Ilmoittautumiset

jumppa

Ilmoittautuminen, syksy 2018

Huomioithan, että sähköpostilla ei voi ryhmiin ilmoittautua.
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen perumisen ohjeet.
Osassa ryhmiä on varattuna paikkoja kertamaksulla ryhmiin tuleville.

Seniorit ja erityisryhmät

Ilmoittautuminen syyskauden 2018 vapaille kurssipaikoille

Ryhmäliikunta (jumpat, tuolijumpat)

 • sähköisen Vantaaliikunta - ilmoittautumisjärjestelmän kautta ti 14.8. klo 16.00.– su 26.8.2018.
 • puhelimitse ti 14.8.2018 klo 16.00–18.00 p. 09 8392 4601
 • Tikkurilan kirjaston kiikkustuolijumppaan ilmoittautuminen ohjaajalle paikan päällä.

Vesiliikunta

Ohjatut kuntosaliryhmät, tuolijumppa + kuntosaliryhmät

Lasten perusliikuntakerhot ja näkövammaisten liikunta

 • ilmoittautumminen ma 20.8.2018 klo 9.00–11.00 ja 13.00–15.00 p. 050 314 6402
 • jälki-ilmoittautumiset/tiedustelut ma 3.9. alkaen p. 050 314 6402, suositeltava soittoaika ma–ti ja to–pe klo 9.00–11.00

Lisätietoa perusliikuntakerhoista Lapset ja nuoret - Muita liikuntakerhoja - sivuilta.

Työikäiset

Ilmoittautuminen syyskauden 2018 kursseille

 • osallistujien alaikäraja on 15 vuotta.
 • Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen kursseille onnistuu ainoastaan vanhemman toimesta, joko puhelimitse tai sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Lisätietoa Vantaaliikunta - ilmoittautumisjärjestelmän pääsivun valikosta "Ohjeet".

Ryhmäliikunta (jumpat) ja vesiliikunta

Huom! Osa työikäisille suunnatuista jumpista ja vesijumpista järjestetään yhteistyössä vantaalaisten seurojen kanssa. Näiden yhteistyökurssien ilmoittautuminen tapahtuu järjestävän seuran kotisivuilta. Katso yhteistyökurssien ilmoittautumisten ajankohdat järjestävän seuran sivuilta. Ilmoittautumisten ajankohdat vaihetelevat seuroittain.

Kausi/kertamaksulliset ryhmät

Kahdella tähdellä ** merkittyihin ryhmiin voi osallistua ainoastaan kertamaksulla, näihin ryhmiin ei ole ennakkoonilmoittautumista. Maksu suoritetaan uimahallin kassalle, ja lipuke annetaan ohjaajalle tunnin alussa.

Kolmella tähdellä *** merkityille kursseille on mahdollista osallistua myös kertamaksulla, joka maksetaan uimahallin kassalle. Kertamaksulipuke annetaan ohjaajalle tunnin alussa.

– vesijumpan maksu aikaisintaan 40 min ennen jumpan alkua
– lattiajumpan maksu aikaisintaan 30 min ennen jumpan alkua

Kertamaksupaikkaa ei voi varata ennakkoon. Kausi/kertamaksullisissa ryhmissä on kertamaksulla jumppiin tuleville on pääsääntöisesti varattuna 5 paikkaa/ryhmä (merkitty *** -tähdellä), mikäli kertamaksupaikkoja on varattuna enemmän, on tieto päivitetty kurssin kohdalle.

sivun alkuun

Jälki-ilmoittautuminen

Puhelimitse ti 21.8.–pe 24.8.2018 klo 9.00–11.00

 • Seniorit ja erityisryhmät sekä työikäiset p. 09 8392 4601
 • Lasten perusliikuntakerhot ja näkövammaisten liikunta p. 050 314 6402

Tiedustelut kauden aikana 3.9. alkaen

Suositeltava soittoaika ma-ti ja to–pe klo 9–11.

 • Seniorit ja erityisryhmät sekä työikäiset p. 09 8392 4601
 • Lasten perusliikuntakerhot ja näkövammaisten liikunta p. 050 314 6402

Seurojen kanssa järjestettävät yhteistyökurssit

Yhteistyökurssit (lattiajumpat seurojen kanssa):

 • Ilmoittautumiset yhteistyökursseille järjestävän seuran kotisivuilta. Ilmoittautumisten alkamisajankodat vaihtelevat seuroittain.

Osa ryhmäliikunnan (jumpat) kursseista järjestetään yhteistyössä vantaalaisten seurojen kanssa. Seurat vastaavat ryhmien ohjaamisesta ja kurssitoiminnan käytännön järjestelyistä mm. ilmoittautumisten vastaanotosta, kurssimaksujen laskuttamisesta. Kurssien osallistujatilanteet eivät päivity Vantaaliikunta- järjestelmään. Lisätietoa jumpat ja ohjattu kuntosali - sivuilla ja Vantaaliikunta- ilmoittautumisjärjestelmässä.

Yhteistyökurssit (vesijumpat seurojen kanssa):

 • Ilmoittautumiset yhteistyökursseille järjestävän seuran kotisivuilta. Ilmoittautumisten alkamisajankohdat vaihtelevat seuroittain.

Osa työikäisille suunnatuista vesijumpista järjestetään alkavalla kaudella yhteistyössä vantaalaisten uimaseurojen kanssa. Seurat vastaavat ryhmien ohjaamisesta ja kurssitoiminnan käytännön järjestelyistä mm. ilmoittautumisten vastaanotosta, kurssimaksujen laskuttamisesta. Kurssien osallistujatilanteet eivät päivity Vantaaliikunta- järjestelmään. Lisätietoa vesijumpat - sivuilla ja Vantaaliikunta- ilmoittautumisjärjestelmässä.

sivun alkuun

Muut ryhmät

Viittomakielisten ryhmät

 • ilmoittautumiset/tiedustelut: Suomen Kuurojen Urheiluliitto (SKUL ry.), liikuntakoordinaattori Nelli-Sofia Tarvajärvi 31.8.2018 mennessä p. 050 570 4412 / tekstiviesti.

Treenis- ja Sporttis-liikuntakerhot liikunta- ja tai näkövammaisille koululaisille

 • Ilmoittautuminen / tiedustelut Marjo Vainikka p. 050 462 3334, marjo.vainikka(at)hiy.fi
 • Toiminnan järjestää Helsingin Invalidien Yhdistys ry. ja Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry. yhteistyössä Metropolia AMK:n kanssa.

sivun alkuun

Ohjeita sähköiseen ilmoittautumiseen

Vantaaliikunta - sähköiseen ilmoittautumisjärjestelmään.

• Vantaaliikunta – sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän sivut on päivitetty asiakasystävällisemmäksi. Päivitetyssä järjestelmässä sinun on mahdollista rekisteröityä ja kirjautua sivuille verkkopankkitunnuksilla. Tarkemmat ohjeet Vantaaliikunta – ilmoittautumisjärjestelmän sivuilla.

Mikäli olet rekisteröitynyt ilmoittautumisjärjestelmään jo aiemmin, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ovat edelleen voimassa. Kirjautuminen järjestelmään on mahdollista aina myös verkkopankkitunnuksilla.

• Mikäli rekisteröitymisessä/kirjautumisessa on ongelmia, voit olla yhteydessä liikuntapalveluiden toimistoon virka-aikana p. 09 8392 4601.

Uuden asiakkaan rekisteröitymisohje:

Rekisteröidy käyttäjäksi verkkopankkitunnuksilla.

1. Avaa yläpalkista "Kirjautuminen".
2. Valitse ”Verkkopankin tunnuksilla: Kirjaudu /luo tunnus".
3. Järjestelmä ohjaa sinut tunnistus.suomi.fi –sivustolle, jossa tunnistautuminen tapahtuu.
4. Tunnistautumisen jälkeen eteesi avautuvat omat tietosi. Tarkista ja täydennä puuttuvat tiedot. Muista lisätä sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.
5. Voit luoda itsellesi käyttäjätunnuksen (pituus vähintään 8 merkkiä) ja salasanan (pituus vähintään 8 merkkiä). Käyttäjätunnus ei voi alkaa välilyönnillä eikä päättyä välilyöntiin. Salasanan tulee sisältää isojen ja pienten kirjainten lisäksi numeroita tai erikoismerkkejä eikä se voi alkaa numerolla.
6. Klikkaa Tallenna –painiketta. Tämän jälkeen voit selailla ja ilmoittautua kursseille.

Lisätietoa alle 18-vuotiaan ilmoittautumisesta kurssille Vantaaliikunta - ilmoittautumisjärjestelmän pääsivun valikosta "Ohjeet".

Vantaan kaupungin henkilöstö

Henkilöstöetu ja Ilmoittautuminen syyskauden 2018 ryhmäliikunta (jumpat) kursseille

 • Vantaan kaupunki tarjoaa henkilöstöetuna 15 euron edun 200:lle työntekijälle liikuntapalveluiden 50 euroa maksaville ryhmäliikunnan kursseille.
 • Saadakseni 15 euron edun sinun tulee ilmoittautua edunsaajaksi Webropol-linkin kautta. Webropoliin pääset kirjautumaan myöhemmin päivitettävän linkin kautta.
 • Linkki avautuu 6.8.2018 ja sulkeutuu 16.9.2018. 200 ensimmäistä pääsevät hyödyntämään edun.
 • Webropol -lomakkeen täytön ja Webropolin lähettämän hyväksytyn alennusvahvistuksen jälkeen ilmoittaudu haluamallesi liikuntapalveluiden ryhmäliikunnan (jumpat) kurssille, jolloin henkilöstöetu huomioidaan kurssia laskutettaessa.
 • Ilmoittautuminen tapahtuu joko sähköisen Vantaaliikunta -ilmoittautumisjärjestelmän kautta tai puhelimitse ma 20.8. klo 16.00 alkaen. Lisätietoa "Ilmoittautumiset" -sivuilta kohdasta "Työikäiset".
 • Kurssimaksut laskutetaan kotiosoitteeseen.
 • Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen perumisen ohjeet.
 • Lisätietoa henkilöstön ryhmäliikunnasta löydät henkilöstön intranet AVAIMESTA - henkilöstöedut sivuilta.

sivun alkuun

Ajankohtaista

Instagram

Twitter