Vammaispalvelujen päivätoiminta

Vammaispalvelujen päivätoimintaa tarjotaan vaikeavammaiselle työkyvyttömälle 16–65 -vuotiaalle henkilölle, jonka toimintarajoite on niin vaikea, että se estää häntä osallistumaan sosiaalihuoltolain mukaiseen työtoimintaan. Toimintakyky voi olla voimakkaasti alentunut esimerkiksi aivovamman tai useamman eri vamman tai sairauden seurauksena.

Päivätoiminta suunnitellaan yhdessä ryhmässä käyvien asiakkaiden kanssa. Toimintoina on muun muassa leivontaa, musiikkia ja luovaa toimintaa. Sen lisäksi teemme paljon retkiä ympäri pääkaupunkiseutua. Ryhmässä käyviltä asiakkailta odotetaan sitoutumista ryhmän toimintaan ja tavoitteisiin.

Vammaispalvelujen päivätoimintaa järjestetään eri puolilla Vantaata osapäivä- ja kokopäivätoimintana. Kokopäiväinen ryhmä kestää klo 9–14 ja siihen sisältyy omakustanteinen ruokailu.

Avoin kuntosaliryhmä

Avoin kuntosaliryhmä toimii keskiviikkoisin klo 15.30–17.00 Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosalissa. Karsikkokuja 13, 01360 Vantaa.Sisäänkäynti pääovista radan puolelta, alapihalta. Parkkipaikkoja alapihalla.

Ryhmä on avoin kaikille alle 65-vuotiaille Vantaan kaupungin vammaispalvelujen asiakkaille. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua erikseen eikä ryhmässä käyntiin tarvitse sitoutua. Mukaan tarvitsee ottaa liikuntavaatteet, sisäliikuntakengät ja oman juomapullon. Ryhmän ohjaajat ohjaavat ja avustavat kuntosalilaitteiden käytössä tarvittaessa.

Lisätietoja vammaispalveluiden päivätoiminnan mahdollisuuksista ja päivätoimintaan hakemisesta sekä avoimesta kuntosaliryhmästä saa muun muassa päivätoiminnan ohjaajilta, vammaisten asiakasohjauksesta ja päivätoiminnan päälliköltä.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter