Vantaan kestävyyskierros tarjoaa urheilijoille haasteita ja elämyksiä

Tänä vuonna pääkaupunkiseudun kestävyysurheilijoille avautuu uudenlainen tapa haastaa itsensä. Vantaan kestävyyskierros on kilpailu, jonka osallistujat pääsevät testaamaan taitojaan useissa lajeissa. Kokonaiskisassa pärjätäkseen urheilijan täytyy treenata sekä juoksua, pyöräilyä että uintia.

Vantaan kaupungin vetämässä yhteistyössä Extreme Run, Vantaa Triathlon, Vuelta Vantaa ja Vantaan Maraton ovat yhdistäneet voimansa. Tapahtumat toimivat edelleen itsenäisinä kilpailuina, mutta yhdessä ne muodostavat Vantaan kestävyyskierroksen. Urheilijan ei tarvitse erikseen ilmoittautua Vantaan kestävyyskierrokselle, vaan hän on automaattisesti mukana kisassa osallistumalla vuonna 2017 kaikkiin neljään kestävyysurheilutapahtumaan.

Vantaan kestävyyskierros sisältää naisten ja miesten sarjan. Kummankin sarjan voittaja palkitaan kiertopalkinnolla ja 1500 euron rahapalkinnolla. Palkinnot myöntää Vantaan kaupunki. Kestävyyskierroksen säännöt löytyvät osoitteesta vantaa.fi/kestävyyskierros.

Yhteistyöllä lisätään tietoisuutta vantaalaisista kestävyysurheilutapahtumista

Vantaan kestävyyskierros -yhteistyön tavoitteena on lisätä mielenkiintoa kierroksen muodostavia kestävyystapahtumia kohtaan sekä kertoa vantaalaisista kilpailumahdollisuuksista entistä laajemmalle yleisölle. Vantaan kaupunki on sitoutunut vetämään ja kehittämään yhteistyötä ensimmäisten kolmen vuoden verran.

–Vantaan kaupunki haluaa tukea eri toimijoiden tekemää arvokasta ja pitkäjänteistä työtä sekä laajentaa kaupungin osallisuutta eri liikuntatapahtumissa. Haluamme tavoittaa kaikki pääkaupunkiseudun kestävyysurheilijat ja monipuolistaa heidän lajikirjoaan. Samalla teemme töitä liikunnan ja yleisen hyvinvoinnin edistämiseksi, Vantaan liikuntajohtaja Veli-Matti Kallislahti toteaa.

Viime vuonna Extreme Runin, Vantaan Triathlonin, Vuelta Vantaan ja Vantaan Maratonin yhteenlaskettu osallistujamäärä lähestyi 8000 ihmistä.

Tapahtumat järjestetään tänä vuonna seuraavasti: Extreme Run 20.–21.5., Vantaa Triathlon 17.–18.6., Vuelta Vantaa 23.7. ja Vantaan Maraton 14.10.

Tervetuloa tutustumaan Vantaan kestävyyskierrokseen GoExpo-messuille osastolle 6a70! GoExpo järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 17.–19.3.

Julkaistu: 17.3.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Instagram

Twitter