Lasten ja nuorten kulttuuri

Vantaalaisille lapsille, nuorille ja lapsiperheille sekä päiväkodeille ja kouluille tarjotaan laadukkaita ja monipuolisia taide- ja kulttuuripalveluja. Kevään ohjelmistossa on mm. musiikkia, teatteria, sirkusta, näyttelyitä ja opastuksia, kursseja ja työpajoja sekä yleisötapahtumia ympäri Vantaata.

Vantaalla toimii kaksi taidetaloa: Taidetalo Pessi Tikkurilassa ja Taidetalo Toteemi Myyrmäessä. Taidetaloissa järjestetään monipuolista toimintaa perheen pienimmille sekä taidekursseja, työpajoja ja harrastustoimintaa myös koululaisille. Taidetta ja kulttuuria voi kokea ja harrastaa taidetalojen lisäksi useissa kulttuurikohteissa ja taideopetusta antavissa paikoissa Vantaalla. Kouluille ja päiväkodeille on tarjolla monipuolinen oma ohjelmistonsa. Vantaan kulttuurikalenterista löytyy myös paljon lapsille, nuorille sekä perheille sopivaa ohjelmaa ja menovinkkejä. Ota ilo irti kulttuurista ja tutustu Vantaan lastenkulttuurin toimintaan!

KURKVAAK! – Ihan sammakkoapdf, 108 kb

KURKVAAK-nukketeatteriesitys kiertää asukaspuistoissa kesäkuussa. Tervetuloa ma 6.6. klo 10 Nissaksen asukaspuistoon, ti 7.6. klo 10 Vihertien asukaspuistoon ja ke 8.6. klo 10 Korson asukaspuistoon. Vapaa pääsy!


Kulttuurikaruselli

Kevään 2016 kulttuuriohjelmisto lapsille ja nuorille.

Taikava-hanke, maalaava lapsi

TAIKAVA-hanke

Taidekasvattajat varhaiskasvatuksessa -hanke on varhaiskasvatuksen ja kulttuuripalveluiden poikkihallinnollinen kehittämishanke.

Yhteystiedot

Reeli Karimäki
Lastenkulttuurin ja kulttuurituotannon päällikkö

040 524 1403
reeli.karimaki@vantaa.fi

Kielotie 20 C 4. krs
01300 Vantaa

Kurvisen autohuolto

Lasten pahviautot katsastettiin, tankattiin, koeajettiin ja korjattiin Kurvisen Autohuollossa asukaspuistokiertueella kesällä 2014. Taiteilija Piipa Toivanen on luonut mekaanikko Kurvisen

Ajankohtaista

Twitter