Ohjattua liikuntaa Vantaalla

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme ja yhteistyökumppanimme ohjaavat monipuolisesti erilaisia liikuntaryhmiä eri puolilla Vantaata. Liikuntapalvelut haluaa aktivoida kaikki kuntalaiset liikunnan pariin ohjattujen ryhmien, erilaisten hankkeiden ja tapahtumien avulla.

Liikuntapalveluiden ohjatun ryhmäliikunnan tarjonnasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja aikuisille ja seniori-ikäisille kahvakuulasta ja tanssillisesta jumpasta vesiliikuntaan. Lapsille ja nuorille järjestämme yhteistyössä alueen liikuntaseurojen ja -järjestöjen kanssa ohjattuja liikuntakerhoja eri puolilla Vantaata. Liikuntapalvelut tekee aktiivista yhteistyötä koulujen kanssa tarjoten uinninopetusta, toteuttaen Liikkuva koulu -hanketta sekä järjestäen oppilasurheilukisoja. Liikuntapalvelut toteuttaa vuosittain useita hankkeita, tapahtumia ja kampanjoita, joissa voit tulla hakemaan kipinää liikunnan aloittamiseen tai tulla kokeilemaan eri liikuntalajeja.

Ohjattua liikuntaa 2016-2017 esite on jaettu kaikkiin Vantaan kotitalouksiin elokuussa. Esitettä on saatavilla myös mm. uimahalleilla, kirjastoissa, Vantaa infoissa ja liikuntapalveluiden toimistolla.

Syyskausi ma 5.9.–la 17.12.2016
Ohjatun liikunnan syyskausi pöyrähtää pääsääntöisesti käyntiin ma 5.9. alkavalla viikolla. Poikkeuksena Energia Areenaan ti ja ke ryhmät, sekä Korso Lumon ke tuolijumppa. Nämä ryhmät käynnistyvit viikkoa myöhemmin ti 13.9. ja ke 14.9.

Hajapaikkoja osaan ryhmistä on vielä vapaana. Kurssien tilanteita voi selata rekisteröitymättä Vantaaliikunta - ilmoittautumisjärjestelmässä. Jälki-ilmoittautumiset ma 5.9. alkaen puhelimitse 09 8392 9479 tai 09 8392 4601 (suositeltava soittoaika ma-to klo 9.00-11.00). Paikan päällä kursseille ei voi ilmoittautua.

Tervetuloa liikkumaan !

Löydä oma lajisi

Uusiin liikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkaa 17.8. Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Seurojen toiminta

Vantaalaiset liikunta- ja urheiluseurat järjestävät ohjattua toimintaa useissa eri lajeissa tarjoten mahdollisuuksia harrastetoiminnasta kilpaurheiluun.

Sporttia kaikille

Maksuttomia liikuntakerhoja tytöille ja pojille ympäri Vantaata. Tule mukaan viihtymään!