Nuorten tieto- ja neuvontapalvelu Jeesi

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelu Jeesi tiedottaa nuoria koskevista ajankohtaisista asioista, tarjoaa vastauksia kysymyksiin ja opastaa eteenpäin niin elämän pienissä kuin suurissa pulmissa. Palvelu on tarkoitettu 15–25 -vuotiaille vantaalaisille nuorille.

Tietoa ja vastauksia saa jeesi.info -sivustolla sekä Facebookissa. Lisäksi seutukunnallinen kysymys- ja vastauspalsta Pulmakulma palvelee 12-25 -vuotiaita nuoria. Vantaalla kysymyksiin vastaavat koulutetut nuoriso- ja erityisnuorisotyöntekijät yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Pulmakulmassa voit kysyä itse, lukea sekä kommentoida toisten kysymyksiä. Tutustu palveluun osoitteessa www.nuoret.info.

Tiedotuksen ja neuvonnan lisäksi Jeesi järjestää nuorille suunnattuja erilaisia teemapajoja esim. asumisesta ja työnhausta sekä tuottaa monipuolista materiaalia nuorten kielellä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Jeesissä myös nuoret ovat mukana tuottamassa aineistoa kaikkien vantalaalaisnuorten hyväksi vertaistiedotuksen muodossa. Eri puolilla Vantaata on nuorille suunnattuja paikallisa infopisteitä, joihin voi tulla ilman ajanvarausta.

Ota rohkeasti yhteyttä asiassa kuin asiassa, sillä Jeesi ei tyhmiä kysymyksiä tunne!