Ilmoittautumiset

jumppa

Ilmoittautuminen

Kurssimaksujen hinnat puolittuvat 5.3. alkaen uusille asiakkaille. Kurssien tilanteet selattavissa myös kirjautumatta Vantaaliikunta - järjestelmässä.

Seniorit ja erityisryhmät

Huomioithan, että sähköpostilla ei voi ryhmiin ilmoittautua.
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen perumisen ohjeet.

Kausi/kertamaksulliset -ja kertamaksulliset ryhmät

Kevät 2018

Ilmoittautuminen kevätkauden vapaille paikoille

 • puhelimitse ma 18.–ti 19.12.2017 klo 9.00–11.00 ja 12.00–15.00 p. 09 8392 4601.
 • sähköisesti ma 18.12.2017 klo 9.00–ma 1.1.2018 Vantaaliikunta - ilmoittautumisjärjestelmän kautta.
 • tiedustelut / jälki-ilmoittautumiset kauden aikana ma 8.1. alkaen puhelimitse 09 8392 4601, suositeltava soittoaika ma-to klo 9–11.

Työikäiset

Liikuntapalveluiden järjestämät ryhmäliikunnat:
- Osallistujien alaikäraja on 15 vuotta.
- Huomioithan, että sähköpostilla ei voi ryhmiin ilmoittautua.
- Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen perumisen ohjeet.
-
osassa ryhmiä on varattuna paikkoja kertamaksulla ryhmiin tuleville, sekä lattiajumpissa kiintiöpaikkoja kaupungin työntekijöille

Kausi/kertamaksulliset ryhmät

Kevät 2018

Ilmoittautuminen kevätkauden vapaille paikoille

 • sähköisesti ma 18.12.2017 klo 9.00–ma 1.1.2018 Vantaaliikunta - ilmoittautumisjärjestelmän kautta.
 • tiedustelut / jälki-ilmoittautumiset kauden aikana ma 8.1. alkaen puhelimitse 09 8392 4601, suositeltava soittoaika ma-to klo 9–11.

Kausi/kertamaksulliset ryhmät

Kahdella tähdellä ** merkittyihin ryhmiin voi osallistua ainoastaan kertamaksulla, näihin ryhmiin ei ole ennakkoonilmoittautumista. Maksu suoritetaan uimahallin kassalle, ja lipuke annetaan ohjaajalle tunnin alussa.

Kolmella tähdellä *** merkityille kursseille on mahdollista osallistua myös kertamaksulla, joka maksetaan uimahallin kassalle. Kertamaksulipuke annetaan ohjaajalle tunnin alussa.

– vesijumpan maksu aikaisintaan 40 min ennen jumpan alkua
– lattiajumpan maksu aikaisintaan 30 min ennen jumpan alkua

Kertamaksupaikkaa ei voi varata ennakkoon. Kausi/kertamaksullisissa ryhmissä on kertamaksulla jumppiin tuleville on pääsääntöisesti varattuna 5 paikkaa/ryhmä (merkitty *** -tähdellä), mikäli kertamaksupaikkoja on varattuna enemmän, on tieto päivitetty kurssin kohdalle.

sivun alkuun

Tiedustelut kauden aikana p. 09 8392 4601, suositeltava soittoaika ma-to klo 9–11.

Seurojen kanssa järjestettävät yhteistyökurssit

Yhteistyökurssit (lattiajumpat seurojen kanssa):

 • Ilmoittautumiset yhteistyökursseille järjestävän seuran kotisivuilta. Ilmoittautumisten alkamisajankodat vaihtelevat seuroittain.

Osa ryhmäliikunnan (jumpat) kursseista järjestetään yhteistyössä vantaalaisten seurojen kanssa. Seurat vastaavat ryhmien ohjaamisesta ja kurssitoiminnan käytännön järjestelyistä mm. ilmoittautumisten vastaanotosta, kurssimaksujen laskuttamisesta. Kurssien osallistujatilanteet eivät päivity Vantaaliikunta- järjestelmään. Lisätietoa jumpat ja ohjattu kuntosali - sivuilla ja Vantaaliikunta- ilmoittautumisjärjestelmässä.

Yhteistyökurssit (vesijumpat seurojen kanssa):

 • Ilmoittautumiset yhteistyökursseille järjestävän seuran kotisivuilta. Ilmoittautumisten alkamisajankohdat vaihtelevat seuroittain.

Osa työikäisille suunnatuista vesijumpista järjestetään alkavalla kaudella yhteistyössä vantaalaisten uimaseurojen kanssa. Seurat vastaavat ryhmien ohjaamisesta ja kurssitoiminnan käytännön järjestelyistä mm. ilmoittautumisten vastaanotosta, kurssimaksujen laskuttamisesta. Kurssien osallistujatilanteet eivät päivity Vantaaliikunta- järjestelmään. Lisätietoa vesijumpat - sivuilla ja Vantaaliikunta- ilmoittautumisjärjestelmässä.

sivun alkuun

Muut ryhmät

Lasten perusliikuntakerhot ja näkövammaisten liikunta

 • puhelimitse ma 8.1.2018 alkaen p. 050 314 6402, suositeltava soittoaika klo 12.00–14.00

Lisätietoa perusliikuntakerhoista Lapset ja nuoret - Muita liikuntakerhoja - sivuilta.

Kuulovammaisten ryhmät

Ilmoittautumiset/tiedustelut: Suomen Kuurojen Urheiluliitto (SKUL ry.), liikuntakoordinaattori Nelli-Sofia Tarvajärvi, p. 040 139 4229, nelli-sofia.tarvajarvi@skul.org

Treenis- ja Sporttis-liikuntakerhot liikunta- ja tai näkövammaisille koululaisille

Ilmoittautuminen / tiedustelut Marjo Vainikka p. 050 462 3334, marjo.vainikka(at)hiy.fi
Toiminnan järjestää Helsingin Invalidien Yhdistys ry. ja Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry. yhteistyössä Metropolia AMK:n kanssa.

sivun alkuun

Ohjeita sähköiseen ilmoittautumiseen

Vantaaliikunta - sähköiseen ilmoittautumisjärjestelmään.

• Vantaaliikunta – sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän sivut on päivitetty asiakasystävällisemmäksi. Päivitetyssä järjestelmässä sinun on mahdollista rekisteröityä ja kirjautua sivuille verkkopankkitunnuksilla. Tarkemmat ohjeet Vantaaliikunta – ilmoittautumisjärjestelmän sivuilla.

Mikäli olet rekisteröitynyt ilmoittautumisjärjestelmään jo aiemmin, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ovat edelleen voimassa. Kirjautuminen järjestelmään on mahdollista aina myös verkkopankkitunnuksilla.

• Mikäli rekisteröitymisessä/kirjautumisessa on ongelmia, voit olla yhteydessä liikuntapalveluiden toimistoon: helja.punnala@vantaa.fi tai virka-aikana puhelimitse 09 8392 4601.

Uuden asiakkaan rekisteröitymisohje:

Rekisteröidy käyttäjäksi verkkopankkitunnuksilla.

1. Avaa sinisestä yläpalkista "Kirjautuminen".
2. Valitse ”Verkkopankin tunnuksilla: Kirjaudu /luo tunnus".
3. Järjestelmä ohjaa sinut tunnistus.suomi.fi –sivustolle, jossa tunnistautuminen tapahtuu.
4. Tunnistautumisen jälkeen eteesi avautuvat omat tietosi. Tarkista ja täydennä puuttuvat tiedot. Muista lisätä sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.
5. Voit luoda itsellesi käyttäjätunnuksen (pituus vähintään 8 merkkiä) ja salasanan (pituus vähintään 8 merkkiä). Käyttäjätunnus ei voi alkaa välilyönnillä eikä päättyä välilyöntiin. Salasanan tulee sisältää isojen ja pienten kirjainten lisäksi numeroita tai erikoismerkkejä eikä se voi alkaa numerolla.
6. Klikkaa Tallenna –painiketta. Tämän jälkeen voit selailla ja ilmoittautua kursseille.

Lisätietoa alle 18-vuotiaan ilmoittautumisesta kurssille Vantaaliikunta - ilmoittautumisjärjestelmän pääsivun valikosta "Ohjeet".

Vantaan kaupungin henkilöstön kiintiöpaikat

 • Sama henkilö voi ilmoittautua vain yhdelle tuetulle jumpan kiintiökurssipaikalle.
 • Kevätkauden 2018 jumpparyhmien vapaille kiintiöpaikoille ainoastaan puhelimitse ma 11.– ti 12.12.2017 klo 9.00–11 ja 12.00–16.00 p. 09 8392 4601.
 • Ilmoittautuminen kiintiöpaikoille on mahdollista myös ohjauskauden aikana (4.9.–16.12.2017, 8.1.–28.4.2018), mikäli ko.paikkoja on vielä vapaana: tiedustelut virka-aikana 09 8392 4601.
 • Kurssimaksut laskutetaan kotiosoitteeseen.
 • Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen perumisen ohjeet.
 • Lisätietoa henkilöstön ryhmäliikunnasta löydät henkilöstön intranet AVAIMESTA - henkilöstöedut sivuilta. Liite kevään 2018 kurssitarjonnasta ja vapaista kevätkauden paikoista päivitetään viikolla 49 Avaimen sivuille.

sivun alkuun

Ajankohtaista

Instagram

Twitter