Tule viettämään talvilomaa Reaktoriin

Kuvaaja: Maarit Hohteri

Talviloman säteilevin nuorten tapahtuma, Reaktori, järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 22.–24. helmikuuta kello 13–20.

Reaktori on Suomen suurin nuorten talvilomatapahtuma, joka tänä vuonna kuuluu myös Suomi 100 -juhlavuoden viralliseen ohjelmistoon. Reaktorissa vierailee vuosittain yli 13 000 nuorta.

Tapahtuman tarkoituksena on tarjota pääkaupunkiseudulla talvilomaansa viettäville 13–18-vuotiaille ilmaista loma-ajan toimintaa, josta voi löytää esimerkiksi uuden kiinnostuksen kohteen tai harrastuksen.

Tapahtumassa riittää monipuolista ohjelmaa

Reaktorissa on mukana 48 näytteilleasettajaa. Ohjelma sisältää muun muassa liikuntaa, pelejä, kädentaitoja, hauskaa tekemistä ja yhteiskunnallista asiaa. Kokeile vaikka pakopeliä, ruiskumaalaa itsellesi tatuointi, hyppää mekaanisen rodeohärän selkään tai sukella lautapelien maailmaan.

Vantaan nuorisopalveluiden nutakontilla pääset muun muassa tuunaamaan tavaroita ja huonekaluja vantaalaisten nuorisotalojen käyttöön, ja voit osallistua Suomen juhlavuoden neulontahaasteeseen, jossa neulotaan vuoden aikana mahdollisimman pitkä kaulaliina. Pisteelle saa tulla myös pelailemaan, hengailemaan ja rentoutumaan.

Tapahtuman koko ohjelmaan voi tutustua osoitteessa reaktori2017.munstadi.fi/ohjelma.

Päätösbileitä juhlitaan Gloriassa

Reaktorin päätösbileitä vietetään Kulttuuriareena Gloriassa lauantaina 25.2. klo 18–22. Bileet maksavat kävijöille 4 euroa, ja nuorisoasiainkeskuksen jäsenkortilla sisäänpääsy on 2 euroa.

Vuodesta 2005 lähtien järjestetty Reaktori on vakiinnuttanut paikkansa pääkaupunkiseudun talvilomatarjonnassa. Reaktorin toteuttavat pääkaupunkiseudun nuoriso- ja kulttuuritoimet yhdessä nuorten, järjestöjen ja Helsingin kaupungin muiden virastojen kanssa. Toiminnalla on Ekokompassi-sertifikaatti.

Täsmätietoa tapahtumasta löytyy Reaktorin nettisivuilta. Muista myös Reaktorin Facebook-sivut.

Julkaistu: 17.2.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Instagram

Twitter