Vammaispalvelujen neuvonta ja palveluohjaus


Tiedote 6.3.2018

Vammaisneuvonnan ja kuljetuspalvelun puhelinnumerot ovat yhdistyneet. Jatkossa palveluiden yhteinen numero on vammaisneuvonnan numero 09 839 24682 arkisin klo 9-15.
Kuljetuspalveluun (09 8392 9565) soitetut puhelut yhdistyvät automaattisesti vammaisneuvonnan numeroon.

Yhteyttä voit ottaa myös sähköpostitse:
vammaisneuvonta@vantaa.fi
kuljetuspalvelut@vantaa.fi
henka@vantaa.fi

Miten pääsen vammaispalvelujen asiakkaaksi?

Huom! Tallenna tiedosto ensin hiiren oikealla ('tallenna linkki nimellä'). Tämän jälkeen voit täyttää ja tulostaa hakemuksen. Lähetä hakemus osoitteeseen Vammaisten asiakasohjaus, Rajatorpantie 8 A, 01600 Vantaa.

Ajankohtaista

Vammaispalvelujen toimisto on muuttanut Karsikkokujalta Myyrmäkeen ja samassa yhteydessä toimiston nimi muuttui.
Uusi nimi: Vammaisten asiakasohjaus
Uusi osoite: Rajatorpantie 8 A, 01600 Vantaa. Rajatorpantiellä ei ole asiakasvastaanottoa.
Asiakastapaamiset: Tapaamiset sovitaan etukäteen ja ne toteutetaan joko kotikäynteinä tai sovitusti eri puolilla Vantaata sijaitsevissa vastaanottotiloissa. Tiloja sovittuihin tapaamisiin on mm. Korsossa, Koivukylässä, Tikkurilassa ja Myyrmäessä.

Tiedote: Muutoksia vammaispalvelujen asiakaspalvelussa

Palveluohjauksessa asiakas ja vammaispalvelujen työntekijä arvioivat yhdessä, minkälaisia palveluja asiakas tarvitsee. Tämän jälkeen he tekevät yhdessä palvelusuunnitelman. Asiakas voi pyytää mukaan suunnittelemaan myös toivomansa tukihenkilöt.

Kenelle palvelut on tarkoitettu?

Kaupungin vammaispalvelut on tarkoitettu henkilöille, joille ei vamman tai pitkäaikaisen sairauden vuoksi löydy tarpeita vastaavia palveluja kunnan peruspalveluista. Haluamme, että jokaisella vantaalaisella on tasavertaiset toiminnan edellytykset - vammasta tai pitkäaikaissairaudesta huolimatta.

Järjestämme erilaisia palveluja, jotka helpottavat kotona ja kodin ulkopuolisessa elämässä selviytymistä, sekä taloudellisia tukia.

Palvelut ja tuet määräytyvät palvelutarpeen arvionnin sekä vammaispalvelulain ja kehitysvammalain perusteella. Vammaispalvelut pohjautuvat maamme vammaispoliittisiin linjauksiin ja Vantaan vammaispoliittiseen ohjelmaan. Jos asiakkaan tilanteessa tapahtuu muutoksia, arvioidaan palveluntarpeita uudelleen.

Vammaisena Vantaalla

Millaista on elää vammaisena Vantaalla? Kurkista Jannen, Saran, Karin, Tiinan, Eijan, Ritvan ja Maken arkeen!

Ajankohtaista

Instagram

Twitter