Terveysasemat

Terveysasemat ovat normaalisti avoinna ma–pe klo 8–16. Terveysneuvontaa saa joka arkipäivä klo 8–16 numerosta 09 839 10023.

Numerosta 09 839 10023 voi myös perua vastaanottoajan. Ajanvarausta varten ota yhteys omalle terveysasemallesi. Terveysasemakohtaiset yhteystiedot löytyvät vasemman laidan valikosta.

Oma terveysasema on ensisijainen hoitopaikkasi. Omalta terveysasemaltasi saat kiireellisen hoidon arkisin virka-aikana. Terveysasemalta saat myös kiireetöntä lääkäri-, sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajapalvelua.

Otathan akuuteissa asioissa yhteyttä terveysasemalle mieluiten heti aamusta.

Terveysasemilla toimii myös erilaisia lähetteellä saatavia palveluita, kuten depressio-, päihde- ja diabeteshoitajien vastaanottoja, kuntoutus- ja terapiapalveluita sekä ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvoloita. Terveysasemilta saa myös kuulontutkimusta ja näönhuoltoa, rokotuksia sekä hoitotarvikkeita ja apuvälineitä.

Kiireellistä hoitoa saa virka-ajan ulkopuolella sekä äkillisissä, vakavissa sairaustapauksissa ympäri vuorokauden Peijaksen sairaalassa, Sairaalakatu 1, 01400 Vantaa, p. 09 4716 7060.

Influenssarokotukset syksyllä 2015

Suojaa itsesi ja läheisesi kausi-influenssalta ottamalla rokote! Rokotukset terveysasemilla 9.–27.11., neuvoloissa 9.11. alkaen.

Mille terveysasemalle menen?

Tarkista oma terveysasemasi asuinalueesi perusteella.

Terveysaseman vaihtaminen

Voit valita terveysasemasi oman tai toisen kunnan alueelta. Valinnasta tulee tehdä kirjallinen ilmoitus. Valinnan voi tehdä kerran vuodessa.

Sähköinen terveystarkastus

Miten elintapasi vaikuttavat elinikäsi ennusteeseen? Testaa tekemällä maksuton terveystarkastus netissä! Voit myös ottaa käyttöön valmennusohjelmia.

Vantaan terveysasemat

Oma terveysasema on ensisijainen hoitopaikkasi. Sieltä sinut voidaan tarvittaessa ohjata jatkotutkimuksiin ja -hoitoihin.