Lasten ja nuorten kulttuuri
Vantaalaisille lapsille, nuorille ja lapsiperheille sekä päiväkodeille ja kouluille tarjotaan laadukkaita ja monipuolisia taide- ja kulttuuripalveluja. Kevään ohjelmistossa on mm. musiikkia, teatteria, sirkusta, näyttelyitä ja opastuksia, kursseja ja työpajoja sekä yleisötapahtumia ympäri Vantaata.

Vantaalla toimii kaksi taidetaloa: Taidetalo Pessi Tikkurilassa ja Taidetalo Toteemi Myyrmäessä. Taidetaloissa järjestetään monipuolista toimintaa perheen pienimmille sekä taidekursseja, työpajoja ja harrastustoimintaa myös koululaisille. Taidetta ja kulttuuria voi kokea ja harrastaa taidetalojen lisäksi useissa kulttuurikohteissa ja taideopetusta antavissa paikoissa Vantaalla. Kouluille ja päiväkodeille on tarjolla monipuolinen oma ohjelmistonsa. Lastenkulttuurin kausiesitteestä Kulttuurikarusellista (alla) löytyy kaupungin ja muiden vantaalaisten kulttuuritahojen ohjelma perheille ja lapsille. Kouluille suunnattu ohjelma on koottu Koulun kulttuuriesitteeseen.

Kevään lastenkulttuuriohjelma Kulttuurikaruselli julkaistaan sähköisesti osoitteessa vantaa.fi/lastenkulttuuri to 11.1.2018. Paperiset esitteet lähtevät jakoon ma 8.1.2018. Ilmoittautumisia kevään ohjelmiin otetaan vastaan viikosta 2 lähtien.

Kulttuurikaruselli

Kulttuuriohjelmisto lapsille ja nuorille löytyy keväisin ja syksyisin julkaistavasta Kulttuurikaruselli-esitteessä. Kevään 2018 Kulttuurikaruselli julkaistaan sähköisesti to 11.1.2018.

Taikava-hanke, maalaava lapsi

TAIKAVA-hanke

Taidekasvattajat varhaiskasvatuksessa -hanke oli varhaiskasvatuksen ja kulttuuripalveluiden poikkihallinnollinen kehittämishanke vuosina 2014-2016. Hankkeesta on julkaistu opas.

Taidetestaajat-hanke

Hanke vie Suomen kasiluokkalaiset kahteen kulttuurikohteeseen vuosina 2017–2020. Vantaan kulttuuripalvelut toteuttaa hanketta Uudellamaalla.

Yhteystiedot

Reeli Karimäki
Lastenkulttuurin ja kulttuurituotannon päällikkö

040 524 1403
reeli.karimaki@vantaa.fi

Kielotie 20 C 4. krs
01300 Vantaa

Hurraa!-festivaali 2017

Hurraa!-festivaali järjestettiin pääkaupunkiseudulla maaliskuussa 2017.

Kurvisen autohuolto

Lasten pahviautot katsastettiin, tankattiin, koeajettiin ja korjattiin Kurvisen Autohuollossa asukaspuistokiertueella kesällä 2014. Taiteilija Piipa Toivanen on luonut mekaanikko Kurvisen

Ajankohtaista

Instagram

Twitter