Visit Vantaan vinkit talviloman viettoon

Koululaisten talviloma häämöttää aivan lähitulevaisuudessa. Vantaalla lomia vietetään viikolla 8. Kaupungista löytyy vapaapäiviksi paljon mukavaa tekemistä. Visit Vantaa poimi vinkit eri toimijoiden tarjontaan.

Ilmailumuseossa pääsee Pikku Pilotin lentokouluun

Viikoilla 8 ja 9 Suomen ilmailumuseossa voi keskiviikkoisin ja perjantaisin osallistua kello 10 alkavaan lasten Pikku Pilotin lentokoulu -kierrokseen tai kello 13 alkavaan yleisöopastukseen. Ohjelma sisältyy pääsylipun hintaan (10€/7€, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi, perhelippu 25 €).

Lastenkierroksille mahtuu kerralla enimmillään 20 henkeä, ja kierroksille on ilmoittauduttava ennakkoon viimeistään kierrosta edeltävänä päivänä joko puhelimella (09 8700 870) tai sähköpostitse (asiakaspalvelu@ilmailumuseo.fi). Vanhempien edellytetään osallistuvan kierrokselle lasten kanssa.

Lue lisää: ilmailumuseo.fi/ppl_2017-2/

Heurekan tiedeleirit ovat täynnä oivaltamisen iloa

Heurekassa järjestetään kaksi alakoululaisille suunnattua tiedeleiriä. Kahden päivän mittaiset tiedeleirit pidetään 20.–21.2. ja 23.–24.2. Leireillä on molempina päivinä ohjattua toimintaa kello 10–15 ja leiriläiset saavat olla Heurekassa kello 19 saakka.

Tiedeleirin hinta on 80€ lasta kohti ja liput ovat myynnissä Heurekan verkkokaupassa.

Lue lisää: heureka.fi/heurekan-tiedeleirit-2017/

Vernissalla tehdään nukketeatterinukkeja

Kulttuurikeskus Vernissalla pidetään 21.–23.2. kello 10–13 hiihtolomakurssi, jonka osanottajat pääsevät tekemään nukketeatterinukkeja. Kolmepäiväinen kurssi on suunnattu 8–12-vuotiaille, ja sen materiaalimaksu on 15 euroa.

Lue lisää: vernissa.net/tapahtumat/21-2-23-2-hiihtolomakurssi-tule-tekemaan-nukketeatterinukkeja/

Herkkusuut voivat vierailla Fazerilla tai käydä pullakoulussa

Fazerin vierailukeskus lisää talvilomien ajaksi keskuksella järjestettävien avointen kierrosten määrää. Opastettuja näyttelykierroksia järjestetään kello 13–14, liput 12€/10€/8€. Tiedustelut: visitfazer@fazer.com.

Keskiviikkona 22.2. kello 14–16 vierailukeskuksessa järjestetään koko perheen pullakoulu. Osallistujat pääsevät leipurin johdolla pyörittelemään, letittämään ja koristelemaan pullia. Jokainen perhe saa mukaansa leipomansa pullat sekä Fazer-lahjakassin. Tapahtumaan on rajoitetusti paikkoja ja ennakkoilmoittautuminen.

Lue lisää: visitfazer.com/tapahtumat/hiihtoloma-tekemista-koko-perheelle/

Kuusijärvi kutsuu saunomaan ja makkaranpaistoon

Kuusijärven saunat ovat lämpiminä myös hiihtoloma-aikaan: nauti siis löylyistä ja kokeile, miltä tuntuu pulahdus avantoon.

Kota on kaikille avoinna 18.–26.2. joka päivä kello 11–17. Ota omat makkarat mukaan ja tule viihtymään talvimaisemiin.

Lue lisää: cafekuusijarvi.fi

Hyppy virtuaalitodellisuuteen tai pulahdus uima-altaaseen

Viihdekeskus Flamingoon on vastikään avattu Pohjoismaiden ensimmäinen virtuaalitodellisuuspuisto Pikseli. Kävijät pääsevät itse fyysisesti osaksi tarinaa: Pikselissä voi vaikka kiivetä Mount Everestille. Hinnat: 30 min/20€, 60 min/36€. Hinta per pelitila, yhteen tilaan enintään kolme henkilöä.

Myös Flamingo Spa ja Vesipuisto toivottavat kaikki lomalaiset tervetulleiksi. Uimataitoiset 10 vuotta täyttäneet voivat polskia Vesipuistossa myös ilman aikuista valvojaa. Satuhahmo Mingo vierailee Vesipuistossa ja vastaanotossa tervehtimässä lapsia.

Talviloman ohjelma ma–pe viikoilla 8 ja 9: klo 11 ohjelmaa perheen pienimmille viihdealtaalla / klo 13 vesijumppa 30 min / klo 14 viesti uimataitoisille sporttialtaalla / klo 15 Mingon etsintä

Pääsyliput: 14 vuotta täyttäneet ja aikuiset 24€, 3–13-vuotiaat lapset 14€, perhelippu 68€

Lue lisää: flamingo.fi/flamingossa-tapahtuu/#t1518 ja flamingospa.fi/Paras-hiihtoloma-Flamingo-Spassa

Sukella vantaalaisiin rakkaustarinoihin

Vantaan kaupunginmuseon uusi näyttely Rakkauden tiloja – Tunteiden kiitotiellä on talvilomaviikollakin auki tiistaista perjantaihin kello 10–17 ja lauantaista sunnuntaihin kello 11–16.

Vantaalaista rakkautta valottavassa näyttelyssä esillä ovat monenkirjavat rakkauden tunnetilat: ilo, suru, onni ja epätoivo. Rakkaustarinoita kerrotaan esineiden, kuvien ja paikkojen kautta.

Museoon on vapaa pääsy.

Lue lisää: vantaa.fi/vapaa-aika/kulttuuri/vantaan_kaupunginmuseo/nayttelyt

Tutustu kaupungin ja järjestöjen tarjoamaan ohjelmaan

Vantaan kaupungin nuoriso-, liikunta- ja kulttuuripalvelut sekä monet järjestöt tarjoavat koululaisille monipuolista tekemistä ympäri Vantaata.

Lue lisää: vantaa.fi/uutisia/kaikki_uutiset/101/0/130198

Julkaistu: 16.2.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Instagram

Twitter