Nuorten palvelut Ohjaamo

Kuvassa kaksi Ohjaamo Vantaan työntekijää

Oletko alle 30-vuotias nuori tai nuori aikuinen? Etsitkö töitä, mietit koulutus- tai uravaihtoehtoja tai haet asuntoa? Tule käymään Ohjaamossa! Meidän kauttamme sadat nuoret ovat löytäneet reittejä eteenpäin työelämässä ja opinnoissa tai saaneet asunnon. Järjestämme myös paljon eri tapahtumia ja valmennuksia.

Näin palvelemme Ohjaamossa:

Voit tulla ilman ajanvarausta maanantaista keskiviikkoon klo 12-17 tai varata soittamalla meille: 043 826 7466 tai suoraan työntekijöillemme. Ajanvarausaikoja on tarjolla maanantaista perjantaihin.

Ohjaamo Vantaan loppuvuoden viikottaiset tapahtumat

Viikkotapahtumiin voit osallistua, vaikket olisi muuten Ohjaamon asiakas. Tervetuloa!

Monikielinen maanantai joka maanantai

Maanantaisin kello 12-16 Ohjaamossa on muun ohjauksen ohella tarjolla myös darin-, farsin- somalin- ja ranskankielellä neuvontaa mm. työnhakuasioihin. 6.11. ja 4.12. ohjausta saa myös venäjän ja viron kielillä. Monikielinen maanantai toteutetaan yhteistyössä seuraavien tahojen kanssa: Vantaan järjestörinki ry /Leinikki, Sorasod ry/ Movat-hanke ja Monika-Naiset ry/Osaavat naiset -hanke.

Kelan palveluneuvoja Ohjaamossa joka keskiviikko klo 13-16 vuoden 2017 loppuun

Mietityttävätkö Kelan etuudet, kuten työmarkkinatuki tai toimeentulotuki? Kelan palveluohjaaja odottaa sinua keskiviikkoisin klo 13-16 22.12. saakka Ohjaamossa ja paikalla on myös TE-toimiston asiantuntija, joten voit kysyä asioista monen viraston näkökulmasta.

CV- ja työnhakuboostit ja haastattelutreeni keskiviikkoisin ja torstaisin

Haetko töitä? Hyvä työhakemus ja CV ovat portteja työhaastatteluun. Tule treenaamaan työnantajat ihastuttavan työhakemuksen ja CV:n tekoa sekä haastattelutilanteita boosteihimme.Boosteissa tapaat myös uraohjaajamme, joka voi varata sinulle ajan myös henkilökohtaiseen sparraukseen työntekijöillemme.

  1. CV-boosti keskiviikkoisin klo 12.00 - opi tekemään hyvä CV ja/tai tarkistuts nykyinen CV:si. CV-boostissa voit treenata esim. myös visuaalisen CV:n tekoa.
  2. Työnhakuboosti torstaisin klo 12.00 - miten tehdään juuri hakemaasi työpaikkaan räätälöity hakemus? - tilaisuus on sinulle, jos sinulla on jo työnhakuusi sopiva CV olemassa
  3. Haastattelutreeni - torstaisin klo 15 - harjoittelet, miten vakuutat työnantajan haastattelussa, että juuri sinä olet sopivin hakemaasi työpaikkaan?

Lue tarkemmat tiedot Facebook-sivuiltamme. Paikan varmistat lähettämällä viestin Ohjaamoon tekstarilla p. 043 826 7466 (myös WhatsApp). Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi vastausviestillä.

Muut tapahtumat

Töihin!- työnantajatreffit ja rekryt

Sparraamme nuoria työnhaussa ja autamme työnantajia ja nuoria työnhakijoita kohtaamaan toisensa. Järjestämme työnantajatreffejä, joissa tutustut yritykseen, joka juuri sillä hetkellä etsii itselleen uusia työntekijöitä. Kaikki hakijat haastatellaan, joten saat ohituskaistan töihin. Tule paikalle tapahtuman alkaessa tai vähän sitä ennen.
  • 22.11. klo 13 Muuttohaukat rekrytoi muuttotyöntekijöitä, Ohjaamo Vantaa, Vernissakatu 1, 2. krs. (Tikkurila)
  • 30.11. klo 13 Posti rekrytoi varhaisjakeluun, Ohjaamo Vantaa, Vernissakatu 1, 2. krs. (Tikkurila)
  • 14.12. klo 13 Burger King rekrytoi pikaravintolatyöntekijöitä ja vuoropäälliköitä, Ohjaamo Helsinki, Fredrikinkatu 48 (Kamppi)

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasuntojen asumisohjaaja tavattavissa 12.12. klo 12-14

Tule Ohjaamoon tapaamaan Pääkaupunkiseudun Nuorisasuntojen asumisohjaajaa ja saat tietoa asumisvaihtoehdoista ja voit tehdä asuntohakemuksia Nuorisoasuntoliitolle. NAL:lla on asuntoja ympäri pääkaupunkiseutua. Lue lisää.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter