Sähköinen terveystarkastus

Tee sähköinen terveystarkastus ilmaiseksi netissä

Tiedätkö, miten elintapasi vaikuttavat arvioituun elinikääsi? Sähköinen terveystarkastus ja -valmennus on vantaalaisille maksuton palvelu, jonka avulla voit kohentaa omaa terveyttäsi. Palvelusta saat tietoa siitä, miten elämäntapasi vaikuttavat arvioituun elinikääsi sekä riskiisi sairastua elinikää lyhentäviin ja elämänlaatua heikentäviin sairauksiin. Sähköinen terveystarkastus ja -valmennus on Suomalaisen Lääkäriseura Duodecimin tuottama palvelu.

Ohjelma kysyy muun muassa ikää, painoa sekä yleisiä terveyden tunnuslukuja kuten kolesteroliarvoja ja verenpainetta. Lisäksi ohjelma kartoittaa kysymyksin esimerkiksi ruokavaliota, liikuntatottumuksia sekä stressin määrää.

Tulosten perusteella saat käyttöösi raportin, joka kuvaa terveystilannettasi yleistajuisesti ja osoittaa, missä menee hyvin ja missä taas on parantamisen varaa.

Vastauksia muuttamalla saat näkökulmaa siitä, miten muutokset keskimäärin vaikuttaisivat terveydentilaan ja elinikäarvioon. Pienilläkin elämäntavan muutoksilla voi olla yllättävän iso vaikutus terveyteen.

Terveystarkastuksen jälkeen voit ottaa käyttöösi sähköisen valmentajan, joka auttaa vaikkapa painon pudottamisessa, tupakoinnin lopettamisessa tai stressin hallinnassa.

Epäiletkö seksitautia?

Vantaalaisena voit tilata ilmaisen klamydia- ja tippuritestin kotiin netistä!

Ongelmana riippuvuus?

Onko sinulla tai läheiselläsi peli-, alkoholi- tai huumeriippuvuus?

Askarruttavatko mielenterveys tai päihteet?

Mielenterveys- ja päihdepalvelupisteet Tikkurilan ja Martinlaakson terveysasemilla toimivat ilman ajanvarausta. Jokainen tarvitsee joskus auttavaa kättä!

  • Oma kokemus avuntarpeesta riittää.
  • Et tarvitse lähetettä tai diagnosoitua mielenterveys- tai päihdeongelmaa.
  • Voit mennä kumpaan palvelupisteeseen tahansa.
  • Asiointi on maksutonta.