Nuorisotilat

Vantaan nuorisopalveluiden 15 nuorisotilassa voi viettää aikaa monenlaisen tekemisen parissa. Tarjolla on pelejä, puutarhanhoitoa, punttisalia, skeittipaikkaa, kerhoja, pajoja ja muuten vain oleilua. Harrastustoimintaa on mahdollistettu musiikista tanssiin sekä kuvataiteisiin ja teatteriin.

Avointa ja maksutonta

Toiminta on maksutonta, vapaaehtoista ja avointa kaikille ja sitä pyritään suunnittelemaan mahdollisimman paljon yhdessä nuorten kanssa. Vantaan nuorisotilat ovat turvallisia, savuttomia ja päihteettömiä vapaa-ajanviettopaikkoja. Tilojen toiminta on tarkoitettu pääosin 10–17-vuotiaille ja sitä järjestetään iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin.

Oleilua ja monipuolista tekemistä

Avoimissa nuorten illoissa voi tavata kavereita, pelata, harrastaa tai oleilla ihan muuten vain. On myös mahdollista ideoida turnauksia, teemailtoja, kursseja tai muuta mieleistä toimintaa yhdessä nuorisotyön ammattilaisten kanssa, jotka ovat aina valmiita myös puhumaan, juttelemaan ja neuvomaan.

Vantaan nuorisotilat jakautuvat neljään alueeseen, joita hallinnoivat aluenuorisopäälliköt. Tarkempaa tietoa tilojen aukioloajoista ja toiminnasta löydät kunkin nuorisotilan kohdalta sekä tilan omilta Facebook-sivuilta.

Nuorisotilojen käyttövuorot

nuortenvantaa.fi etusivu

Nuorten oma nettisivusto

Nuortenvantaa.fi:stä löydät ajankohtaiset nuorten tapahtumat, nuoria koskettavat uutiset, somenostot ja blogi- sekä vlogipostaukset.

nuorisotalo -kyltti

Nuorisotilat

Nuorisotilojen sivut löydät nuortenvantaa.fi:stä

Nuorisotilat kartalla