Loma-ajan toiminta

Nuorisopalvelut järjestää monipuolista loma-ajan toimintaa nuorisotiloilla sekä leiri- ja retkitoimintaa ympäri vuoden. Kesäisin toimintaa toteutetaan sekä Vantaalla että leirikeskuksissa. Käytössä on kaksi leirikeskusta, joista Kukonnotkon leirikeskus on ympärivuotisessa käytössä ja Palajärven leirikeskus kesäkäytössä. Lisätietoa leirikeskuksista ja niiden vuokraamisesta löydät täältä.

Suomessa järjestettävien leirien lisäksi Vantaa tarjoaa nuorille mahdollisuuksia päästä tutustumaan uusiin kulttuureihin kansainvälisillä leireillä ja vaihdoissa.

Nuorisotilat tarjoavat ohjelmaa ympäri vuoden

Nuorisotiloilla on maksutonta toimintaa ympäri vuoden. Ohjelmassa on luvassa mm. retkiä, leirejä, toimintaa taloilla, liikuntaa, kädentaitoja ja tekemistä kaikille 9-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisätietoa löydät myös Harrastushaku.fi -sivustolta ja nuorisotilojen sosiaalisesta mediasta.

Kukonnotkon kesäleirit lapsille ja nuorille

Nuorisopalveluiden vuoden 2018 kesäleirihaku on päättynyt. Huom! Kansainväliselle nuorten leirille on vielä vapaita paikkoja ja leirille voi hakea täyttämällä hakulomakkeen nuorisopalveluiden kesäleirille.

Kansainvälinen nuortenleiri järjestetään yhdessä Rastattin piirikunnan (Saksa) nuorten kanssa. Vantaan kaupunki ja Rastattin piirikunta ovat tehneet nuorisoryhmien vaihtoa vuodesta 1968. Kansainvälinen nuortenleiri koostuu kahdesta osasta:

30.7.–3.8. leiriosa Kukonnotkossa
4.–5.8. kaupunkileiri pääkaupunkiseudulla (vantaalaiset leiriläiset majoittuvat kodeissaan)

Nuortenleiri on tarkoitettu 13−17 -vuotiaille vantaalaisille nuorille

Leirimaksu

Kansainvälinen nuortenleiri 85 €

Hintaan sisältyy monipuolisen ohjelman lisäksi täysihoito 30.7.-3.8. välillä, kuljetukset ja tapaturmavakuutus sekä retket ja tutustumisvierailut.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter