Lumon palvelut

Kulttuuripalvelut

Monitoimikeskus Lumo on kulttuurin ja taiteen kohtauspaikka, jossa järjestetään korkeatasoisia kulttuuripalveluja niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.

Lumosali on 325-paikkainen monitoimisali, joka on varustettu monipuolisella esitystekniikalla.
Se soveltuu hyvin teatteriin, konsertteihin, seminaareihin ja vastaaviin yleisötilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Lumossa on myös mahdollisuus monipuoliseen taiteiden harrastamiseen. Lumossa toimii viisi taiteen perusopetusta antavaa koulua:
Musiikkileikkikoulu Lystileikki, Tikkurilan teatteri- ja sirkuskoulu, Vantaan Kuvataidekoulu, Vantaan musiikkiopisto ja Vantaan Tanssiopisto.

Ravintola Villiankka

Villiankka on 200-paikkainen asiakasravintola, joka tarjoaa myös tilaustarjoilua kokouksiin ja juhlatilaisuuksiin.
Ravintolapalveluista vastaa Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy 09 839 32112 villiankka@vantti.fi.

Villiankan lounaslista Lounasaika klo 11 - 13.30

Lumon kirjasto

Lumon kirjaston palvelut löytyvät kahdesta kerroksesta. Alakerrassa on lainattava aineisto, esitystekniikalla varustettu monitoimitila, lyhyen asioinnin nettipäätteitä, skannereita, sekä nettipäätteitä lapsille ja nuorille. Lainaus ja palautus toimivat itsepalveluna automaateilla. Palveluneuvonta ottaa vastaan uudet asiakkaat sekä auttaa tiedonhaussa. Varaukset voi nouttaa itsenäisesti kirjaston sisäänkäynnin lähettyviltä varaushyllystä.

Parvelle on sijoitettu opiskelu- ja ryhmätyöhön soveltuvia pöytäryhmiä ja erillinen lukusali. Parven työasemat ovat käytettävissä itsenäiseen opiskeluun tai työntekoon. Lukusali tarjoaa rauhallisen opiskelutilan.

Vantaa-info

Vantaa-info on paikallistiedon ja asioinnin keskus. Siellä saa joustavasti tietoa ja opastusta julkisista palveluista, korsolaisista järjestöistä, Korson alueesta ja Korson aluetoimikunnasta sekä osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksista alueella. Vantaa-infossa voi hoitaa useita asioita kuten matkakorttiasiat ja kaupungin laskut.

Lehti- ja nettikahvila Uutisankka

Uutisankassa voi lukea päivän lehden kahvikupin äärellä. Uutisankan yleisöpäätteet on tarkoitettu nopeaan asiointiin verkossa.

Nuorisopalvelut

Nuorisopalveluiden Korso-Koivukylän aluetoimisto sijaitsee Lumossa. Aluetoimisto palvelee nuorisotila-, avustus-, toiminta- ym. asioissa.

Lumon lukio

Lumon lukio on yleislukio, jossa on opiskelijoita noin 560. Lumon lukion painotuksia ovat matemaattis-luonnontieteelliset opinnot ja ympäristötutkimus, kuvataide sekä teatteritaide.