Kiireettömän hoidon ajanvaraus

Koko Vantaan kiireettömän suun terveydenhuollon keskitetty ajanvaraus

  • p.09 8393 5300
  • ma–to klo 7.30–15
  • perjantaisin ja juhlapyhien aattoina klo 7.30–14

Kiireettömissä asioissa soita klo 10 jälkeen.

Asioi sähköisesti

Suun terveydenhuollon sähköinen asiointi otetaan käyttöön vaiheittain. Tällä hetkellä sinulla on mahdollisuus kysyä neuvoa chat-palvelussa, varata aikoja kiireettömiin suu- ja hammastarkastuksiin sekä siirtää tai peruuttaa varattu aika. Huomioithan, että suun terveydenhuollon sähköinen palvelu on kokeiluvaiheessa, ja palvelussa saattaa vielä esiintyä toimintakatkoksia. Chat-palvelu on ensi vaiheessa avoinna arkisin klo 10-14.

Muistutus tekstiviestillä

Saat tekstiviestimuistutuksen varatusta ajasta. Muistutus lähtee kaksi arkipäivää ennen varattua hoitoaikaa potilastietojärjestelmään merkittyyn matkapuhelinnumeroon.

Tekstiviesti ei aina Vantaan suun terveydenhuollosta riippumattomista syistä tavoita vastaanottajaa. Viestin saapumatta jääminen ei oikeuta jäämään vastaanotolta pois ilman peruutusta. Jos varattua hoitoaikaa ei peruuteta, käyttämättä jääneestä hoitoajasta peritään 15 vuotta täyttäneeltä 51,40 euroa.

Hoitoonpääsy

Kiireettömään tutkimukseen annetaan ajat yksilöllisen hoidon tarpeen mukaan, odotusaika keskimäärin 4 kuukautta. Vapaita aikoja tarjotaan kaikista Vantaan hammashoitoloista.

Peruuta aika hammashoitoon

Hammashoitolat Vantaalla