Korso-Koivukylän nuorisotilat

Rouheita. Erilaisia. Yllättäviä.

Tätä kaikkea ovat Korso-Koivukylän lähiöt. Siksi meiltä löytyy tiloja monenlaiseen tekemiseen. Korsossa voit harrastaa muun muassa kokkausta, pelaamista ja kädentaitoja. Korson nuorisotilalla korostetaan yhteisöllisyyttä ja mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki.

Mikkolan nuorisotilalla et ehdi istua paikallasi, sillä talo tarjoaa viikossa yli 30 tuntia liikuntaa; futsalia, tanssia, säbää ja punttisalitoimintaa. Toiminnan ohjaamisesssa ovat työntekijöiden lisäksi mukana koulutetut apuohjaajat. Nikinmäestä löydät seurakuntakodin, jossa perjantaisin yhdessä Korson seurakunnan kanssa kohdataan nuoria pelailun ja kokkailun merkeissä. Mikkolan nuorisotila järjestää myös liikunnallisen iltapäivän Nikinmäen koululla perjantaisin.

Havukosken nuorisotalo on alueen suurin. Havukoskella voit sirkustella, tanssia, soittaa bändikämpässä tai pelata rallia. Kädentaitotilasta löytyy uuni savenpolttoon ja alakerrasta sali tapahtumille ja pelaamiseen ja sauna jälkipelien pelailuun. Myös kuntosalille pääsee treenaamaan. Nuorten ääntä kuunnellaan muun muassa talohallituksen kautta. Jos et pääse livenä käymään, niin käy kurkkaamassa toimintaa Instagramista tai Facebookista.

Yhteisiä juttuja ovat ympäristöasioiden vaaliminen ja kouluissa toimivat nutakahvilat, joissa kahvikupin kanssa saa aimo annoksen tietoa erilaisista asioista. Tarjoamme/vuokraamme tilojamme erilaisten ryhmien käyttöön sekä arkisin että viikonloppuisin.

Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja:

Aluenuorisopäällikkö Katja Günther
040 779 5648

katja.gunther@vantaa.fi