Nuorten palvelut Ohjaamo

Ohjaamon työntekijä tutkii CV:itä

Oletko alle 30-vuotias nuori tai nuori aikuinen? Etsitkö töitä, mietit koulutus- tai uravaihtoehtoja tai haet asuntoa? Tule käymään Ohjaamossa! Meidän kauttamme sadat nuoret ovat löytäneet reittejä eteenpäin työelämässä ja opinnoissa tai saaneet asunnon. Järjestämme myös paljon eri tapahtumia ja valmennuksia.

Näin palvelemme!

Voit tulla ilman ajanvarausta osoitteeseen Lummetie 2 maantaista perjantaihin klo 12- 15. Voit myös varata meille ajan soittamalla meille numeroon 043 826 7466 tai suoraan työntekijöillemme. Ajanvarausajat sekä työnhaku- ja cv-boostit järjestetään toistaiseksi tutussa osoittessa Vernissakatu 1, 4. krs.

Ohjaamon toiminta vakiintuu ja laajenee alkuvuoden aikana. Olemme rekrytoineet uutta henkilöstöä ja ajantasaisen työntekijälistan tältä sivulta ja Facebook-sivuiltamme. Kokonaisuudessaan Ohjaamo-toiminnassa tulee työskentelemään lähes 20 ohjauksen ammattilaista ja lisäksi siihen kuuluu päivystäjiä muun muassa kunnan eri toimialoilta ja järjestöistä.

Ohjaamo Vantaan viikottaiset tapahtumat

Viikkotapahtumiin voit osallistua, vaikket olisi muuten Ohjaamon asiakas. Tervetuloa!

Monikielinen maanantai

Maanantaisin kello 12-15 Ohjaamossa on muun ohjauksen ohella tarjolla myös darin-, farsin- somalin- , venäjän- ja ranskankielellä neuvontaa mm. työnhakuasioihin. Monikielinen maanantai toteutetaan yhteistyössä seuraavien tahojen kanssa: Vantaan järjestörinki ry /Leinikki ja Sorasod ry/ Movat-hanke. Lue lisää Facebook-sivuiltamme.

CV- ja työnhakuboostit ja haastattelutreeni keskiviikkoisin ja torstaisin

Haetko töitä? Hyvä työhakemus ja CV ovat portteja työhaastatteluun. Tule treenaamaan työnantajat ihastuttavan työhakemuksen ja CV:n tekoa sekä haastattelutilanteita boosteihimme. Boosteissa voit varata myös ajan henkilökohtaiselle ajalle työntekijöillemme. Boostit toteutetaan toistaiseksi osoitteessa Vernissakatu 1, 4. kerros.

  • CV-boosti keskiviikkoisin klo 12.00 - opi tekemään hyvä CV ja/tai luetuta osaavilla ohjaajilla nykyinen CV:si. CV-boostissa tavoitteena on tehdä perus-CV. CV-boostissa voi saada myös opastusta esim. visuaalisen tai video-CV:n tai muun erilaisemman CV:n tekemiseen. Näistä toiveista on hyvä ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Työnhakuboosti torstaisin klo 12.00 - miten tehdään juuri hakemaasi työpaikkaan räätälöity hakemus? - tilaisuus on sinulle, jos sinulla on jo työnhakuusi sopiva CV olemass
  • Haastattelutreeni - torstaisin klo 15 - harjoittelet, miten vakuutat työnantajan haastattelussa, että juuri sinä olet sopivin hakemaasi työpaikkaan?

Lue tarkemmat tiedot Facebook-sivuiltamme. Paikan varmistat lähettämällä viestin Ohjaamoon tekstarilla p. 043 826 7466 (myös WhatsApp). Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi vastausviestillä.

Töihin!- työnantajatreffit ja rekryt

Sparraamme nuoria työnhaussa ja autamme työnantajia ja nuoria työnhakijoita kohtaamaan toisensa. Järjestämme työnantajatreffejä, joissa tutustut yritykseen, joka juuri sillä hetkellä etsii itselleen uusia työntekijöitä. Kaikki hakijat haastatellaan, joten saat ohituskaistan töihin. Tule paikalle tapahtuman alkaessa tai vähän sitä ennen.

Katso listaus pääkaupunkisudun tulevista rekrytapahtumista.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter