Loma-ajan toiminta

Nuorisopalvelut järjestää monipuolista loma-ajan toimintaa nuorisotiloilla sekä leiri- ja retkitoimintaa ympäri vuoden. Kesäisin toimintaa toteutetaan sekä Vantaalla että leirikeskuksissa. Käytössä on kaksi leirikeskusta, joista Kukonnotkon leirikeskus on ympärivuotisessa käytössä ja Palajärven leirikeskus kesäkäytössä. Lisätietoa leirikeskuksista ja niiden vuokraamisesta löydät täältä.

Suomessa järjestettävien leirien lisäksi Vantaa tarjoaa nuorille mahdollisuuksia päästä tutustumaan uusiin kulttuureihin kansainvälisillä leireillä ja vaihdoissa.

Nuorisotilat tarjoavat ohjelmaa ympäri vuoden

Nuorisotiloilla on maksutonta toimintaa ympäri vuoden. Ohjelmassa on luvassa mm. retkiä, leirejä, toimintaa taloilla, liikuntaa, kädentaitoja ja tekemistä kaikille 9-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisätietoa löydät myös Harrastushaku.fi -sivustolta ja nuorisotilojen sosiaalisesta mediasta.

Kukonnotkon kesäleirit lapsille ja nuorille

Nuorisopalveluiden vuoden 2018 kesäleirihausta ilmoitetaan tällä sivulla helmikuussa.

Lasten kesäleirit järjestetään Kukonnotkon leirikeskuksessa Heinolassa. Kukonnotkon leirikeskus, kavereiden kesken Kukkis, sijaitsee Heinolassa 150 kilometrin päässä Vantaalta. Leireillä majoitus tapahtuu 6–8 hengen mökeissä. Leirien ohjelmassa on monipuolisia päiväteemoja, uimista ja kaikkea kesäkivaa. Kukonnotkon kesäleirille otetaan 90 lasta.

Kansainvälinen nuorisomatka järjestetään yhdessä Rastattin piirikunnan (Saksa) nuorten kanssa. Vantaan kaupunki ja Rastattin piirikunta ovat tehneet nuorisoryhmien välistä vaihtoa vuodesta 1968. Nuorisomatka on tarkoitettu 13−17 -vuotiaille vantaalaisille nuorille.

Leirimaksut

Leirimaksut ilmoitetaan 2018 leirihaun yhteydessä.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter