30-vuotiaan Kulttuuritalo Martinuksen juhlakonsertti yllättää ja hurmaa

Kulttuuritalo Martinus juhlistaa 30-vuotista taivaltaan mukaansatempaavalla juhlakonsertilla. Tiistaina 3.10. kello 19.30 alkavan juhlaillan tähtinä loistavat Maria Ylipää, Jarkko Tamminen sekä Antti Rissasen johtama Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble.

Vantaan Martinlaaksossa sijaitseva Kulttuuritalo Martinus on ensimmäinen vantaalainen kulttuurikäyttöön valmistunut rakennus, jonka esitykset ovat tarjonneet pääkaupunkiseutulaisille lukemattomia elämyksellisiä ja ikimuistoisia hetkiä. Kulttuuritalon lavalla on nähty kattava kaarti suomalaisia huippuartisteja kuten Jenni Vartiainen, Chisu, Eppu Normaali, Katri Helena, Kari Tapio ja Anssi Kela. Viime vuonna valmistuneen laajan remontin ansiosta Martinus on nykyään entistäkin monipuolisempi kulttuuriareena, joka taipuu erinomaisesti eri taidemuotojen estradiksi.

Ohjelmassa on kotimaisen musiikin helmiä upeasti tulkittuina

Martinuksen 30-vuotiskonsertin ohjelma koostuu talossa vuosikymmenten varrella vierailleiden artistien kappaleista. Kotimaisten laulujen myötä ilta juhlistaa myös satavuotiasta Suomea ja on osa Suomi 100 -juhlavuoden virallista ohjelmaa.

Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble ja solisteina toimivat Maria Ylipää ja Jarkko Tamminen tarjoilevat yleisölle sekä herkkiä tulkintoja että vauhdikasta heittäytymistä. Ilta on imitaattorina tunnetuksi tulleen Tammisen laulajadebyytti Suomen konserttilavoilla.

Juhlatunnelmaa täydentävät Vantaan Kilpatanssijoiden Matti Kaksosen ja Silja Rantalan vangitsevat tanssiesitykset.

Juhlakonsertin lippuja voi ostaa Ticketmasterista. 30 euron hintaan sisältyy toimitusmaksu. Tervetuloa nauttimaan upeasta illasta!

Martinuksen 30-vuotisjuhlakonsertti Facebookissa: facebook.com/events/114723629198113.

Julkaistu: 25.9.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Instagram

Twitter