Vaikuttaja-päivä

Vaikuttaja-päivän tarkoituksena on lisätä tietoa vaikuttamismahdollisuuksista Vantaalla sekä tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus vaikuttaa kaupungin kehittämiseen ja päätöksentekoon. Perinteeksi muodostuneen Vaikuttaja-päivän ansiosta lapsen ja nuoren mielipidettä kuullaan Vantaalla.

Vaikuttaja-päivä kokoaa lapset ja nuoret vaikuttamaan

Vantaan kymmenes Vaikuttaja-päivä kokoaa lapset ja nuoret jälleen vaikuttamaan kaupungin päätöksentekoon. Vaikuttaja-päivä järjestetään Vantaan kaupungintalolla keskiviikkona 26.4.2017.

Vaikuttaja-päivään osallistuu 2 edustajaa jokaisesta vantaalaisesta peruskoulusta, toisen asteen oppilaitoksesta ja nuorisotilalta. Lasten ja nuorten lisäksi kaikista kouluista ja oppilaitoksista tilaisuuteen saapuu yksi opettaja.

Vaikuttaja-päivän keskustelut videoidaan ja lähetetään netissä, jolloin kaikilla vantaalaisilla oppilailla ja opiskelijoilla on mahdollisuus päästä seuraamaan päivää.

Teemana tulevaisuuden hyvä kotikaupunki

Vuoden 2017 Vaikuttaja-päivän teema on Tulevaisuuden hyvä kotikaupunki.

Mielipiteet esille ennakkotehtävän kautta

Ennen Vaikuttaja-päivää päiväkodeissa, kouluissa, oppilaitoksissa ja nuorisotiloilla tehdään ennakkotehtävä, jonka kautta jokainen vantaalainen lapsi ja nuori pääsee tuomaan oman mielipiteensä esille. Ennakkotehtävä toteutetaan luokittain tai ryhmittäin kevään aikana.

Ohjeet ennakkotehtävään ja Vaikuttaja-päivään ilmoittautumiseen Vaikuttaja-päivä 2017 -välilehdellä.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter