Vantaan kaupunginmuseo Tikkurilassa

Tunteiden kiitotiellä -näyttelytilaa.
Kuva Antti Yrjönen / VKM

Vantaan kaupunginmuseon vaihtuvissa näyttelyissä esitellään alueen monipuolista historiaa. Tällä hetkellä näyttelymme Rakkauden tiloja - Tunteiden kiitotiellä esittelee vantaalaisia rakkauden tarinoita. Kuva-arkisto ja muut tietopalvelumme palvelevat kaikkia historiannälkäisiä. Museo sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Tikkurilan asema-alueella, vanhalla rautatieasemalla. Museoon on vapaa pääsy!

Huom.: Tällä hetkellä museorakennuksen ulkovalaistusta uusitaan. Työt aiheuttavat poikkeusjärjestelyitä museon pihalla kulkureittien suhteen. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Esteetöntä kulkua tarvitsevien on hyvä ottaa museoon yhteyttä kulkemisen varmistamiseksi.

Suomi100-juhlavuoden näyttelyssämme laskeudutaan tunteiden kiitotielle. Esillä ovat monenkirjavat rakkauden tunnetilat: ilo, suru, onni ja epätoivo. Monenikäisten ja -taustaisten vantaalaisten rakkaustarinoita kerrotaan niihin liittyvien esineiden, kuvien ja paikkojen kautta. Museolta löytyy asiantuntijapalveluita kaikenikäisille historiasta kiinnostuneille. Kouluille räätälöidyissä opetuspalveluissa on tarjolla työpajoja, teemaopastuksia ja oppimateriaaleja. Museoon kannattaa poiketa myös ostoksille, sillä museokaupassamme on laaja valikoima Vantaa-aiheista kirjallisuutta, postikortteja, lahjatavaroita sekä näyttelyihin liittyviä tuotteita.

Tunteiden kiitotiellä -näyttely. Piirros Harri Tarkka

Tunteiden kiitotiellä -näyttely

Avoinna 14.2.23.12.2017
ti–pe 10–17, la–su 11–16


Poikkeavat aukiolot

Rakkauden tiloja ja Suomi100

Rakkauden tiloja

Seuraa Tunteiden kiitotiellä -näyttelyn sekä muiden Rakkauden tiloja -näyttelyiden kuulumisia hankkeen nettisivuilla.

Seuraa kaupunginmuseon some-kanavia!

Facebook

Instagram

Twitter

Muistaakseni-blogi

Jokiotustyöpaja

Opastukset ja työpajat

Varaa opastus tai työpaja ryhmällesi, kaupunginmuseo@vantaa.fi, 040 573 9920. Tutustu tarjontaan!

Tapahtumat

Vielä ehdit osallistua loppuvuoden tapahtumiin. Kaupunginmuseolla järjestetään useita maksuttomia tapahtumia, ilman ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

Vantaan kaupunginmuseo, Tikkurilan vanha asema

Yhteystiedot

Osoite: Hertaksentie 1, 01300 Vantaa
Toimisto: 040 8380401
Näyttely: 040 7084551

Henkilökunnan uudet puhelinnumerot

Vuoden viestintäteko -banneri

Vuoden museoviestintäteko

Rakkauden tiloja -hanke on Vuoden 2017 museoviestintäteko. Vuoden museoviestintäteko -palkinto jaetaan positiivisesti erottuvalle viestintäteolle.

Joki - näyttely on levinnyt museon seinien ulkopuolelle. Mobiiliopas esittelee jokimaisemien historiaa ja luontoa.

Vantaan kaupunginmuseo

Hertaksentie 1, 01300 Vantaa

Museo sijaitsee loistavien juna- ja bussiyhteyksien varrella Tikkurilassa, matkakeskus Dixin vieressä. Autoileville on asiakaspaikoitus museon pihassa.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter