Hammashoito

Lapsi hammaslääkärissä

Hammashoitoon pääsee hoidon tarpeen mukaan. Hoidon tarpeen kiireellisyys arvioidaan puhelimessa tai voit tehdä itse sähköisen hoidon tarpeen arvioinnin.

Kiireellisissä ja äkillisissä särky- ja tapaturmatapauksissa hakeudu hammashoidon päivystykseen.

Tilanteissa, jotka eivät vaadi kiireellistä ensiapua, varaa aika suun terveydenhuollon keskitetystä ajanvarauksesta.

Sähköisessä asiointipalvelussa voit kysyä neuvoa chat-palvelussa, varata aikoja kiireettömiin suu- ja hammastarkastuksiin sekä siirtää tai peruuttaa varatun ajan.

Vaikutat itse suusi terveyteen joka päivä omilla valinnoillasi. Terveellisillä elämäntavoilla ja hyvällä suuhygienialla on suuri vaikutus hampaiden ja suun hyvinvointiin. Katso tästä vinkit, joilla pidät suusi terveenä!

Kiinnostaako sinua työ suun terveydenhuollossa?

Tutustu Vantaaseen työnantajana ja lue työntekijöidemme kokemuksista. Voit myös katsoa suoraan tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

Yksityiset hammaslääkärit

Voit käyttää myös yksityisiä hammashoidon palveluja, joista saa Kela-korvauksen. Vantaan kaupunki ei osallistu yksityisen hammashoidon kuluihin.

Katso hammashoitotietosi Omakannasta

Omakanta-palvelussa näet 23.8.2017 alkaen tallennetut, hammashoitoon liittyvät tietosi.

Kanta-palveluiden avulla terveydenhuollon henkilökunta näkee tietosi hoitopaikasta riippumatta, jos annat suostumuksen tietojen luovuttamiseen.

Hoitopaikan valinta

Voit valita, haluatko suun terveydenhuollon palveluita Länsi-Vantaan, Keski-Vantaan vai Pohjois-Vantaan palvelualueelta. Lähtökohtaisesti palvelualue määräytyy kotiosoittesi perusteella.

Nopeuta asiointiasi!

Täytä esitietokaavake ja tulosta se mukaasi hammashoitolaan.

Hammashoitolat Vantaalla

Ajankohtaista

Instagram

Twitter