Lykkää hyvä olo liikkeelle – järjestä tapahtuma Hyvinvointiviikolla!

Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveystoimi järjestää kuntalaisille jo perinteeksi muodostuneen Hyvinvointiviikon 9.10.–15.10.2017.

Hyvinvointiviikko on Vantaan sosiaali- ja terveystoimen laajin Suomi 100 -tempaus. Viikon tarkoituksena on lykätä hyvä olo liikkeelle niin, että vantaalaiset innostuvat omasta hyvinvoinnistaan. Viikolla kaupunki haastaa vantaalaiset toimijat järjestämään hyvinvointia edistävää toimintaa ja tapahtumia kuntalaisille.

Kaupunki markkinoi Hyvinvointiviikon tapahtumia

Kaupunki kokoaa tiedot Hyvinvointiviikon tapahtumista ja markkinoi Hyvinvointiviikkoa soveltuvissa kanavissa ja toimipisteissä, sosiaalisessa mediassa sekä paikallislehdessä. Jokainen Hyvinvointiviikon tapahtumanjärjestäjä vastaa omien tapahtumiensa järjestelyistä. Hyvinvointiviikko tarjoaa yrityksille ja yhdistyksille oivallisen mahdollisuuden päästä esittelemään toimintaansa uusille asiakkaille ja harrastajille.

Järjestä lajikokeilu tai näytetunti

Järjestettävät tapahtumat voivat olla esim. liikuntalajikokeiluja, näytetunteja, juoksutapahtumia, hyvinvointiin liittyviä luentoja tai vaikkapa ravinto-opastuksia. Hyvinvointiviikon tarkoituksena on innostaa vantaalaisia esimerkiksi uuden harrastuksen pariin ja madaltaa kynnystä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, joten toivoisimme, että viikolla järjestettävät tapahtumat ja toiminta olisivat kuntalaisille maksuttomia.

Ilmoita tapahtumasi mukaan 28.8. mennessä

Varaa viikko 41 kalenteristasi, ja ilmoita tapahtumasi mukaan viimeistään 28.8.2017. Jos järjestät useampia tapahtumia, ilmoita jokainen tapahtuma erikseen.

Ilmoita tapahtumasi tästä!

Ota haaste vastaan, osallistu Hyvinvointiviikon järjestämiseen!

Terveisin
Jukka T. Salminen, apulaiskaupunginjohtaja

Ajankohtaista

Twitter