Ihmisiä kaupungintalon edessä

Kaikkien vaalit -vaalipaneeli kaupungintalolla 22.3.

Mitkä ovat kuntavaalit? Ketä äänestäisin? Mitä mieltä vantaalaiset ehdokkaat ovat yhteisistä asioistamme? Tule ottamaan selvää, ja haastamaan kuntavaaliehdokkaat myös omilla kysymyksilläsi. Keskiviikkona 22.3.2017 klo 18 Vantaan kaupungintalolla järjestettävän, kaikille avoimen tilaisuuden juontaa Risto Hietanen. Kuntavaalit ovat kaikkien vaalit!

Kaikkien Vaalit on maaliskuussa 2017 ympäri Suomea kiertävä vaalipaneelitilaisuuksien sarja, joka nostaa keskusteluun kaikkia kuntalaisia koskevia ajankohtaisia asioita, monikulttuurisuuden ja yhdenvertaisen osallistumisen teemoja unohtamatta. Samalla pyritään herättämään uusien suomalaisten mielenkiintoa osallistua yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Kaikkien Vaalit -kampanja kuuluu viralliseen Suomi100 -ohjelmistoon ja sen koordinoinnista vastaa Moniheli ry valtioneuvoston kanslian, oikeusministeriön ja Etnisten suhteiden neuvottelukunnan tukemana. Tilaisuuksia voi seurata somessa tunnuksella #KaikkienVaalit.

Kaikkien vaalit -vaalipaneeli Vantaalla
Ke 22.3.2017 klo 18–20, kahvitarjoilu klo 17.30
Vantaan kaupungintalo, Asematie 7
Tilaisuus on maksuton

Kaikki vaikuttaa! -ennakkoäänestystempaus 29.3. klo 17.00

Tule mukaan ja käytä ääntäsi! Valtakunnallisella ennakkoäänestämisen flashmob-tapahtumalla halutaan rohkaista erityisesti maahan muuttaneita käyttämään äänioikeuttaan ja tulemaan mukaan rakentamaan demokraattista ja yhdenvertaista Suomea. Henkilökohtainen tai puoluekampanjointi ei ole sallittua Kaikki Vaikuttaa! -tempauksen aikana.

Vantaalla ennakkoäänestystempaus järjestetään samaan aikaan kahdessa paikassa:
• Myyrmäessä: tapaaminen Myyringissä (Vaskivuorentie 10 B, Isomyyrin kauppakeskuksen 3. krs)
• Tikkurilassa: tapaaminen Kaupungintalon edessä (Asematie 7)

YK:n rasisminvastaista päivää 21.3. juhlitaan dokumenttielokuvanäytöksellä

Kiehumispiste on Elina Hirvosen ohjaama dokumenttielokuva, joka esittelee vihaisen ja jakautuneen Suomen eri osapuolet Odinin sotureista turvanpaikanhakijoihin – kunnioittaen ja stereotypioita karttaen. Elokuva esitetään tiistaina 21.3. klo 17:30–20:00 Vantaan seurakuntien auditoriossa Tikkurilassa (Unikkotie 5c, Vantaa). Elokuvasta ovat näytöksen jälkeen keskustelemassa vantaalaiset Michaela Moua ja Meg Sakilayan-Latvala.

Tilaisuus on maksuton ja osa YK:n rasisminvastaista kampanjaviikkoa. Sen järjestävät yhteistyössä Vantaan kaupunki ja seurakunnat, Sporttia kaikille-hanke, Vantaan Nicehearts ja R3 Maahanmuuttajanuorten tuki ry. Tilaisuus Facebookissa. Lisätietoja elokuvasta.

Lue lisää:
Kaikkien vaalit
www.vantaa.fi/vaalit

Julkaistu: 15.3.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Instagram

Twitter