Hammashoito

Hammashoitoon pääsee hoidon tarpeen mukaan. Hoidon tarpeen kiireellisyys arvioidaan puhelimessa tai asioimalla suun terveydenhuollon potilastoimistossa.

Kiireellisissä ja äkillisissä särky- ja tapaturmatapauksissa hakeudu hammashoidon päivystykseen.

Tilanteissa, jotka eivät vaadi kiireellistä ensiapua, varaa aika suun terveydenhuollon keskitetystä ajanvarauksesta.

Sähköisessä asiointipalvelussa voit kysyä neuvoa chat-palvelussa, varata aikoja kiireettömiin suu- ja hammastarkastuksiin sekä siirtää tai peruuttaa varatun ajan.

Vaikutat itse suusi terveyteen joka päivä omilla valinnoillasi. Terveellisillä elämäntavoilla ja hyvällä suuhygienialla on suuri vaikutus hampaiden ja suun hyvinvointiin. Katso tästä vinkit, joilla pidät suusi terveenä!

Kiinnostaako sinua työ suun terveydenhuollossa?

Tutustu Vantaaseen työnantajana ja lue työntekijöidemme kokemuksista. Voit myös katsoa suoraan tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

Peru aika hammashoitoon

  • Peruuttamattomasta ajasta peritään 51,40 euroa 15 vuotta täyttäneiltä. Peru aika viim. edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä.
  • Puhelimitse ma–to klo 7.30–15 ja pe klo 7.30–14, p.09 8393 5300
  • Tekstiviestillä ympäri vuorokauden: lähetä asiakkaan nimi, henkilötunnus ja asia numeroon 050 302 6485.
  • Voit peruuttaa hammashoidon ajan myös sähköisesti.

Yksityiset hammaslääkärit

Voit käyttää myös yksityisiä hammashoidon palveluja, joista saa Kela-korvauksen. Vantaan kaupunki ei osallistu yksityisen hammashoidon kuluihin.

Hoitopaikan valinta

Voit valita, haluatko suun terveydenhuollon palveluita Länsi-Vantaan, Keski-Vantaan vai Pohjois-Vantaan palvelualueelta. Lähtökohtaisesti palvelualue määräytyy kotiosoittesi perusteella.

Nopeuta asiointiasi!

Täytä esitietokaavake ja tulosta se mukaasi hammashoitolaan.

Hammashoitolat Vantaalla