Vantaan aikuisopisto

Vantaan aikuisopisto on yksi suomen suurimmista kansalaisopistoista. Meillä voit opiskella työelämässä tarvittavia taitoja sekä löytää uusia vapaa-ajan harrastuksia.

Kursseille ei ole pääsyvaatimuksia, vaan jokainen voi ilmoittautua haluamalleen kurssille. Kurssipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Opinto-ohjelmat

Kurssit näkyvät myös Ilmonetissa.

Viikko 8 talviloma

Viikko 20.-26. helmikuuta on opistossa talviloma. Pääsääntöisesti opetusta ei ole tällä viikolla, ellei kurssin opettaja ole nimenomaan toisin ilmoittanut. Kaikki opetuskerrat voit tarkistaa ilmonet.fi-palvelusta.

Ilmoittautuminen kursseille

Kursseille voit ilmoittautua internetissä Ilmonet.fi -palvelussa. Kunkin kurssin kohdalla on kerrottu milloin ilmoittautuminen kurssille alkaa. Puhelimitse voit ilmoittautua arkipäivisin klo 12-14 kunkin ainealueen opintosihteerille.

Ilmoittautumisen yhteydessä tarvittavat tiedot

kurssitunnus (kuusinumeroinen koodi), kurssin nimi, ilmoittautujan nimi, henkilötunnus (kokonaan), lähiosoite, postinumero ja postitoimipaikka, puhelinnumero (mielellään matkapuhelin), sähköpostiosoite (jos on).

Kurssitunnuksen löydät opinto-ohjelmasta tai Ilmonet-palvelusta.

HUOM! Merkitse kurssi kalenteriisi. Emme lähetä kurssivahvistuksia ennen kurssin alkamista. Vain mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan.

Aikuisopiston uutiskirje 2/2017

Lue Aikuisopiston uusin uutiskirje

Osallistu kuvataidekilpailuun

Suomi100-kilpailun teemana on "Yhdessä".

penkki jossa lukee istu tähän huilaa vähän

Hyvää oloa Aikuisopistosta

Luentoja onnellisuudesta ja paremmasta unesta, unelmien toteuttamisesta ja innostumisesta. Mindfullnesia, retriittejä, metsäjoogaa…

Konsertteja ja yhteislaulua

Aikuisopistossa musiikkia pääsee sekä itse laulamaan että kuuntelemaan konserteissa.

Aikuisopiston luennot

Aikuisopiston luennoilla opit uutta ja sivistät itseäsi. Kevään luennot ja luentosarjat.

2 tanssijaa

Aikuisopisto ei ole vain aikuisille

Nuoret ovat tervetulleita melkein kaikille kursseille ja nuorille on omia Street Mix, Hip hop ja Reggaeton -tanssikursseja.

Vantaan aikuisopiston opistotalo

Lummetie 5,01300 Vantaa