yhteisölliseen asumiseen ja mahdollisuuteen toimia vapaaehtoisena vanhusten parissa. Lue lisää Simonkylässä asumisesta. Lähetä hakemuksesi Ohjaamon Petralle ja kysy lisää: petra.nurmola@vantaa.fi

Ajankohtaista

Twitter