Ohjattua liikuntaa Vantaalla

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme ja yhteistyökumppanimme ohjaavat monipuolisesti erilaisia liikuntaryhmiä eri puolilla Vantaata. Liikuntapalvelut haluaa aktivoida kaikki kuntalaiset liikunnan pariin ohjattujen ryhmien, erilaisten hankkeiden ja tapahtumien avulla.

Liikuntapalveluiden ohjatun ryhmäliikunnan tarjonnasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja aikuisille ja seniori-ikäisille kahvakuulasta ja tanssillisesta jumpasta vesiliikuntaan. Lapsille ja nuorille järjestämme yhteistyössä alueen liikuntaseurojen ja -järjestöjen kanssa ohjattuja liikuntakerhoja eri puolilla Vantaata. Liikuntapalvelut tekee aktiivista yhteistyötä koulujen kanssa tarjoten uinninopetusta, toteuttaen Liikkuva koulu -hanketta sekä järjestäen oppilasurheilukisoja. Liikuntapalvelut toteuttaa vuosittain useita hankkeita, tapahtumia ja kampanjoita, joissa voit tulla hakemaan kipinää liikunnan aloittamiseen tai tulla kokeilemaan eri liikuntalajeja.

Kauden 2017-2018 esite on jaettu kaikkiin Vantaan kotitalouksiin elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Esitettä on saatavilla myös mm. uimahalleilla, kirjastoissa, Vantaa infoissa ja liikuntapalveluiden toimistolla.

Ohjattua liikuntaa syksy 2017 - kevät 2018

Kevätkausi ma 8.1.– la 28.4.2018 (ei viikolla 8)

  • tunnit on peruttu arkipyhäpäivien aattoina klo 16.00 alkaen ja arkipyhäpäivinä
  • Pitkäperjantain jälkeisenä lauantaina 31.3. ei ole ohjatun liikunnan ryhmiä

Ilmoittautuminen

Kesäliikuntaan 2018 voit tutustua jo Kesäliikuntaa -sivuilla

Tervetuloa liikkumaan !

kahvakuula ja taustalla treenaajia

Anna palautetta liikuntapalveluista

Liikuntapalvelut pilotoivat uutta palautejärjestelmää. Kerro meille mielipiteesi ja auta meitä kehittämään
palveluitamme.

Liikuntakurssien kevätkausi starttaa

Kevätkausi käynnistyy vkolla 2 ja ryhmiin on vielä hajapaikkoja tarjolla. Jälki-ilmoittautumiset kauden aikana 8.1. alkaen puhelimitse 09 8392 4601, suositeltava soittoaika ma-to klo 9-11.

Seurojen toiminta

Vantaalaiset liikunta- ja urheiluseurat järjestävät ohjattua toimintaa useissa eri lajeissa tarjoten mahdollisuuksia harrastetoiminnasta kilpaurheiluun.

Sporttia kaikille

Maksuttomia liikuntakerhoja tytöille ja pojille ympäri Vantaata. Tule mukaan viihtymään!

Ajankohtaista

Instagram

Twitter