Lykkää hyvä olo liikkeelle – järjestä tapahtuma Hyvinvointiviikolla!

Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveystoimi järjestää kuntalaisille jo perinteeksi muodostuneen Hyvinvointiviikon 9.10.–15.10.2017. Tule kuulemaan lisää tapahtumanjärjestäjille tarkoitettuihin infotilaisuuksiin!

Hyvinvointiviikko on Vantaan sosiaali- ja terveystoimen laajin Suomi 100 -tempaus. Viikon tarkoituksena on lykätä hyvä olo liikkeelle niin, että vantaalaiset innostuvat omasta hyvinvoinnistaan. Viikolla kaupunki haastaa vantaalaiset toimijat järjestämään hyvinvointia edistävää toimintaa ja tapahtumia kuntalaisille.

Kaupunki markkinoi Hyvinvointiviikon tapahtumia

Kaupunki kokoaa tiedot Hyvinvointiviikon tapahtumista ja markkinoi Hyvinvointiviikkoa soveltuvissa kanavissa ja toimipisteissä, sosiaalisessa mediassa sekä paikallislehdessä. Jokainen Hyvinvointiviikon tapahtumanjärjestäjä vastaa omien tapahtumiensa järjestelyistä. Hyvinvointiviikko tarjoaa yrityksille ja yhdistyksille oivallisen mahdollisuuden päästä esittelemään toimintaansa uusille asiakkaille ja harrastajille.

Järjestä lajikokeilu tai näytetunti

Järjestettävät tapahtumat voivat olla esim. liikuntalajikokeiluja, näytetunteja, juoksutapahtumia, hyvinvointiin liittyviä luentoja tai vaikkapa ravinto-opastuksia. Hyvinvointiviikon tarkoituksena on innostaa vantaalaisia esimerkiksi uuden harrastuksen pariin ja madaltaa kynnystä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, joten toivoisimme, että viikolla järjestettävät tapahtumat ja toiminta olisivat kuntalaisille maksuttomia.

Ilmoittautuminen alkaa toukokuussa – infotilaisuudet tulossa!

Ilmoittautumislinkki tapahtumanjärjestäjille avataan toukokuussa tälle sivulle. Ilmoita tapahtumasi mukaan viimeistään 28.8.2017. Varaa viikko 41 kuitenkin jo kalenteristasi. Hyvinvointiviikosta kiinnostuneille tapahtumajärjestäjille pidetään keväällä kaksi infotilaisuutta. Molemmat infotilaisuudet ovat samansisältöiset.

Lykkää hyvä olo liikkeelle -infotilaisuus:

  • to 27.4.2017 klo 9–10, Vantaan kaupungintalo, Asematie 7, valtuustosali
  • pe 19.5.2017 klo 13–14, Vantaan kaupungintalo, Asematie 7, valtuustosali

Ota haaste vastaan, osallistu Hyvinvointiviikon järjestämiseen!

Terveisin
Jukka T. Salminen, apulaiskaupunginjohtaja