Businessvantaa.fi auttaa yrityksiä tiedon ja palvelujen löytämisessä

Vantaan kaupunki on avannut uuden Businessvantaa.fi-sivuston, joka kokoaa tietoa Vantaalla tarjottavista yrityspalveluista kätevästi yhteen paikkaan. Sivusto ja sen kautta tavoitettavat yritystoiminnan asiantuntijat palvelevat sekä vantaalaisia että Vantaalle sijoittumista miettiviä yrityksiä.

Businessvantaa-sivustolta yrittäjät saavat apua heitä askarruttaviin asioihin, kuten yrityksen perustamiseen, rekrytointiin, sijoittumiseen ja yrityksen kehittämiseen. Sivuston tapahtumakalenterissa tarjotaan tietoa myös yrityksille suunnatuista tapahtumista ja koulutuksista

– Vantaalla on paljon erilaisia palveluntarjoajia yrittäjille. Sivuston avulla pyrimme helpottamaan näiden palveluiden löydettävyyttä ja näkyvyyttä alueen yrittäjille. Toivomme, että sivustolta jokainen yrittäjä löytäisi tarvitsemansa avun selkeässä muodossa, nopeasti ja helposti, kertoo suunnittelija Lotta Björn Vantaan elinkeinopalveluista.

Sivuston kielet ovat aluksi suomi ja englanti. Ruotsinkielinen versio julkaistaan keväällä ja myöhemmin sivusto käännetään myös kiinaksi.

Businessvantaa-sivusto on toteutettu yhteiskehityksessä Visit Vantaa -sivujen kanssa ja noudattelee Vantaan rentoa ja visuaalista brändiä. Palvelusivuston lanseeraus on osa Vantaan kaupungin elinvoimaohjelmaa, jonka yhtenä tavoitteena on olla Suomen suurista kaupungeista yritysmyönteisin.

– Businessvantaa-sivusto on yksi väline ja keino, jolla luomme entistäkin vankempaa perustaa vantaalaisen yritystoiminnan vahvistumiselle tulevaisuudessa, linjaa Lotta Björn.

Yritystietoa myös uudesta neuvontanumerosta ja Vantaa-infon palvelupisteistä

Vantaalaiseen yrittämiseen liittyvissä asioissa palvelee myös uusi neuvontanumero, Businessvantaa Info. Maksuton neuvontanumero 09 839 20000 on auki arkisin kello 8–16. Lisäksi yritysneuvontaa annetaan Vantaa-infon palvelupisteissä, joiden aukioloajat löytyvät vantaa.fi/vantaainfo-sivulta. Neuvonta perustuu businessvantaa.fi-sivuston tietoihin.

Businessvantaa-sivustoon voi tutustua osoitteessa businessvantaa.fi.

Julkaistu: 16.2.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Instagram

Twitter