Opiskelijavalinnat

Lukioiden ja ammatillisen koulutuksen opiskelijavalinnat julkaistaan 15.6.2017. Luvan antaneiden valittujen nimet ilmoitetaan oppilaitosten ulko-ovilla tai ilmoitustauluilla sekä lukioiden ja Varian kotisivuilla.

Opiskelijavalinnoista ilmoitetaan hakijoille myös kirjeitse. Jos et saanut opiskelupaikkaa, saat myös siitä tiedon.

Ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen peruutuspaikoille opiskelijat valitaan yhteishaun varasijalistan mukaisessa järjestyksessä. Varasijalta valitulle ilmoitetaan vapautuneesta opiskelupaikasta henkilökohtaisesti.

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Lukiokoulutus

Lukioon valitun on varmennettava saamansa opiskelupaikka 15.6.2017 toimittamalla alkuperäinen perusopetuksen päättötodistus siihen lukioon, johon hänet on valittu. Lukioissa toivotaan, että opiskelija tulee henkilökohtaisesti ottamaan paikan vastaan tai esteen sattuessa ottaa yhteyttä lukioon. Paikan varmistamisen yhteydessä lukioon tuodaan peruskoulussa täytetty “Opiskelutietolomake perusopetuksesta jatko-opintoihin” -lomake.

Lukiopaikka on varmistettava 29.6.2017 klo 15 mennessä.

Ammatillinen koulutus

Ammatillinen opiskelupaikka on varmistettava 29.6.2017 klo 15 mennessä lähettämällä valintakirjeen mukana oleva paikanvarmistuslomake täytettynä ja allekirjoitettuna kirjeessä olevaan osoitteeseen.

Muistathan peruuttaa paikkasi, mikäli et aio aloittaa opiskelua oppilaitoksessa, johon sinut on valittu. Paikka peruutetaan ilmoittamalla asiasta oppilaitoksen kansliaan.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter