Loma-ajan toiminta

Nuorisopalvelut järjestää monipuolista loma-ajan toimintaa nuorisotiloilla sekä leiri- ja retkitoimintaa ympäri vuoden. Kesäisin toimintaa toteutetaan sekä Vantaalla että leirikeskuksissa. Käytössä on kaksi leirikeskusta, joista Kukonnotkon leirikeskus on ympärivuotisessa käytössä ja Palajärven leirikeskus kesäkäytössä. Lisätietoa leirikeskuksista ja niiden vuokraamisesta löydät täältä.

Suomessa järjestettävien leirien lisäksi Vantaa tarjoaa nuorille mahdollisuuksia päästä tutustumaan uusiin kulttuureihin kansainvälisillä leireillä ja vaihdoissa.

Nuorisotilat tarjoavat ohjelmaa ympäri vuoden

Nuorisotiloilla on maksutonta toimintaa ympäri vuoden. Ohjelmassa on luvassa mm. retkiä, leirejä, toimintaa taloilla, liikuntaa, kädentaitoja ja tekemistä kaikille 9-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisätietoa löydät myös Harrastushaku.fi -sivustolta ja nuorisotilojen sosiaalisesta mediasta.

Kukonnotkon kesäleirit lapsille ja nuorille

Nuorisopalveluiden kesäleirihaku on päättynyt

Vantaan nuorisopalvelut järjestää kesällä 2017 yhden kesäleirin lapsille sekä nuorille suunnatun kansainvälisen nuorisomatkan.

Kukonnotkon kesäleiri järjestetään 12.−16.6. Kukonnotkon leirikeskuksessa Heinolassa. Kukonnotkon leirikeskus, kavereiden kesken Kukkis, sijaitsee Heinolassa 150 kilometrin päässä Vantaalta. Leireillä majoitus tapahtuu 6–8 hengen mökeissä. Leirien ohjelmassa on monipuolisia päiväteemoja, uimista ja kaikkea kesäkivaa. Leiri on tarkoitettu vuosina 2004−2008 syntyneille vantaalaisille lapsille.

Kansainvälinen nuorisomatka järjestetään 28.7.−4.8. yhdessä Rastattin piirikunnan (Saksa) nuorten kanssa. Vantaan kaupunki ja Rastattin piirikunta ovat tehneet nuorisoryhmien välistä vaihtoa vuodesta 1968. Nuorisomatka on tarkoitettu 13−17 -vuotiaille vantaalaisille nuorille

Leirimaksut

Kukonnotkon lastenleiri 55 €
Hintaan sisältyy monipuolisen ohjelman lisäksi täysihoito, kuljetukset ja tapaturmavakuutus.

Nuorisomatka Rastattiin 360 €
Nuorisomatkan hintaan sisältyy lentomatkat, täysihoito, matkavakuutus (ei matkatavaravakuutusta) sekä retken ja tutustumisvierailut.

Kukonnotkon leirille otetaan 90 lasta ja kansainväliselle nuorisomatkalle 15 nuorta

Tiedustelut mahdollisten peruuntumisten vuoksi vapautuneista paikoista puh 09 8392 3622.

Ajankohtaista

Twitter