Loma-ajan toiminta

Nuorisopalvelut järjestää monipuolista loma-ajan toimintaa nuorisotiloilla sekä leiri- ja retkitoimintaa ympäri vuoden. Kesäisin toimintaa toteutetaan sekä Vantaalla että leirikeskuksissa. Käytössä on kaksi leirikeskusta, joista Kukonnotkon leirikeskus on ympärivuotisessa käytössä ja Palajärven leirikeskus kesäkäytössä. Lisätietoa leirikeskuksista ja niiden vuokraamisesta löydät täältä.

Suomessa järjestettävien leirien lisäksi Vantaa tarjoaa nuorille mahdollisuuksia päästä tutustumaan uusiin kulttuureihin kansainvälisillä leireillä ja vaihdoissa.

Nuorisotilat tarjoavat ohjelmaa ympäri vuoden

Nuorisotiloilla on maksutonta toimintaa ympäri vuoden. Ohjelmassa on luvassa mm. retkiä, leirejä, toimintaa taloilla, liikuntaa, kädentaitoja ja tekemistä kaikille 9-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisätietoa löydät myös Harrastushaku.fi -sivustolta ja nuorisotilojen sosiaalisesta mediasta.

Kukonnotkon kesäleirit lapsille ja nuorille

Nuorisopalveluiden vuoden 2018 kesäleirihaku alkaa 26.2.2018.

Kukonnotkon kesäleirit järjestetään 11.−15.6. ja 15.–19.6. Kukonnotkon leirikeskuksessa Heinolassa. Kukonnotkon leirikeskus sijaitsee Heinolassa 150 kilometrin päässä Vantaalta. Leireillä majoitus tapahtuu 6–8 hengen mökeissä. Leirien ohjelmassa on monipuolisia päiväteemoja, uimista ja kaikkea kesäkivaa. Leiri on tarkoitettu vuosina 2005−2008 syntyneille vantaalaisille lapsille.

Nuorten taidepäiväleiri järjestetään 4.−8.6. Kulttuuritehdas Vernissassa. Vernissa sijaitsee Tikkurilan jokirannan kauniissa kulttuurimaisemassa osoitteessa Tikkurilantie 36. Leiri on päiväleiri klo 9-15 välisenä aikana. Leirillä tutustaan pienryhmissä eri taidemuotoihin taiteen ammattilaisten johdolla. Leirin teemana on VIRTAA ja leirin taidemuotoja ovat teatteri, sirkus, animaatio ja katutaide. Leiri sisältää lämpimän lounaan Vernissan kahvilassa. Leirille mahtuu 50 nuorta. Leiri on tarkoitettu 10–13 -vuotiaille vantaalaisille nuorille. Leiri järjestetään yhteistyössä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun kanssa.

Kansainvälinen nuortenleiri järjestetään yhdessä Rastattin piirikunnan (Saksa) nuorten kanssa. Vantaan kau-punki ja Rastattin piirikunta ovat tehneet nuorisoryhmien vaihtoa vuodesta 1968. Kansainvälinen nuortenleiri koostuu kahdesta osasta:
30.7.–3.8. leiriosa Kukonnotkossa
4.–5.8. kaupunkileiri pääkaupunkiseudulla (vantaalaiset leiriläiset majoittuvat kodeissaan)

Nuortenleiri on tarkoitettu 13−17 -vuotiaille vantaalaisille nuorille

Leirimaksut

Kukonnotkon lastenleirit 70 €
Hintaan sisältyy monipuolisen ohjelman lisäksi täysihoito, kuljetukset ja tapaturmavakuutus.

Nuorten taidepäiväleiri 50 €
Hintaan sisältyy ohjelma ja päivittäin lämmin lounas

Kansainvälinen nuortenleiri 85 €
Hintaan sisältyy monipuolisen ohjelman lisäksi täysihoito 30.7.-3.8. välillä, kuljetukset ja tapaturmavakuutus sekä retket ja tutustumisvierailut.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter