Tapahtumien Vantaa

Tervetuloa Vantaan tapahtumiin ympäri vuoden. Useista erilaisista tapahtumista löytyy suosikkeja niin kulttuurin, urheilun kuin musiikin ystäville.

Vantaan tapahtumakalenterista löydät ajankohtaiset menovinkit ja tietenkin tulevat tapahtumat. Tapahtumien tunnelmiin pääset myös katsomalla videoita tapahtumista Vantaa-kanavalta. Facebookissa Vantaan kaupungin sivuilla jaamme ahkerasti tietoa eri tapahtumista ja siellä voit näppärästi myös seurata itse Vantaan kaupungin eri tapahtumia. Vantaan kaupungin Instagramista löydät ajankohtaisimmat menovinkit feedistä sekä story-osiosta. Muista seurata!

Jaa tunnelmia tapahtumista Somessa #TapahtumienVantaa

Olit sitten vieraana tapahtumissa tai tapahtumajärjestäjä käytä tunnusta #TapahtumienVantaa. Jaa tunnelmia sekä infoa tapahtumista. Ota tagi näppärästi seurantaasi Instagramissa ja Twitterissä nähdäksesi mitä Vantaalla oikein tapahtuu!

Vastaa Tapahtumien Vantaa -kyselyyn

Vantaalla järjestetään vuodessa tuhansia erilaisia, eri kokoisia ja erilaisille ihmisille suunnattuja tapahtumia. Haluamme selvittää kuinka vantaalaiset tai lähialueella asuvat löytävät tapahtumat ja mistä kanavista tapahtumia mieluiten haluttaisiin seurata.

Voit vastata Tapahtumien Vantaa -kyselyyn tammikuun ajan.

Kyselyn vastauksia hyödynnetään tapahtumien suunnittelussa, viestinnässä ja markkinoinnissa seuraavina vuosina. Haluamme, että Vantaalla järjestetään monipuolisia ja vantaalaisia kiinnostavia tapahtumia. Lisäksi on tärkeää, että tapahtumat löytyvät juuri niistä kanavista, mistä niitä etsitään. Kiitos vastauksista!

Katso menovinkit Vantaan tapahtumakalenterista

Vantaa on tapahtumien kaupunki. Tapahtumakalenterista löydät konsertteja, urheilua ja monta muuta kivaa tapahtumaa.

Lapsi askartelee joulupaperista.

Tapahtumien Vantaa

Ajankohtaista

Twitter