Liikunnalliset leirit

Vantaan liikuntapalvelut järjestää liikuntaleirejä 1–4 -luokkalaisille lapsille kesä- ja talviloma-aikaan.

Liikunnalliset kesäleirit 2017

Vantaan kaupungin Liikuntapalvelut järjestää perinteiseen tapaan liikunnallisia kesäleirejä myös tänä vuonna 2017. Kesäleirit järjestetään 14 eri toimipisteessä ympäri Vantaata 5.6-30.6 välisellä ajalla.

Leirimaksu on 30 € / viikko / osallistuja. Leirimaksusta lähetetään lasku kotiosoitteeseen leiriviikon päätyttyä. Leirien kohderyhmä on 1-4 -luokkalaiset. Leireille otetaan 20 koululaista ilmoittautumisjärjestyksessä. Ohjaajina leireillä toimivat liikuntapalveluiden liikunnanohjaajat ja kesätyöntekijät.
Ilmoittautuminen leireille tapahtuu liikuntapalveluiden sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta, ilmoittautuminen alkaa 24.4 klo. 9.00

Leiriläisillä on ryhmätapaturmavakuutus.

Leirillä lapset osallistuvat ohjattuun toimintaan, johon kuuluu mm. liikunta, pelit ja leikit, askartelu, elokuvahetket ja ulkoilu. Päivittäinen leiriaika on 8.30–15.30.
Liikunnallinen ohjelma vaihtelee päivittäin ja viikoittain. Tarkempi ohjelma ja ohjeistus lähetetään sähköpostilla tai postitetaan kotiosoitteeseen hyväksytyille osallistujille ennen leirin alkua. Leirillä pidetään yhteinen ruokatauko, jolloin syödään omia eväitä (ei jääkaappia eikä ruoan lämmitysmahdollisuutta). Evääksi toivotaan runsasta eväspakettia ja välipalaksi mukaan suositellaan otettavaksi hedelmiä ja mehua.
Käytössä on sisä-wc, vesipiste sekä sisätila sateen varalle. Leirillä pyritään ulkoilemaan mahdollisimman paljon.

Leiripisteet:
Tikkurilan uimahalli
Simonkallion koulu
Dickursby skola
Kuusikon koulu
Hakunilan uimahalli
Rajakylän koulu
Jokivarren koulu
Leppäkorven koulu
Vierumäen koulu
Seutulan koulu
Myyrmäen urheilutalo
Uomarinteen koulu
Kartanonkosken koulu
Veromäen koulu