Ohjattua liikuntaa Vantaalla

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme ja yhteistyökumppanimme ohjaavat monipuolisesti erilaisia liikuntaryhmiä eri puolilla Vantaata. Liikuntapalvelut haluaa aktivoida kaikki kuntalaiset liikunnan pariin ohjattujen ryhmien, erilaisten hankkeiden ja tapahtumien avulla.

Liikuntapalveluiden ohjatun ryhmäliikunnan tarjonnasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja aikuisille ja seniori-ikäisille kahvakuulasta ja tanssillisesta jumpasta vesiliikuntaan. Lapsille ja nuorille järjestämme yhteistyössä alueen liikuntaseurojen ja -järjestöjen kanssa ohjattuja liikuntakerhoja eri puolilla Vantaata. Liikuntapalvelut tekee aktiivista yhteistyötä koulujen kanssa tarjoten uinninopetusta, toteuttaen Liikkuva koulu -hanketta sekä järjestäen oppilasurheilukisoja. Liikuntapalvelut toteuttaa vuosittain useita hankkeita, tapahtumia ja kampanjoita, joissa voit tulla hakemaan kipinää liikunnan aloittamiseen tai tulla kokeilemaan eri liikuntalajeja.

Kesäkauden tarjontaan voi tutustua Kesäliikuntaa -sivuilla.
Esitteitä on saatavilla mm. uimahalleilla, kirjatoissa, Vantaa infoissa, Opistotalolla, Myyringissä tai liikuntapalveluiden toimistolla.

Syyskausi ma 5.9.–la 17.12.2016.
Ohjattua liikuntaa 2016-2017 esite jaetaan kaikkiin Vantaan kotitalouksiin 5.8. alkaen. Esitettä on saatavilla myös mm. uimahalleilla, kirjastoissa, Vantaa infoissa ja liikuntapalveluiden toimistolla.

Linkki Vantaaliikunta - ilmoittautumisjärjestelmään, missä 17.6. alkaen voi myös kirjautumatta selata tulevan kauden kurssitarjontaa sekä vapaita paikkoja.


Lavatanssijumppa on liikuntakesän hitti

Kaupungin kesäliikuntaryhmät alkavat tällä viikolla. Valtaosaan ryhmistä ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Ajankohtaista ryhmäliikunnasta

Työikäisten ja senioreiden kurssien vapaille paikoille pääsee nyt puolikkalla kurssimaksulla! Vapaita paikkoja voit selailla ilmoittautumisjärjestelmän sivuilta.

Liikuntaa lapsille ja nuorille

Liikunnallisille kesäleireille ilmoittautuminen alkaa ma 25.4. klo 9!

Seurojen toiminta

Vantaalaiset liikunta- ja urheiluseurat järjestävät ohjattua toimintaa useissa eri lajeissa tarjoten mahdollisuuksia harrastetoiminnasta kilpaurheiluun.

Sporttia kaikille

Maksuttomia liikuntakerhoja tytöille ja pojille ympäri Vantaata. Tule mukaan viihtymään!

Ajankohtaista

Twitter