Museovierailu

Museossa on esillä vaihtuvia näyttelyitä vantaalaisista ilmiöistä ja ihmisistä. Vantaalaisten rakkaustarinoita esittelevä näyttely Rakkauden tiloja - Tunteiden kiitotiellä on avoinna 14.2. - 23.12.2017. Näyttelytilat sijaitsevat vuonna 1862 valmistuneen Tikkurilan vanhan aseman ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Rakennuksen edessä on parkkipaikka museon asiakkaille. Ryhmien ja koululuokkien opastukset on hyvä varata etukäteen. Kysy myös työpajoista ja muista palveluistamme!

Varhaiskasvatukselle ja kouluille räätälöityjä palveluja

Museon opetuspalvelut on tarkoitettu kaikenikäisille oppijoille. Palvelemme päiväkoteja, kouluja ja oppilaitoksia sekä muita yhteisöjä. Arkisin aamupäivät on varattu päivähoito- ja kouluryhmien opastetuille käynneille. Suositeltava ryhmäkoko on enintään 20 henkilöä. Opastuksen kesto on n. 45 minuuttia.

Opastusvaraus kannattaa tehdä ainakin viikkoa ennen toivottua ajankohtaa. Kouluryhmille voi tilata opastuksen ma–pe klo 9–15 välisenä aikana. Tässä yhteydessä voi myös esittää erikoistoiveita opastuksen suhteen – räätälöimme tarvittaessa opastuksen sisällön luokan tarpeiden mukaan.

Vaikka ryhmälle ei tarvittaisi opastusta, kuulemme mielellämme etukäteen vierailustanne. Opintoryhmät pääsevät ennalta sovitusti museoon myös ennen varsinaista avaamisaikaa.

Tutustu museon ohjelmatarjontaan!

Hinnat

Museon näyttelyihin pääsee aina tutustumaan ilmaiseksi. Opastus on maksutonta vantaalaisille oppilasryhmille. Muille ryhmille opastus maksaa ma–pe (klo 8.30–17) 30€ / ryhmä, muina aikoina 60 € / ryhmä. Varaus tehdään mieluiten viikkoa ennen toivottua ajankohtaa: marjo.eerikainen@vantaa.fi, 09 839 28689 / 040 573 9920

Yleisöopastukset

Tarjoamme ilmaisen yleisöopastuksen näyttelyssä keskiviikkoisin 6.9., 4.10., 1.11. ja näyttelyn viimeisellä viikolla 20.12..2017 klo 17. Vapaa pääsy.
Tervetuloa myös 6.9. yleisöopastuksen jälkeen alkavalle Päiväkirjaklubille klo 18!

Museo kyläilee

Vanhainkodit, palvelutalot ja päiväkeskukset voivat tilata paikan päälle tulevan oppaan ja matkalaukkunäyttelyn. Palvelu on maksuton. Kesto n. 1 h.

Museokauppa

Museovierailulla voit poiketa myös museokaupassamme. Tarjolla laaja valikoima Vantaa-aiheisia kirjoja ja tuotteita.

Saavutettavuus

Inva-wc: on

Hissi: porrashissi 1. ja 2. kerroksen välillä

Pysäköinti: rakennuksen edessä on museon asiakkaille tarkoitettu parkkipaikka

Tiedustelut: 050 318 1467

Ajankohtaista

Twitter