Ohjattua liikuntaa Vantaalla

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme ja yhteistyökumppanimme ohjaavat monipuolisesti erilaisia liikuntaryhmiä eri puolilla Vantaata. Liikuntapalvelut haluaa aktivoida kaikki kuntalaiset liikunnan pariin ohjattujen ryhmien, erilaisten hankkeiden ja tapahtumien avulla.

Liikuntapalveluiden ohjatun ryhmäliikunnan tarjonnasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja aikuisille ja seniori-ikäisille kahvakuulasta ja tanssillisesta jumpasta vesiliikuntaan. Lapsille ja nuorille järjestämme yhteistyössä alueen liikuntaseurojen ja -järjestöjen kanssa ohjattuja liikuntakerhoja eri puolilla Vantaata. Liikuntapalvelut tekee aktiivista yhteistyötä koulujen kanssa tarjoten uinninopetusta, toteuttaen Liikkuva koulu -hanketta sekä järjestäen oppilasurheilukisoja. Liikuntapalvelut toteuttaa vuosittain useita hankkeita, tapahtumia ja kampanjoita, joissa voit tulla hakemaan kipinää liikunnan aloittamiseen tai tulla kokeilemaan eri liikuntalajeja.

Ohjattua liikuntaa 2016-2017 esite on jaettu kaikkiin Vantaan kotitalouksiin elokuussa. Esitettä on saatavilla myös mm. uimahalleilla, kirjastoissa, Vantaa infoissa ja liikuntapalveluiden toimistolla.

Kevätkausi ma 9.1. – la 29.4.2017.

• Tunnit on peruttu arkipyhäpäivien aattoina klo 16.00 alkaen ja arkipyhäpäivinä.

Ilmoittautuminen

Vantaaliikunta - ilmoittautumisjärjestelmässä kurssien tilanteita voi selata myös rekisteröitymättä.

Itä- ja länsi Vantaan ohjattua kesäliikuntaa 2017

Tervetuloa liikkumaan !

Kevätkauden kurssit

Kevätkauden ohjatun liikunnan kursseille on vielä hajapaikkoja tarjolla. Jälki-ilmoittautumiset / tiedustelut ma 9.1. alkaen p. 09 8392 9479, suositeltava soitto-aika ma-to klo 9-11. Vapaita paikkoija voi selata Vantaaliikunta -järjestelmässä myös rekisteröitymättä.
Kevätkausi alkaa maanantaina 9.1. – ja loppuu lauantaina 29.4.2017. Lisätietoa ilmoittautumisista ohjatun liikunnan sivuilla.

Seurojen toiminta

Vantaalaiset liikunta- ja urheiluseurat järjestävät ohjattua toimintaa useissa eri lajeissa tarjoten mahdollisuuksia harrastetoiminnasta kilpaurheiluun.

Sporttia kaikille

Maksuttomia liikuntakerhoja tytöille ja pojille ympäri Vantaata. Tule mukaan viihtymään!