Ilman koulua tai työtä

Tekemistä työpajoilta ja neuvoa etsivästä nuorisotyöstä.

Nuorten työpajat

Nuorten työpajat on tarkoitettu 16-28 -vuotiaille vantaalaisille työttömille työnhakijoille ja ensisijaisesti nuorille, joilla ei ole ammatillista koulutusta tai työkokemusta. Työkokeilun aikana saat tukea ja ohjausta elämänhallintaan, koulutukseen ja työelämään omien tarpeidesi mukaisesti. Vantaan nuorten työpajojen opinnollistetuissa oppimisympäristöissä on mahdollista kerryttää ammatillisiin tutkintoihin sisältyvää osaamista eri aloilta. Tutustu pajoihin ja ammatillisen osaamisen sisältöihin sivun alalaidassa.

Työpajat Facebookissa.

Tiedätkö mitä kaikkee pajalla tehdään -video

Hakeminen työpajalle

Työpajalle haetaan te-palveluiden kautta. Voit jättää hakemuksesi myös Nuorisopalveluihin (Kielotie 20 C, 01300 Vantaa).
Lataa työpajojenhakemus tästä. Lisätietoja 050 302 4903.

KIPINÄ - etsivä nuorisotyö

Kipinä - etsivä nuorisotyö tarjoaa ohjausta 16-28 –vuotiaille vantaalaisille nuorille

  • ilman opiskelupaikkaa jääneet ja opintonsa keskeyttäneet
  • monikulttuuriset nuoret
  • mm. työttömät, kotiin syrjäytyneet, asunnottomat

Kipinä sijaitsee osoitteessa Ratatie 2, 01300 Vantaa. Kipinä on avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12-18, muina aikoina 9-16.

Kipinän kirje nuorelle

Facebookissa ja Instagramissa

Kipinä etsivä nuorisotyö -video

Yhteydenotot ja huolinuorista tehtävät ilmoitukset

ohjauskeskus@vantaa.fi
050 312 4372
Vastuuhenkilö Moona Kaitanen, moona.kaitanen@vantaa.fi

Lataa huolinuori-ilmoitus tästä.

Kipinäpaja

Kipinäpaja on starttipaja, joka on tarkoitettu nuorille, jotka eivät pysty elämäntilanteen takia opiskelemaan tai työskentelemään kokopäiväisesti. Tarjoamme nuorille tavoitteellista toimintaa sekä kiinnekohdan kodin ulkopuolelle. Kipinäpaja on paja, jossa harjoitellaan mm. elämänhallinnantaitoja sekä vuorovaikutustaitoja. Kipinäpaja toimii 2-5 päivänä viikossa klo 9-15, nuoren oman tilanteen mukaan. Nuoret ohjautuvat Kipinäpajaan Kipinän etsivän nuorisotyön kautta.

SVEPS ungdomsverkstad

Sveps ungdomsverkstad för 16-28-åringar finns i centrala Helsingfors. Sveps erbjuder idag fyra olika verksamheter; startträning, arbetsträning samt jobbcoaching.

Nuorten työpajojen ammatillisen osaamisen dokumentit

Vantaan nuorten työpajojen opinnollistetuissa oppimisympäristöissä on mahdollista kerryttää ammatillisiin tutkintoihin sisältyvää osaamista hotelli-, ravintola- ja cateringalalta, autoalalta sekä käsi- ja taideteollisuusalalta.

Alla olevien linkkien kautta voi tutustua pajakohtaisiin osaamisen kerryttämisen sisältöihin sekä osaamisen todistuksiin.

Neilikkatien pajatalo

Lummetien pajat

Auto- ja metallipaja

Kädentaitopaja

Peruskoulu päätökseen - mEnOliPPu

Kipinä kartalla

Ajankohtaista

Instagram

Twitter