Hammashoidon ajanvaraus ja neuvonta

Uutta! Ota yhteys hammashoitoon sähköisesti – ilman puhelinjonotusta

Klikkaa oireesi nettipalveluun

Klikkaa oireesi nettipalveluun! 30.10. alkaen voit tehdä sähköisen hoidon tarpeen arvioinnin milloin vain - ilman puhelinjonotusta. Kun ammattilaiset saavat ensitiedot vaivastasi ja hoidon kiireellisyydestä, he ottavat sinuun yhteyttä ja esimerkiksi varaavat sinulle ajan. Sinuun otetaan yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kiireettömän hoidon ajanvaraus puhelimitse

Koko Vantaan kiireettömän suun terveydenhuollon keskitetty ajanvaraus

  • p. 09 8393 5300
  • ma–to klo 7.30–15
  • perjantaisin ja juhlapyhien aattoina klo 7.30–14

Ajanvarauksessa on käytössä takaisinsoittopalvelu. Kun soitat kiireettömissä asioissa, numerosi tallentuu puhelinjärjestelmäämme. Pyrimme soittamaan takaisin saman päivän aikana. Puhelinpalvelussa saattaa ilmetä tilapäistä ruuhkaa, minkä vuoksi kiireettömät takaisinsoitot saattavat siirtyä seuraavaan arkipäivään. Ajanvaraukseen voi jättää vain yhden soittopyynnön.

Sähköinen ajanvaraus ja chat

Voit kysyä neuvoa chat-palvelussa, varata aikoja kiireettömiin suu- ja hammastarkastuksiin sekä peruuttaa varatun ajan. Huomioithan, että sähköinen palvelu on kokeiluvaiheessa, ja palvelussa saattaa vielä esiintyä toimintakatkoksia. Chat-palvelu on ensi vaiheessa avoinna arkisin klo 10–14. Siirry chat-palveluun ja ajanvaraukseen tästä.

Asiakasmaksu- ja laskutusasiat

Oma Vantaa -palvelussa voit asioida laskutusasioissa suojatusti. Voit esimerkiksi tiedustella laskusi eräpäivää tai lähettää liitteitä. Oma Vantaa -palvelua voit käyttää ympäri vuorokauden silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Siirry hoitamaan laskutusasioita Oma Vantaassa tästä.

Lue lisää asiakasmaksuista

Muistutus tekstiviestillä

Saat tekstiviestimuistutuksen varatusta ajasta. Muistutus lähtee kaksi arkipäivää ennen varattua hoitoaikaa potilastietojärjestelmään merkittyyn matkapuhelinnumeroon.

Tekstiviesti ei aina Vantaan suun terveydenhuollosta riippumattomista syistä tavoita vastaanottajaa. Viestin saapumatta jääminen ei oikeuta jäämään vastaanotolta pois ilman peruutusta. Jos varattua hoitoaikaa ei peruuteta, käyttämättä jääneestä hoitoajasta peritään 15 vuotta täyttäneeltä 51,40 euroa.

Hoitoonpääsy

Kiireettömään tutkimukseen annetaan ajat yksilöllisen hoidon tarpeen mukaan, odotusaika keskimäärin 4 kuukautta. Vapaita aikoja tarjotaan kaikista Vantaan hammashoitoloista.

Hammashoitolat Vantaalla

Ajankohtaista

Instagram

Twitter