Liikunnalliset leirit

Vantaan liikuntapalvelut järjestää liikuntaleirejä 1–4 -luokkalaisille lapsille kesä- ja talviloma-aikaan.

Talvilomaleirit 2017

Liikunnallisia talvilomaleireijä järjestetään Myyrmäen ja Tikkurilan uimahalleilla. Leirimaksu on 30 € / viikko / osallistuja. Leirimaksusta lähetetään lasku kotiosoitteeseen leiriviikon päätyttyä. Leirien kohderyhmä on 1-4 -luokkalaiset. Leireille otetaan 20 koululaista ilmoittautumisjärjestyksessä. Ohjaajina leireillä toimivat liikuntapalveluiden liikunnanohjaajat.

Ilmoittautuminen leireille tapahtuu liikuntapalveluiden sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta ma 23.1.- ma 13.2.2017.

Leiriläisillä on ryhmätapaturmavakuutus.

Leirillä lapset osallistuvat ohjattuun toimintaan, johon kuuluu mm. liikunta, pelit ja leikit, askartelu, elokuvahetket ja ulkoilu. Päivittäinen leiriaika on 8.30–15.30. Kerran viikossa pyritään järjestämään myös retkipäivä, jolloin tarvittavat bussirahat/-lippu sekä mahdollinen sisäänpääsymaksu tulee tuoda mukana. Retkipäivän kohteesta sekä tarvittavista varusteista ilmoitetaan retkilupalapulla kotiin.

Liikunnallinen ohjelma vaihtelee päivittäin ja viikoittain. Tarkempi ohjelma ja ohjeistus lähetetään sähköpostilla/postitetaan hyväksytyille osallistujille ennen leirin alkua. Leirillä pidetään yhteinen ruokatauko, jolloin syödään omia eväitä (ei jääkaappia eikä ruoan lämmitysmahdollisuutta). Evääksi toivotaan runsasta eväspakettia ja välipalaksi mukaan suositellaan otettavaksi hedelmiä ja mehua.

Käytössä on sisä-wc, vesipiste sekä sisätila sateen varalle. Leirillä pyritään ulkoilemaan mahdollisimman paljon.

Ajankohtaista

Twitter