Nuorten palvelut Ohjaamo

Kuvassa kaksi Ohjaamo Vantaan työntekijää

Oletko alle 30-vuotias nuori tai nuori aikuinen? Etsitkö töitä, mietit koulutus- tai uravaihtoehtoja tai haet asuntoa? Tule käymään Ohjaamossa! Meidän kauttamme sadat nuoret ovat löytäneet reittejä eteenpäin työelämässä ja opinnoissa tai saaneet asunnon. Meille voi tulla ilman ajanvarausta ja saada vinkkejä ja sparrausta työntekijöiltämme. Järjestämme myös paljon eri tapahtumia ja valmennuksia.

Töihin!- työntekijäkontaktit ja rekryt

Sparraamme nuoria työnhaussa ja autamme työnantajia ja nuoria työnhakijoita kohtaamaan toisensa. Työnantajatreffeillä ja tutustut yritykseen, joka juuri sillä hetkellä etsii itselleen uusia työntekijöitä. Työnantajatreffeillä jokainen työnhakija haastatellaan eli saat ohituskaistan haastatteluun! Lue lisää työnantajatreffeistä hakijan näkökulmasta.

Seuraavat työnantajatreffit järjestetään Ohjaamo Helsingin tiloissa (Fredrikinkatu 48, Kamppi):

  • 21.9 klo 13:00 Lidl – rekrytoi osa-aikaisia kaupanmyyjiä Helsingin alueelle
  • 28.9. klo 13:00 Posti rekrytoi

Ilmoittaudu etukäteen: osoitteeseen tia.de.godzinsky@vantaa.fi ja lisää otsikkoon tapahtuman päivämäärä ja nimesi. Tutustu yritykseen etukäteen netissä. Voit tulla tekemään CV:n etukäteen Ohjaamoon ja harjoittelemaan haastattelutilannetta!

Muut rekrytapahtumat, jossa tapaat useita työnantajia - ei ennakkoilmoittautumista

  • 12.10. klo 13-16 Työpaikkoja oppisopimuksella, Ohjaamo Helsinki, Fredrikinkatu 48, Helsinki - hae työtä ja suorita tutkinto samalla. Tarjolla on useita paikkoja monille aloille.
  • 26.10. klo 10-15 Megarekry -rekrytointitapahtuma, Viihdekeskus Flamingo, Tasetie 8, Vantaa

Monikielinen maanantai

Maanantaisin kello 12-16 Ohjaamossa on muun ohjauksen ohella tarjolla myös darin-, farsin- somalin-, venäjän- ja ranskankielellä neuvontaa mm. työnhakuasioihin. Lisäksi paikalla on maahanmuuton erityiskysymysten ja ulkomaalaislupien asiantuntija. Monikielinen maanantai toteutetaan yhteistyössä seuraavien tahojen kanssa: Vantaan järjestörinki ry /Leinikki, Sorasod ry/ Movat-hanke, Suomen Pakolaisapu ry/ Kurvi-hanke.

Kelan palveluneuvoja Ohjaamossa joka keskiviikko klo 13-16

Mietityttävätkö Kelan etuudet, kuten työmarkkinatuki tai toimeentulotuki? Kelan palveluohjaaja odottaa sinua klo 13-16 Ohjaamossa ja paikalla on yleensä myös TE-toimiston asiantuntija, joten voit kysyä asioista monen viraston näkökulmasta.

Kela paikalla syys- ja lokakuussa: joka keskiviikko 6.9. lähtien klo 13-16 välillä poislukien 4.10.

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasuntoliitto (NAL) päivystää Ohjaamossa 10.10., 7.11. ja 12.12. klo 10 - 12

Tule Ohjaamoon tapaamaan Nuorisoasuntoliiton (NAL) asumisohjaajaa ja saat tietoa asumisvaihtoehdoista ja voit tehdä asuntohakemuksia Nuorisoasuntoliitolle. NAL:lla on asuntoja ympäri pääkaupunkiseutua. Lue lisää.

Muuta Ohjaamon kautta Simonkylään - asuntoja vapaana!

Ohjaamolla on 13 asuntoa nuorille Vantaan kaupungin vanhusten hoivakodissa Simonkylässä ja nyt useita asuntoja on vapaana tai vapautumassa täysi-ikäisille nuorille.

Asukkailla on käytössään oma lukollinen asunto, jossa on kylpyhuone. Vuokra on 390€ ja se sisältää käyttösähkön ja veden. Yhteiset tilat ja niiden yhteinen keittiövälineistö on kaikkien yhteiskäytössä ja moaan huoneeseen voi ottaa esim. keittölevyn ja kahvinkeittimen. Asukkaalla voi myös olla lemmikkieläin (1/asukas). Simonkylässä tarjoutuu mahdollisuus yhteisölliseen asumiseen ja mahdollisuuteen toimia vapaaehtoisena vanhusten parissa. Lue lisää Simonkylässä asumisesta.

Lähetä hakemuksesi Ohjaamon Petralle ja kysy lisää: petra.nurmola@vantaa.fi, p. 043-8268609.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter