Hakunilan terveysasema

Siirry sivulla:
Kiireellinen sairaustapaus
Haluatko varata ajan tai tiedustella laboratoriotuloksia?
Haluatko kysyä neuvoa tai perua ajan?
Terveydenhoitajien puhelintunti
Varaa aika netissä
Kuurojen ja huonokuuloisten asiointi
Tarvitsetko rokotuksen?
Mittaa verenpaineesi
Muita terveyspalveluita

Kiireellinen sairaustapaus

Kiireellistä hoitoa saa arkisin omalla terveysasemalla

  • Hakeudu arkisin klo 8–16 ilman ajanvarausta terveysasemalle. Ilmoittaudu hoidontarpeen arvioon mieluiten aamupäivällä, kuitenkin viimeistään klo 15.

Kiireellinen hoito iltaisin, öisin ja viikonloppuisin sekä äkillisissä, vakavissa sairaustapauksissa:

  • Hakeudu ympäri vuorokauden toimivaan terveyskeskuspäivystykseen Peijaksen sairaalaan (Sairaalakatu 1, 01400 Vantaa), p. 09 4716 7060

Terveysneuvontaa saa joka arkipäivä klo 8–16 numerosta 09 839 10023.

Hätätapauksessa soita numeroon 112.

Sairaanhoitajan vastaanotto

  • Ilman ajanvarausta ma–pe klo 8–11
  • Voit myös varata ajan vastaanotolle puhelimitse klo 8–10 ja klo 13–14, p. 09 8392 2202

Sairaanhoitajan vastaanotolla hoidetaan mm. pieniä tapaturmia, hoidetaan haavoja, annetaan injektioita ja kirjoitetaan sairauslomia. Sairaanhoitajalta saa myös rokotuksia.

Kiireetön asiointi

Haluatko varata ajan tai tiedustella laboratoriovastauksia?

Haluatko kysyä neuvoa tai peruuttaa ajan?

  • Terveysneuvontaa saa joka arkipäivä klo 8–16 numerosta 09 839 10023.
  • Numerosta 09 839 10023 voi myös peruuttaa terveysasemien vastaanottoajan. Peruuta aika viimeistään vastaanottoaikaa edeltävänä päivänä klo 16.00.
  • Voit peruuttaa ajan myös tekstiviestillä numeroon 0503124396 ympäri vuokauden – kuitenkin viimeistään vastaanottopäivänä klo 8.00 mennessä. Kirjoita viestiin asiakkaan koko nimi, peruttavan ajan päivämäärä ja kellonaika.
  • Jos olet varannut ajan sähköisesti, voit itse peruuttaa tai muuttaa vastaanottoajan sähköisesti viimeistään 24 tuntia ennen vastaanottoaikaasi.
  • Perumattomasta vastaanottoajasta peritään 51,40 euroa.

Terveydenhoitajien puhelintunti

Terveydenhoitajat ohjaavat mm. elämäntapoihin, diabetekseen, mielenterveyteen, verenpaineeseen ja kolesteroliin liittyvissä asioissa. Voit myös varata ajan terveydenhoitajan vastaanotolle puhelimitse.

Apua päihdeongelmaan

Päihdetyön kokemusasiantuntijalta voi kysyä neuvoa jos oma tai läheisen päihteiden käyttö huolestuttaa. Kokemusasiantuntija on itse kamppaillut samojen ongelmien kanssa, ja on kouluttautunut auttamaan muita samassa tilanteessa olevia. Voit varata ajan kokemusasiantuntijan vastaanotolle arkisin klo 8–10 ja klo 13–14, p. 09 8392 2202.

Varaa aika netissä

Hakunilan terveysaseman asiakkaat voivat varata sähköisesti aikoja sairaanhoitajalle, diabeteshoitajalle, perhesuunnitteluneuvolaan ja psykiatriselle sairaanhoitajalle. Sähköinen ajanvaraus on tarkoitettu kiireettömien asioiden hoitoon. Sähköinen ajanvaraus edellyttää asiakkuutta palveluun.

Kuurojen ja huonokuuloisten asiointi

Kuurot ja huonokuuloiset vantaalaiset voivat varata tai perua vastaanottoajan tekstiviestillä. Ajan varauksen yhteydessä hoitaja voi lähettää tekstiviestillä vointia koskevia tarkentavia kysymyksiä.

  • Kirjoita tekstiviestiin koko nimi, henkilötunnus ja ajanvarauksen tarpeen syy. Lähetä viesti numeroon 050 312 1881.

Tarvitsetko rokotuksen?

Rokotuksia pistetään sairaanhoitajan vastaanotolla ilman ajanvarausta ma pe klo 8-11. Vastaanotolla pistetään perusrokotteita (tetanus-d, polio, MPR) sekä matkailijoiden perusrokotteita (ota omat rokotteet mukaan). Vapaaehtoisiin rokotteisiin tarvittavat reseptit saa lääkäriltä.

Huom! Keltakuumerokotuksen ja reseptin malarian estolääkitykseen saa vain Tikkurilan ja Myyrmäen matkailijoiden rokotusvastaanotoilta.

Mittaa verenpaineesi

Terveysasemalla toimii verenpaineen itsemittauspiste terveydenhoitajien odotustilan yhteydessä. Itsemittauspiste on avoinna terveysaseman aukioloaikoina.

Ajankohtaista

Twitter